Pohotovost

27.01.2012

Ahoj spolutěhulky, musím se s váma podělit o hrůzostrašný zážitek. Až dnes je mě relativně dobře... :( Už před těhotenstvím jsem hrozně trpěla na zácpu a teď v :€O: je to ještě horší...Minulý pátek mě začaly hrozné křeče v břiše, ale cítila jsem, že to není mimi, že spíš žaludek, pátek i sobotu jsem to nějak přetrpěla, ale v neděli ráno už se to nedalo vydržet, tak mě manžel zavezl na pohotovost. U nás se snaží jít po vzoru amerických nemocnic, jsem musela na centrální příjem na chirurgii. Tam jsem nahlásila, že jsem 17tt, že mám křeče. Zavolala doktorovi, sepsala papíry a vzala krev - po odběru jsem zkolabovala a mám z toho pěknou modřinu na vyšetřovně mě doktor řekl, že to vypadá na slepé střevo, začal mě prohmatávat břicho, asi 5 cm do hloubky a když viděl, že sykám bolestí, zeptal se: jak Vás to může bolet??? říkám: já jsem ale v 5. měsíci těhotenství...v doktorovi by se krve nedořezal, úplně zbledl a začal na mě ječet, proč jsem mu to neřekla!!! a já se zase nedám...řekla jsem že kdyby uměl číst, tak to má v papírech, že jsem to na registru řekla! Seřval mě, že to na mě není vidět a okamžitě mě poslat na gynekologii - měl strach že mimi při tom nějak ublížil...naštěstí ne!! Prohlídka na gyndě dopadla v pořádku, jen jsem dostala vynadané, že i na pohotovost vždy jako těhotná chodit na Gynekologii!!! Že na to máme právo...no ale kdo to mohl vědět?! Nakonec to dopadlo tak, že jsem měla jen zaražené větry a stejně jsem si musela pomoct sama domácími recepty na zaručené "vys..." :s: pomohla až zmrzlina se šlehačkou ;)
No každopádně to byla hrůza, nervy a stres a řeknu vám, že ty bolesti byly šílené...ale někdy ti doktoři fakt stojí za ...snad taky nemáte taková trápení a máte pohodové :€O: tak pa

Páni, super zážitek :-( Vím, jak bolí zaražené větry. Mně se tohle stalo po porodu. Vůbec jsem nechápala co se děje. Porodní bolesti byly slabý odvar. Válela jsem se po zemi a nebyla jsem schopná se zvednout. Taky jsem myslela, že slepák. Ale když jsem pak měla zácpu, tak mně pak došlo, že to budou větry. Taky jsem už málem jela na ER. Tak ať už je dobře ;-)

In reply to by Jablotro

Věříš, že to už mě říkala už i tchýně, že porodní bolesti jsou proti těmto křečím při zaražených větrech slabý odvárek.... tak jestli je to opravdu tak, tak už mám ten porod natrénovaný :///: no fakt to byla hrůza...doktor říkal: zatnout zoubky a rozchodit, ale já jsem nebyla schopna ani zvednout ruku pro pití, natož tak chodit... :a:

Tak to je paráda, hlavně když to člověk furt všude předem hlásí a pak zjistíš, že ses vůbec namáhala když si to Dr. stejně nepřečte ;-), hlavně, že je teda vše v pořádku a ty sušené švestky prý fakt super pomáhají. já to zatím nějak zvládám i bez nich, ale občas je to taky utrpení :-) pohlaď pupíček a opatruj se :-D

In reply to by catse

říkala jsem si, že jestli ještě k nějakému doktorovi mimo gyn. půjdu, tak to budu všude říkat jak debil aj třikrát, protože cesta na gynekologii s hrůzou, že miminku ten hňup nějak ublížil byla otřesná...někteří jsou fakt idioti. tak pa :a:

teda bych ho kopla do :zadek: nejdriv kona a pak se pta...
na zacpu je dobra vlaknina pripadne lactulosa ;)
preji co nejmin starosti

ahoj :a: tak ja mam trapeni uplne stejne, od malicka trpim na zacpu a ted v tehu prozivam tez muka :00: koupila jsem si v lekarne neco pro tehulky na snadnejsi kakani :s: je to nejaky rozpustny prasek, ale moc to nepomaha, jedine co mi pomaha jsou susene svestky, denne staci 3kousky a nebo jakykoli kompot, to jedine mi jakz takz pomaha :D jinak tedy ten Dr.byl pekny mamlas, kdyz si to neprecetl v papirech a tak hluboce Ti prohmataval brisko, co kdyby miminku ublizil??? :n: to jsi se musela teda leknout, brrrrrr nezavidim :n: posilam pohlazeni na brisko :€O: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka