Zápal plic

07.03.2012

Holky prosim Vás, holka měla před 14 dny zápal plic, dostala atb a klid na lůžku, minulý čtvrtek jsem s ní byla u dr. a že už to má dobrý, ale radši ještě dala na týden jiný slabší atb. Už vůbec nekašlala, ale tedka už druhý den zase kašle a někdy docela dost. Je možné i když bere pořád atb, že by se jí zápal plic zase vrátil nebo je těma atb chráněná a je to jenom obyčejný kašel. Díky za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak jsme zpátky, začíná se jí to zase rozjíždět, nesmí vůbec nic dělat, jenom ležet. Prodloužila jí atb, dostala ještě další prášky. A když se to zhorší tak hned jet k dr. nebo na pohotovost.

antibiotika sice ničej bakterie, ale nadruhou stranu hrozně oslaběj tělo, takže pokud něco nepodnikneš, nemoc se může vrátit nebo přijít jiná, jestli nemá nějakou virózu třeba. nebo pak hodně rezistentní na plicích může být chlamydie

tak dr.bych to řekla pro klid duše,ale z vlastní zkušenosti vím,že tady ty kašle jsou na hrozně dlouho, já i jen blbý zánět průdušek vykašlávám i dva měsíce.ant zabírají ještě nějakou dobu i po dobrání,takže bych řekla,že je to dozvuk kašle.

ahoj, nevim, jak u ditete, ale ja mela zapal plic asi 3 tydny a 2mesice jsem byla uplne nepouzitelna. 3tydny jsem mela prisernej kasel, horecky ke 40, bolest na prsou.brala jsem troje ATB. a kasel po lecbe jsem mela jeste ty dva mesice urcite. vsechno me zmahalo, unavena jsem byla a i malickost me drazdila ke kasli. delali mi asi 3x rentgen, nemohla jsem se toho zbavit. mozna to radsi rekni dr, at se na ni podiva, aby se ji to nerozjelo a zatim ji muzes pridat jitrocel.sirup. snad se vam to nerozjede znova...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka