Poradna 30+2

20.12.2011

Ahojky maminy, těhulky, a ostatní,
tak jsem dnes byla v poradně. Všechno je v pořádku, mimi je už otočené hlavičkou dolů, což ještě posledně nebylo. Viděla jsem krásné rysy obličeje, bylo to moc pěkné. No a taky Dr. zkoušel, zda mi potvrdí tu holčičku, tak pravděpodobně to asi holka bude. Na 3D jsem se to totiž nedozvěděla, tam mi bylo sestřičkou řečeno, že neumí zajet mezi nožky, že na to není školená. Ale podle rysů z 3D bych řekla, že to holčička bude. To pak bude překvápko na porodním sále ;-)
Tak sjem ráda, že je všechno OK, jen ta váha - už mám skoro 12 kg nahoře. Nechápu, kde to beru. Ale co, ono to pak půjde. Šlo to po Daníkovi, půjde to i teď.
Tak se mějte krásně, přeji všem moc pěkné svátky, a hodně zdraví a štěstí s vašima miláčkama - ať už velkýma, nebo malýma :a:

ahoj, tak to jsem rada, ze jste v poradku :s: ja jsem tedy prvorodicka dnes jsem 30+3 a termin ma 21.2. Myslela jsem, ze me do porodnice posle doktor, i s nejakymy papiry a tak.. To se tam mam objednat sama?? 4.ledna jdu na kontrolu, tak to snad do te doby vydrzi a ja se ho na to zeptam..

In reply to by kolopoloa

to zalezi odkud jsi kazzda porodnice to am jinak. V praze se pri registraci ve 14 tt dozvis co a jak kdy zaridit jina mesta to amji jinak. Nekde staci az kdyz tam jdes co te posle doktor. Vetsinou jsou tyto informace na strankach porodnice kde budes rodit

Dnes jsem volala do porodnice, tak jsem objednaná na 4.1. v 9:00 dhod. na sepsání předporodní dokumentace. Ještě nedávno se termín porodu (26.2.) zdále v nedohlednu, a nejednou - překulí se svátky, a už to uteče.

In reply to by cifrspionka

No - já jsem si taky říkala, že když už člověk vydá tu sílu k registraci a tak, že by to aspoň mohlo dopadnout. Po první zkušenosti nevím. Celé těhu jsem chodila do Podolí, a nakonec mě "vyhodili" do Motola. Naštěstí jsem byla fakt spokojená.

In reply to by cifrspionka

No já si právě říkala, že mám pocit, že jsi spíš z té strany, kde je Bulovka. Ale to už tak nějak z té doby před těma třema rokama, jen jsem si říkala, že jsem si tě asi s někým spletla.
Moje ségra přijela před 8 lety rodit na Bulovku ze Švýcarska. Nedá na ni dopustit. Já nemůžu říct, nikdy jsem tam nebyla.

In reply to by Lékor

moje segra tam rodila pred 13 lety KP 36 hodin bez pomoci :-(( pak dalsi oddeleni taky katastrofa.. odbvezli em tam kdysi s prac urazem.. ale tatovi tam an kardiologii zachranili zivot je to ejn o lidech a jejich pristupu.. jinak aj bydlela pred tim an Jarove a rodila matese na Vinohradech a v zari jsme se prestehovali an prosek. Kdyz jsme cekala dceru bydleli jsme kdysi davnov Braniku aproto jsme rodila v Krci ale v te dobe to byla spadova nemocnice zadny vyber..

In reply to by cifrspionka

Přesně tak, je to hlavně o lidech.
Koukám, taky jsi se dost stěhovala. Já ti nevím, co je lepší, jestli nemít na výběr, a prostě spadat do nějaké porodnice, nebo si moci vybrat, a stejně pak třeba nakonec rodit tam, kde vůbec nechceš. Těžko říct. Moje švagrová rodila v Nerátkách, naprostá spokojenost, už je to ale 14 let. A dnes - jako v dnešní době - jsem na ně neslyšela moc chválu. Možná jsou ale rodičky taky rozmazlené, že jo.

In reply to by cifrspionka

Aha, tak já koukala jen na ty stránky, a volala jsem podle toho. Cinkla jsem tam hned ráno kolem půl dováté, a bylo. Já už si ani nepamatuju, jestli jsem dostala při registraci nějaké papíry... Předpokládám, že všechno důležité se dozvím právě toho 4.1.
Dneska jsem jela odpoledne na Chodov, ještě pořešit nějaké dárky - no děs běs. Zašla jsem do lékárny, koupila jsem si porodnické vložky a kalhotky, Bepanthen a dubovku v gelu. Já už pak nikam nechci chodit, fakt mě to otravuje. V dmku jsem si koupila jednorázové podložky a ještě nějaké věci, a co mi bude chybět, pořeším tady na Jižáku formou procházky.

In reply to by cifrspionka

A copak, trápí zoubky? A co tam je za zubní péči? Mě chytil zub včera, ale šíleně, a už poněkolikáté. Jenže dneska jsem měla mazec kolem Daníka, od neděle má střídavě horečky, a dneska byl hodně špatnej, tak mě furt potřeboval kolem sebe. Tak jsem se vůbec nedostala k tomu, abych té mé zubařce zavolala. Už se fakt o ten zub bojím, pže se to opakuje.

ahoj tak to je super že je vše v pořádku. Náš miláček je paličaté miminko a sedí si v břiše na zadečku a nechce se hnout. Už jsme 31+1 takže moc času na otočení nemá. Přeji ti tu holčičku!
Taktéž krásné vánoce hlavně zdraví , klid a pohodu do Nového roku!

In reply to by cifrspionka

Ahojky, díky :-) A neboj, ještě trochu času máte na otočení. Navíc - ty už jsi tak zkušená rodička, ty to zvládneš tak jak tak. Můj Dr. posledně říkal, že poprvé by to bylo blbý, ale jak už je aspoň jeden porod za mnou, že by se to zvládlo i v téhle mimi poloze. Sice si to fakt nedovedu představit, ale asi by to šlo.
Hlavně ať jsme všichni zdraví :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky