Maminky TP zaří-říjen šup sem..:D

23.01.2012

Jak se mate maminky?

Tak dneska jsme presne 14+0...:) A citim se jak netehotna..:) Brisko mam jak zarazene prdy nic jineho...:) a Vy? :€O: :€s€: :a:

Ahoj tak jak pak se mate? Ve stredu jsem byla u MUDR. vse je v poradku uz jsme 12+2 a krasne rosteme..:) Další kontrola bude 10.4 uz se tesim!!!! a co vy tehulky?

Ahoj, co děláte s prckama takhle v pošmourném dni?Tátu doma nemáme a ani na pořádný výlet to není.Navíc máme trochu kašel.Vůbec nevím jak malou (3roky) zabavit.

Tak jak se citite :€O: ? uz jsme dneska 10+5 a citime se skvele a sveze! :s: A jdeme na uklid! Nekdo to udelat musí... :s: :one:

Ahoj zářijky, říjnátka :) Tak se Vám jdu pochlubit :€O: Říjnátko to tedy podle termínu nebude, ale budeme listopádatka :€s€: V neděli se mi ukázala krásná čárka na testíku...Přeji Vám krásné těhulkování a hlavně zdravíííí!! :h:

In reply to by Efektik

no u nas zatim zadna zmena,vcera jsme s malym cekali hodinu v cekarne u dr.,pak nam dala 2 atb a nejake prasky na jeho silne rozvinuty atopak a kdyz me slysela kaslat,rekla,ze bych urychlene mela zajit k dr.pro atb taky.jenze jak asi,v pondeli je tam jen sestra,dnes dr.koncila ve dvanact a nemela jsem se tam ani jak dostat,ani hlidani ze bych sla pesky do jine dediny,nejdrive je tam az v patek odpo,jinak jen sestra a ta je mi na houby.v lekarne mi dali stodal,ale je to po nem zda se mi jeste horsi,ten suchy kasel me strasne vycerpava,v noci vubec nespim,jen sedim v posteli a zapijim zachvaty kasle vodou.navic me z toho zacalo bolet v krku jak neustale kaslu,tak jeste zacnu brat asi neco na tu bolest.fakt desny,zavidim holkam co si tehu uzivaji.ja si vyzrala i to prvni,i vypada to tohle,at uz je to za mnou,nastesti tech teplot jsem se,zda se,zbavila :00: snad to do patku mimi v poradku ustoji,a dr.mi rekne ze i ty testy dopadly na jednicku,jinak se fakt zblaznim :00:

Ahoj, vím že to sem vůbec nepatří,ale od rána jsem strašně naštvaná. Můj táta volal dneska, že se tu zítra zastaví se svou novou manželkou a proto nemám dávat malou do školky, že se tu pak dlouho nestaví a že by pak malou dlouho neviděla. (což je mi úplně jedno, ani tátu moc nemusím, abych se přiznala), jenže zrovna zítra má narozeniny, a těšila se, že bude rozdávat bonbóny dětem a navíc mají ve školce karneval. Pěkně mě tím neštval, nemám ráda, když musí být vždy po jeho. Navíc jdu zítra na kontrolu na gyndu a malou sebou tahat nechci a nechci ji taky celý dopoledne nechat doma mojí mamce na hlídání(ona u toho musí ještě pracovat). Chjo, poraďte jak byste to udělali vy...

In reply to by Irish

To víš že jo. Já nikdy nepochopila to diktování si podmínek. Dcerka je zvyklá na nějaký denní řád - školka, pak domů apod. Určitě se na to i těší a pak jí to máš měnit jen proto, že si někdo vzpomene, že by se mu to hodilo? Chápala bych, kdyby s ní chtěli strávit třeba celý den, ale podle toho co píšeš, je to jen na otočku... to bych své plány opravdu neměnila...

Tak hlasim dnes kontrola super! bylo krasne videt :h: podle PM 8tt Podle UTZ 7+5 TP 26.9.2012 Dalsi kontrola 14.3.. :€O:

In reply to by Efektik

No vidis,to je super,uz vis na cem jsi a mas vsechno v poradku :one: Ja jsem tak zacatek sesteho tydne,tak uvidim jestli uz bude srdicko,uz to pry bude hranicni termin,tak snad to bude OK,uf,taky mam strach,ale uz jen 2 dny :dance: Tak se opatruj,a toho 14.3.uz budes mit nejhorsi obdobi oza sebou :one:

tak holky jeste nekonecnych 5 dni,nez se dockam verdiktu od dr.tesim se k nemu,ale zaroven netesim,aby nahodou nerekl,ze je to porad stejne spatne :00: ale taky vypada to,ze se zacinaji projevovat tehu nevolnosti,sice jen nevolnosti,zaludek na vode,ale i to se snad pocita,ne? :00: :€s€: Tak at vam to rychle utika,ja se ted snazim si uzit kazdy den s malym,a nemyslet na to :dance:

Ahoj těhulinky můžu se přidat? Já jdu na kontrolu dnes a PM byla 16.12. dnes jdu na :h: tak snad bude vše ok :k: TP máme 21.9. :€s€:

In reply to by Nikimu

Ani moc nee. Pořád to břicho děsně bolí. V noci mi to zase teklo a docela hodně, pěkně jsem se lekla. Utíkala jsem do sprchy, že se umyju a zjistila jsem, že mi to teče z konečníku, takže nějak už tuplem nechápu :? co by to mohlo být. Teď už to neteče, tak se krapet šetřím a polehávám, na Lukášovi je dnes chod domácnosti, tak to snad do zítřejší kontroly nějak doklepeme. Každopádně jsem fakt napnutá jako kšandy a tobě závidím, že jdeš už dnes.

Tak jsem holky zpet od dr.byla jsem tam tak 5 minut,delal mi UtZ,ale nic nevidel,mimi je o hodne mensi nez by melo byt,odpovida sotva 4-5ttt,tak se asi moc nevyviji :( Dal mi 14 dni,pak mam dojit a uvidi se,pry uz je to hranicni na :h: Snazim se si to nepripoustet,jestli mame mit mimi,tak se udrzi,jestli ne,stejne to neovlivnim :( fakt delam co muzu - jim vitaminy,odpocivam,maleho moc netaham ... vim uz asi delat nemuzu tak se uvidi za 14 dni.Takze zadne srdicko,a jeste je maly o hodne mensi,takze tak :§)

In reply to by tajemstvi3

Vim,ze ted nic nevykoukam,ze proste musim cekat.vzdyt mi to i sestra ten minuly tyden sama rekla,jak me objednavala.Ze jeste nepujde videt srdecni akci,ale ze me dr.urcite objedna za dalsich 14 dni,ze to tak dela.tak snad je to fakt jen tim ze jsem otehotnela asi toho 11.,takze teprve pred 23 dny,a miminko je jeste hodne male,a ma byt hodne male.z toho jsem mela prave strach,ze bude brat tydny podle MS,ne podle realneho oplodneni.a ja kravka jsem mela s sebou graf,kde by videl kdy doslo k poceti,a zapomnela jsem ho vytahnout z kabelky.tak snad mu bude jeste platny za tech 14 dni :00:

In reply to by tajemstvi3

NO to byla ale hned prvni vec,kterou chtel vedet.zeptal se me co me trapi,tak jsem mu rekla ze jsem asi tehotna,ze mam pozitivni tehu testy.tak se hned zeptal kdy byla MS :///: jako me to nevadi ze se zeptal,jen bych byla radeji kdyby se bral spis v potaz datum oplodneni,kdyz to tehulka vi.ta,co to nevi jiste,tak brat podle MS samozrejme 8)

In reply to by tajemstvi3

Ja jsem u nej byla totiz na zacatku ledna,ze nam nejde otehotnet,tak uz si zapsal do PC.ted se zeptal,a rekl:aha,ja to tu mam,jen jsem napsal 25.misto 24.a bylo.takze on by si to nasel i tak,takze tohle zase az tak neresim.Ja jsem mela s sebou kalendar s grafy,ale zapomnela ho vytahnout,tam mam taky :sex: zaznacene :dance: Priste mu to snad nezapomenu dat,at vidi,ze fakt jsem otehulila asi az toho 11.ne driv :€O:

In reply to by sachmeta

to je mi moc líto :r: ale pevně věřím, že na příští kontrole to bude vypadat lépe, mohla jsi otěhotnět později - to byla myslím tvoje první kontrola že jo? Teď hlavně odpočívej a zkus se nestresovat i když se to lehko říká, já vím. Příroda to zařídí tak,aby to dopadlo tak jak má.. Jinak já mám tušení, že naše středeční kontrola dopadne stjně. My jsme se docela shodovaly i v těch příznacích a pocitech a tak.. Drž se, dobře to dopadne!! :k:

In reply to by káča82

NO ja uz jsem prave bez priznaku :r: rekla jsem mu,kdy jsem otehotnela,ze asi toho 11.,ale pry to zatim neodpovida ani tak :( Ja vim,lehko se to rekne,hur dela,ale i tak to zkusim.presne tak to beru - priroda vi,co dela :one: ja jsem mela posledni MS 24.12.,kdy ty?Dr.ale nerikal nic o gestacnim vacku,ani o dutince.jak vy se tady bavite.videli jsme tam jen malinkaty spendlicek.je to spatne?jedine co rekl bylo,ze je mimi malinke,a odpovida max.5 tydnu :(

In reply to by sachmeta

já byla na utz 4+2 a to tam neviděl ani ten špendlíček. Pak jsem byla 5+0 a to tam bylo černý prázdný kolečko a to je právě ten gestační váček, ve kterém by koncem 6. týdne mělo být vidět embryjko. Hele minulý těhotenství jsem byla 5+0 a nebylo tam vůbec nic, pak 5+5 a bylo tam malinkatý černý kolečko, ale úplně pidi - tak asi ten špendlík. Vývoj pokračoval, v 8. týdnu teprve se objevil náznak plodu a srdíčka, který pak už bohužel dál nepokračoval. Ale i přes pozdní nástup tam vývoj byl - jen bohužel už pak nepokračoval... Vím, že co ses dozvěděla nejsou pozitivní zprávy, ale důležitý je pak ten vývoj, ne to co tam je teď. Vajíčko se mohlo pozdějš zavrtat a tím se to celé zpozdit.
Příznaky mi během tohoto týdne šly úplně na nulu, takže se začínám smiřovat s tím, že nic a zjišťuju si ceny letenek do Indie a tak, prostě už řeším náhradní program, který mi to pomůže překonat. Nevím, trošku mi pomáhá to, když si říkám, že to vlastně ještě není mimčo, ale něco, u čeho se příroda teprve rozhoduje, jesti z toho mimi udělá nebo ne. Opravdu lepší teď než třeba ve 20. týdnu.. ale je to teda dost blbá útěcha:( Každopádně odpočívej a věř, že to dobře dopadne, držím pěsti :)

In reply to by káča82

Jako i ja laik jsem na UTZ videla cernou tecku,to zase jo }:) No vim,ze nic nevykoukam,ze nezbyde nez cekat ted tech 14 dni,ale verim v dobry konec,a pokud mimi neni dost silne,nebo je postizene,at radeji odejde ted,a my si udelame druhe,zdrave.Zni to asi hrozne,ale fakt to tak beru :h: Takze tahle utecha jde,diky :one: ale snad nebude utechy potreba :h: }:)

In reply to by sachmeta

taky doufám, že ne.. ale víš co, vždycky je dobrý mít útěchu hned v záloze, aby se třeba člověk nesesypal:) ale určitě nebude potřeba a za 14 dní budeš v seznámku. Jen doufám, že ho po příští kontrole nebudu předávat někomu jinýmu :€\€: měj se a držím pěsti:)

In reply to by káča82

Tak ja teda "zalozni" plan nemam,ani to nejak nejde asi delat s malym.stejne s nim prubneme zapis v kvetnu,i kdyz se tehu vydari,tuk tuk snad jo,bud ho vezmou,nebo ne.tohle taky tak tragicky neberu :n: No do seznamku fakt driv nez za 14 dni :n: Ja tobe taky zlati :k:

Ahoj holky, tak to u mě vypadá nadějně:) poslední ms byla 27.12 a do ted nikde nic:) to by byla obrovská klika hned na poprvé....

dobre rano zarijky,jak se vam vede?Ja uz pomalu potahuju cas smerem k tomu patku,ale je to jeste strasne daleko :( Uz jsem si udelala sedm testu,jeste mam jeden na zitra,ale uz fakt posledni,co s nima :) Jinak zadne problemy,i ta unava me presla,citim se uplne netehotne,tak snad to bude vsechno v poradku :||):

In reply to by Efektik

tak podle dr.jsem mela byt 6tt,mimi odpovida tak 4-tt,coz je male i na to kdy jsem otehotnela.tak mi dal 14dni,pak se uvidi,pry je to uz hranicni termin,tak snad se vse v dobre obrati,i kdyz ted budu kazde bodnuti sledovat,pry kdybych zacala krvacet,hned mam dojet.moc pozitivni :n: :r:

In reply to by Efektik

Jj mela,ale otehotnela jsem az 11.,takze jsem tehu dnes 19 dni teprve,tak v patek budu 23,a to je asi jeste hodne brzo,holky psaly ze tri tydny po oplodneni videl doktor teprve malou spendlikovou hlavicku na kvalitnim UTZ,je to fakt hodne brzo.Snad nebude problem s tim,ze jsem otehotnela pozdeji,a nerekne mi,ze tam nevidi srdecni akci ze je neco spatne :00:

Tak holky carecka krasne zesilila,tak uz jsem volala i gyndu,kdy by me dr.mohl vzit.Uz 3.2.,coz je pry ale stejne brzy,bude to teprve 4tydny od oplodneni a 6tydnu od posledni MS.Tak ale alespon na potvrzeni,pry ze nebude videt jeste srdecni akce,ale kdyztak si me pozve pak za dalsich 14 dni,takze 3.je ten den D tady :\x:
A jak to vypada s vami?

In reply to by Efektik

Diky,ted uz jsem klidnejsi,porad se mi zdaly ty predtim malo tehotenske :///: Ted uz si jen budeme rikat nase dojmy z jednotlivych kontrol,juuu uz se tesim :k:

In reply to by Lenka ...

Vy jste jako u nás, manžel má dva bratry a já mám tři synovce, ale holčička se nám už povedla, brzy ji budou tři roky.A teď by manžel chtěl šíleně moc kluka on ho teda chtěl už předtím,ale všichni kolem holku.Tak teď uvidíme co si ukuchtil :-) ale až tak u porodu :-)

In reply to by Efektik

Ahoj, děkuju:) Já se jen modlím a doufám, doufám:) jsem jak prdlá, oblečení si nakupuji už s tím, aby se do něj vešlo i bříško:D myslím na to od rána do večera...doma tucet testů a jen čekám a čekám na tu ms...grrr! nenávidím to čekání..Jinak já jsem mladá koza:D takže já tu antinu tak dlouho nebrala a i tak jsem ji brala jak bonbony, z čehož vznikl náš úžasný syn:)

Tak holky ja si delala testik poprve vcera,MS mela dorazit vcera,byl tam duch,dnes je tam take,nikam mi nezmizel,zitra budu delat treti test a uvidim jestli sili :) Jinak by vychazel termin na 30.9.2012 Priznaky nic moc,jsem uz delsi dobu,tak deset dni,mozna 14 hodne unavena,odpo vzdycky zalehnu :///: a dnes rano mi bylo trosku soufl,ale dobry,ustala jsem to tak snad to bylo poprve a naposledy,a bylo to jen od nervu :00: :s:
K dr.chci jit az tak za 2,3 tydny,driv to asi nema smysl,jeste by nebylo videt :h: :(

In reply to by Efektik

Ja si prave taky myslim,ze by me objednali az za tech 14 dni minimalne,ne-li taky za mesic.I kdyz ve me hloda cervik ze si tam zitra taky zavolam,minimalne na krev :?

In reply to by Efektik

Jj,pochopila jsem z prispevku dole ;) Ja bych si taky prala hodne deti,klidne i ctyri,ale nevim,kdo by je pak zivil :( Uvidime,zatim budu rada kdyz se potvrdi to druhe,pak kdyz se udrzi a bude zdravoucke :one: Tak snad se brzy do seznamku pridam oficialne :///:

In reply to by sachmeta

Ja taky doufam ze toho 15.2 bude na tom ultrazvuku vse o.k..:) No mi chceme 3.. To bylo nase rozhodnuti..Chtely jsme dve holku a kluka...Ale dve holky... Tak jsme si rekli ze to zkusime naposled a uvidime, ale ja si osobne myslim ze to bude holka jak vysita..:D

Ahojky, tak já se mám tak, že je mi zle, lítají tu kolem mě dva prcíkové (dva a tři roky) a je jim to úplně jedno :) Jinak si nechci teda stěžovat, jsem šťastná jako blecha :a:

In reply to by želva

Tak kolem me taky litaji 2 prckove 4 a pul a 21mesicu...:) Ale taky jsem stastna uz se tesim k Mudr. na ultrazvuk zjistila jsem to ted 19.1 a k mudr jdu az 15.2 uz aby to bylo..Podle mesicku bych mela mit termin 26.09 Tak uwidime co na ultrazvuku snad bude vse o.k!! Jinak zle mi neni akorat furt jim..Jelikoz jsem byla kuracka a ted jsem prestala tak do sebe vsecko rvu..:D Jinak zle mi neni!!! Diky bohu!! Ale me nebylo ani u jednouho..:) Akorat prsa sou pevnejsi a citlivejsi a v podbrisku obcas pichne jinak o.k...:)( jinak jsme se snazily od 27.12) ovu jsem mela 1-5.1 Rychlovka to byla..:D

In reply to by Efektik

nazdáááár, máme stejný termín, ale já testím už od předminulýho týdne, takže to vím už tak týden a půl. Taky mi vůbec nic není. Měj se:)

In reply to by Efektik

no já byla už dvakrát, je to u nás trochu komplikovanější, mám za sebou dvě revize. Tak jsem k doktorovi letěla ještě před ms kvůli lékům. Vždycky mi udělá i ultrazvuk, ale zatím tam nebylo nic vidět. Na další jdu teď ve čtvrtek, :h: ještě nebude, ale aspoň ten gestační váček bych ráda viděla:)) Já si říkala, že to rozkřiknu až tak v březnu, ale určitě to nevydržím:) zatím to ví rodičové a sestra a ve čtvrtek to řeknu v práci..tak ať se daří:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka