Únorové neočekávání

24.01.2012

Vítám vás v únorové neočekávání a pevně doufám, že pro vás bude únor ten pravý měsíc štěstí.
Pište kdy neočekáváte, kdo s náma bude chtít sdílet graf (a ještě ho tu nemá), tak mi pošlete odkaz v osobní zprávě a já ho zařadím do seznamu. Všechny nové snažilky jsou vítány a všechny bývalé snažilky - teď už těhulky tu taky rády uvidíme ;) .
Nové nápady a návrhy co změnit, ráda uvítám

Pro měření bazální teploty :- ráno než se vstane (zhruba ve stejnou dobu),měří se dole ( nejpřesnější), digitální teploměr ( nejlepší)
Tady se dá zapisovat graf, kdo ještě nemá. http://www.womenzone.cz/
http://www.mojetehotenstvi.cz/breznove-neocekavani

Miminkovské skóre :

listopad : :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
prosinec : :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
leden : :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
únor : :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):

Snažilky :€s€:..........................................................délka snažení :|-|:
Llotta - neočekává 4.2. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(12 měsíců)
Peťulinka - neočekává 27.2.

Mrcha dorazila k :spid:
Mirca - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(6 měsíců)
Breny - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (6 měsíců)
Petula35 - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(8 měsíců
Veru6 -womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(9 měsíců)
Jajusskaa - womenzone. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (5 měsíců)
Berca - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(3 měsíce)
Andikasanu - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (12 měsíců)
Čepánka - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .(3 měsíce)
Tuki - . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (13 měsíců)
Hopísek - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (11 měsíců)
SarinkaU . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (31 měsíců)
Andrej91 - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(10 měsíců)
Liduš84 - womenzone. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (22 měsíců)
lolitka.25 - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . (8 měsíců)
Anerinka - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (24 měsíců)
Ver.u - . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (11 měsíců)
Isa - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (15 měsíců)
Gulmi - .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(1 měsíc)
Těhulky :€O:
Tez - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(22měsíců
Babettka77 - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . (3 měsíce)
Čertice - . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (14 měsíců)
Ivana Dvorstakova - womenzone . . . . . . . . . . . . . . .(5 měsíců)

In reply to by Jajusskaa

Bonita je že si Vás banka proklepne jestli dosáhnete na hypotéku.Většinou se to dělá před nákupem nemovitosti.je to takové předschválení hypotéky.Oravdu máte nejvyšší čas najít si kvalitního finančního poradce.Ten vám s tím pomůže.

In reply to by Jajusskaa

To už záleží na vás.
Já dělám do realit.A takový je standartní postup.Protože jinak si kupující třebas rezervuje nemovitost,ale ejhle! Z nějakého důvodu nedosáhne na hypošku.tak přijde o rezervační polatek.Proto je vhodnější předschválení. Já sama mám finančního poradce,který mi pomáhá pro klienty sehnat nejlepší hypošku či úvěr.
každopádně držím palečky.je dobře že Vám má kdo zkontrolovat smlouvy.To je totiž velice důležité!!!
Tak ať se daří a brzy bydlíte ve vysněném bytečku :s:

In reply to by Jajusskaa

Taky doporučuji sednout na to s finančním poradcem. My také kupujeme nový byt, zítra ho jdeme zarezervovat. Ale už 14 dní řešíme stav s finančním poradcem, který nám doporučí nejlepší hypotéku pro nás. Orientuje se na trhu, ví, co která banka chce a kde jsou různé chytáky a háčky. Nejnižší úroková sazba nemusí třeba nutně znamenat, že ušetříte. Pokud je to velká investice, doporučuji sehnat rychle finančního poradce! Ten náš to dělá zdarma, provizi má u banky, které domluví klienty.. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A bude si ji brát jen na sebe? Nám to tak dlouho netrvalo, a jsme na smlouvě oba, ale kdybych byla na RD, tak na to určo nedosáhneme, a tu částku, kterou jsme potřebovali nám nedají.
Manžel nedávno navrtal v koupelně vodu, takže zničil nějaké dlaždičky, aby se k té trupce dostal, a kupoval pak v Siku nový, a legrace za litr, hrozný!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Poradím ti jednu věc. Zbalte si věci a jeďte do nějakého koupelnového studia, kde mají udělané koupeny k nahlédnutí a uvidíš sama kolik se vám bude věcí líbit. Já když jsem v lezla v Brně do koupelnového studia tak jsem byla paf kolik krásných koupelen se dá udělat.Přitom bych řekla že by se ty barvi k sobě vůbec nehodili. Takže má rada je okouknort na živo. :one: jinak barva je krásná, ale i já bych řekla že je studená, ale to je o vkusu já miluji teplé barvy , oranžovou, červenou , zelenou a hnědou, někdy je krásná kombinace i bílá s černou se stříbrným či zlatým motivem.

In reply to by Eliza2

bude to novostavba ten byt a oni dělají koupleny ze sika,tak musíme vybírat od nich ale nám se mco líbí a tak vede ted ona,jinak mám vp lánu se jtí ještě podívat do sika ale asi to vyhraje tady ta.A zase dkyž si člověk řekne,že moře je modré a nikomu to nevadím,spíš uklidnuje,tak i modrá by mohla uklidnovat :) uvidíme Vanu máem vybrnaou rohovou lagunu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, barvička je pěkná, ale první co mě napadlo, když jsem to otevřela, je, že je studená... Pak jsem teprve dočetla co píšeš ty, že z toho máš obavy.... Takže já bych zvolila barvičku jinou, ale je to jen můj názor :dance: :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,
pokud chceš modrou kopelnu, tak tady ta barva je mooc krásná... ať se vám dobře bydlí... a vše je tak, jak si přejete :k: :k: Gratuluji k bytečku :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já modré koupelny moc ráda nemám, působí na mě studeně.. ale ta petrolejová barva je úžasná. Mám teď ve stejné barvě kalhoty, takže za mě, jestli modrou, tak jedině tento odstín :one:

Dobré ránko :)
tak hlásím,že ms se během noci rozjela jak má,tak apson,že to.včera jsem špinila celí den a večer se to začlo rozjíždět a noc to pojistila.
Jinak byt už máme rezervovaný 3+kk :) už jsme pánovy i poslali jakou chceme vanu a dalždičky do koupelny předběžně.ještě se etda podíváme ale toto nám padlo do oka.
Budem se stěhovat v dubnu,ani nevíte jak se těšíme :) Výhled na řeknu a město.budem bydlet ve 3patře,bylo volné i 2patro ale víc se nám líbí 3.zatim budem mít ložnici,obývák s kk a v děckém bude mít manža pracovnu,protože má i práci z domu na půl uvazku k jeho stávajíccí práci ale až bude malá potřebovat pokoj,tak to vyřešíme jinak(nejspíš pc do ložnice a nebo sádrokartonová příčka) ale to je ještě čas.Malé je 2 a půl a pochybuju,že bude chtít si hrát sama v pokojiku dkyž my budem v obýváku :)

Jinak jsem se rozhodla,že v září nastoupím do práce a to především,ež chci ze začátku s placením pomoct manželovi.Bude se přeci jen vybavovat byt a my skoro nic nemáme když jsme bydleli u rodičů od manžela a tak každý měsíc budem něco kupovat.
Tímto už odcházím z vašeho seznámku snažilek ale budu na vás hcodit holky koukat :)
Mě bude ted v březnu teprv 24,tak druhý prcek má ještě čas i a nebudem na to tak spěchat jak jsem prvně spěchala :)Prášky si dávat nebudu ale snažit se taky nebudem,leda,že by se stala náhoda.

To jsem toho zase napsala teda :00:

Ahoj holky, mohla bych se také mezi Vás přidat? Jsem 2 měsíce po samovolném potratu :r: a s přítelem jsme se včera zase začali snažit. :sex: MS neočekávám 2.3.2012!
Zdravím Vás a přeji hodně úspěchů při snažení!!! :a:

In reply to by lidus84

Tohle bylo naše první a potratila jsem v 9.týdnu.. Naštěstí vše proběhlo bez komplikací, prý jsem potratila, jak nejlíp jsem mohla.. :( Jeden lékař říkal, že se můžeme začít snažit hned, druhá lékařka zase říkala 3 měsíce počkat.. Tak jsme radši 2 měsíce počkali, tak snad nic neuspěcháme. Ale tělesně se cítím dobře, MS jako hodinky, vyšetření u Dr. také vše v pořádku.. Tak snad se to nezopakuje. Četla jsem, že některé holky potratily i 2x či 3x..

In reply to by Choca

Může se stát, že je to vícekrát za sebou, ale snad to nebude tvůj případ... :( Dobře, že jste raději ty 2 měsíce počkali, aby se děloha dala do pořádku a věřím, že už se ti to znovu nestane... Držím palce...

In reply to by Choca

Ještě není teprve ho budu dělat, dělá se vždy ke konci měsíce.Přepisuji do něj holky , které to tento měsíc dostali a budou čekat jak dopadne březen. Odkaz pak najdeš tady na tomto neočekáváním. :a:

Holky, ještě jsem chtěla poděkovat, konkrétně Mišce, Verče,Llotě a Danzy, děkuji.
Misko, taky, abych nezapoměla, gratulace k svatbičce, už se těším až nám ukážeš šatičky!!!
Jinak holky, dnešní oznámení manželovi-
Byli jsme po nákupech, kde jsme ostentativně šli koupit těhu test, protože jsem mu říkala, že jsem si ho nemohla udělat, neb doma žádný nemám. Další můj zastírací manévr byl, že jsem si musela koupit Avanti, protože jsem o něm před několika dny mluvila. :? Vlezli jsme do restaurace, objednali pití a jídlo, a já manžovi dala přívěšek-puzzle pro něj a pro mě, holčička a chlapeček, na druhé straně vyryté naše tváře, jak si dáváme pusu.
A hned potom jsem vyndala obálku, kde byl papír, na něm nalepený těhu test a napsáno-"Táta, máma, Samík a ?"
Holky! Manžel začal brečet, já nejdřív myslela, že to jen dělá, tak jsem se smála, když mi došlo, že opravdu brečí, tak jsem do něj začala pod stolem kopat a syčet at přestane. Když se uklidnil, tak byl až do večera jako v tranzu, ale říkal, že v pozitivním. Asi ho dost mrzelo, že jsem mu to zakázala kdekoliv říct. Taky jsem si hned po příchodu před nim musela dělat další test, tentokrát 25, a opět dálnice. :a:

In reply to by Tez

no vidis,jakeho mas citliveho manzela,me by se takova reakce nahodou taky libila :one: Ja jsem tentokrat mojeho a maleho pozvala taky do restaurace,a ukazala mu tam testy - ten 1.,co videl se mnou toho ducha,to jsem mu hned ten den duchapritomne rekla ze je to duch,a tehu ne,aby pak bylo prekvapko.A taky bylo,i mi to odpustil ze jsem mu lhala :s:Ale kdyz ja jsem mu to tentokrat chtela oznamit nejak romanticteji nez posledne :///: :///: Taky ma zakaz to kdekoli rikat,minimalne do 12tt,tak snad tajemstvi udrzi,nechci nic zakriknout :€s€: tak hodne pohodicky :one:

In reply to by Veru6

Veru, tys mě rozesmála! Je fakt, že i dneska je manžel takový-volá a mám se šetřit, když mu řeknu, že koupelnu nikdo jiný neumeje, tak mi aspon řekne, že v pokročilém stadiu bude koupelna na něm-ehmm, asi proto, protože, když už jsem minule měla břicho, tak jsem se neohla přes tu vanu. A taky říkal, že ho to úplně nabilo energií, a že to na něm kolegové vidí.

In reply to by Tez

To je dobrý, jen ho v tom pěkně udržuj :-) .. před časem jsi psala o nějaké té občasné hádce, tak snad už je klidněji a dlouho bude.. A nezapomeň se nám tady občas hlásit Terezko, výsledky kontrol, fotky, všecko nás to zajímá.. :-) Palce jsme držely do teď a budeme i nadále!

In reply to by Veru6

To děkuji, ale ted budu hlavně držet palečky já vám!
Jdu do Gestu 29.2., ale myslím, že to je brzo...
My se teda občas chytneme, to je fakt, ale postupem času, je to tak, že on chodí a omlouvá se, už mě zná...Na začátku to byli šílený hádky a oba jsme si stáli za svým, dneska aspon jeden ustoupí. :-)

tak myslím děvčata že se zdvihnou tržby za femigard v obchůdku a porodnost u nás :s: :s: uděláme klinickou studii :one:

Ahoj holky, jdu na vás po dlouhý době juknout :-)

Téééééda Tez, to je supeeeer zpráva, moooooc gratuluju a přeji pohodové těhulkování :-)

U nás skoro nic, v úterý jdeme na kontrolu 9+2,tak jsem zvědavá a doufám,že je vše v pořádku :-) A budu se vdávat holky, je toho strašně moc najednou :-) Termín máme na červen,sice už budu jako koule,ale chceme udělat garden párty,tak by to ani jinak nešlo :-)

Holky,tak už jsem dneska začla špinit,tak se to asi do zítřka rozjede ale ted řešíme ten byt ,takm ito není líto jak jsem si prvně myslela,že m ito líto bude

Holky já si myslim, že bysme měli opravdu tomu Femigardu postavit pomník, nebo alespoň panu doktoru, který ho vymyslel.. je to opravdu zázrak, mě nahodil po měsíci užívání zcela nefunkční vaječníky, a díky němu ovuluju, a Terezka je těhu :€O: ..
Je to opravdu zázrak :one:

In reply to by Gulmi

Já ho objednala na netu 3 lahvičky, začala jsem ho brát 7 DC, prostě když přišel a ten měsíc jsem měla ovulaci.. a teď jsem byla 12 DC na folikulometrii měla jsem folikul 13 mm, takže mi to dr. potvrdila, ale jdu tam ještě zítra, jestli vyrostl a tak, ale píchne mi Pregnyl.. Je to fakt skvělá věc ;)

In reply to by Andrej91

Já si ho taky nejspíš objednám,né že bych byla netrpělivá ale měla jsem polycistický vaječník a první taky nešlo bez hormonální léčby,a myslíš že nevadí když mi lékař k tomu nasadí hormony aby se to nemlátilo,a užívá se to tedy každý den od 7dne asi po skončení MS??a z jakého obchůdku na netu jsi to objednávala,aby by mi to přišlo vůbec??

In reply to by Gulmi

Můžeš začít kdykoliv, ale pak léčbu ty 3 měsíce nepřerušovat, bereš ho i když máš ms ;).. Já ho právě měla taky a brala léky a femigard a podívej co to udělalo, sice mi funguje jen jeden, ale mam v něm zatím každý měsíc ovulaci ;).. já začla 7 DC, protože mi 7DC přišel poštou domů ;)

In reply to by Gulmi

Holky teď jsem našla tady prodejní sklady, tak by se to možná dalo obejít i bez poštovného, kterému se nevyhnete při objednání z netu, takže pokud bydlíte v některém z těchto měst nebo to máte blízko http://www.hemann.cz/cz/80/prodejni-sklady.html Mají ho za 370Kč. Na netu se dá sehnat levněji (nejlevněji asi za 320), ale zase když se k tomu připočte poštovné, tak to vyjde z eshopu dráž.

In reply to by Gulmi

Přeji hodně štěstí. Ještě jsem ti našla co se týká toho dotazu s clostíkem, co jsi tu psala ráno, dotaz z té jejich poradny: Dobrý den pane doktore! Již rok a půl se s přítelem snažíme o miminko a zatím nic :-(. Druhy měsíc užívám clostibegyt. objednala jsem si u vás femigrad.Chci se zeptat jak ho užívat a zda by mě mohl pomoct v mém zmíněném problému. Děkuji moc

Vážená paní Petro, zcela jistě Vám pomůže, protože podpoří účinek Clostylbegitu a ovulace se dostaví.Podrobnosti v popisu Femigardu - viz webové stránky Hemann.cz - bylinná tonika. V úctě Dr Vydra

Tak je to ok i s tím clostíkem... Jinak nechci mluvit za Andrejku, ale jí ten Femigard doporučila právě její gynekoložka... :€s€:

In reply to by Gulmi

:s: My se tady upínáme pořád k něčemu... Víš jak. Tonoucí se stébla chytá a tady už je to takový klub kde je spousta holek kterým to dlouhodobě nejde... Takový nejlepší ohlas na něj byl právě po tom, co začala ovulovat Andrejka hned po první lahvičce, a to po 8 měsících bez ovu tuším... Jinak my tu toho už zkoušeli víc. V listopadu a říjnu tu jel Wobenzym... Zkusilo ho 8 holek a 5 z nich otěhotnělo hned v prvním cyklu :s: Já, Andrejka (Andikasanu) a Peťa (Peťula35) jsme ale měli smůlu, u nás to nezabralo :D

Tez!!! .. To je ta nejkrásnější zpráva dnešního dne :\x: :\x: :\x: .. veliká gratulace, mám z toho veelikou radost :qu: Moc ti to přeju!

In reply to by lidus84

Liduško, to jsem přehlídla, nejdříve mě tady praštila do očí ta krásná zpráva od Terezky :-) u mě přišla MS, takže zůstaváme, jedeme dál.. i když teď přemýšlím, že vlastně byla jen včera, dnes jen malé špinění.. asi nějaký slabý cyklus :-( ale máme tady krásný příklad, tak hurá do dalšího měsíce měsíce snažení :-)

Holky kde se dá sehnat femigard,i vlékárně?koukala jsem na net a je to směs bylinek v sirupu a píše se něco o 3měsíční kůře,je to tak?900ml,vychází na 1100kč?jak jste to dlouho užívaly a kolik mml denně??díkas :s:

Dobré ranko, tak jsem se na vás přišla podívat, a koukám nějaké nové "tváře."
Jinak, někteří už vědí, ale pro ty, co ne... Jsem včera na testíku našla //. Takže to vypadá, že se vyhnu injekcím-HURÁAA!! A snad je vše v pořádku. :€O:
Jinak jsem koukala, že Jajusska neo-čekávala jako já v sobotu a mrcha taky není, tak to moc držím palečky!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka