čas na druhé mimi????

23.11.2011

Ahoj holky hrozně dlouho jsem tady nebyla....Doma máme skoro rok a půl letou ďáblici a teď sem nějak dospěla k názoru že by potřebovala sourozence.Děti miluje a je s nima hrozně šťastná.Myslíte že 2 roky a kousek mít děti od sebe jde zvládnout??Sice se o mimi teprve začínáme snažit ale už teď mám plno otázek jestli to zvládneme?jestli není brzo?atd.Znáte to taky některá??? :) Snad se nám miminko brzo povede..držte mi palečky a vy co můžete pohlaďte bříška:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak přesně tohle mám teď na mysli i já , máme 20ti měsíčního kluka a tento týden na testu byly II čárky takže už se bojím co bude , ale zvládli to druzí zvládnem taky , kámoška má dvojčata a byly na tom líp jak já s jedním :-)

Ahoj, já mám děti 19m po sobě. Malá má skoro 22m, malý skoro 3m. Zatím si to náramně užívám. Sice se malá sama pořádně nenají, na nočník začíná chodit teprve teď (3 týdny), ale to jsou malé věci. Jsem šťastná, že se nám takto povedly a neměnila bych.
Možná za pár měsíců budu mluvit jinak...kdo ví. Ale ono je to i v povaze matky, co vše bude považovat za problém ;)

Tak zvládnout se to určitě dá,ale za jakou cenu nevím..já když vždycky venku vidím ty vystresované matky co táhnou kočárek a za druhou ruku uřvané prtě,které se vzpírá a nechce poslouchat,tak mě až otřepe :n: a jsem ráda,že mám jenom jedno :s:
pro sourozence určitě jsem,ale jak píšou níž až bude bez plen,nají se sám atd...ono to myslím hodně pomůže,protože dvě děti na plenkách,krmení atd...to teda musí být strašné....já bych počkala,aby byli aspon 3 roky od sebe..

Ahojky,tak já mám 6měsíční holčičku a ta druhá má dva roky a půl a zvládnout se to dá.Dokonce mám čas i na PC :///: a víš co mi hodně pomáhá,když se obě zabaví ze sebou :) třeba chci vařit v klidu,tak řeknu Klárce ať jde za Viktorkou a ukazuje ji knížku :///: Jasně že se začátku to bylo takové zmatené,myslím příchod z porodnice,ale po pár dnech to bylo lepší a lepší.Klárka se začátku pořád na Viky šahala a při breku hned k ní letěla a když ji hladila tak neměla cit,tak ji málem vydřela vlasy :? ale všechno se to naučila jak ji hladit a že nemá křičet když spí atd. a teď jsem ráda že mám takové dvě malé princezny,aspoň si budou spolu hrát :)

ahoj,tak zvladnout jde spousta veci. Ja osobne jsem deti po 2 letech nechtela. S Ondrou to nebylo lehke a byl by to pro mne obrovsky stres. Nakonec by to deti odnasely a to jsem nechtela. Take jsem se chtela Ondrovi dele venovat a neodskakovat k druhemu sourozenci. Mam deti 3 roky od sebe a jsem spokojena.
Ty sama musis vedet zda zvladnes 2 nesobestacne caparty nebo ne.

ahojky já jsem otěhotněla když malému byli 2 roky, takže mám rozdíl mezi dětma 2 roky a 9.měsíců a tohle je pro mě super, protože už je bez plen, jí sám, chodí úplně sám a vůbec je moc šikovný a segru má moc rád :-)

ahojky, tak já to napíši za sebe jak to cítím. Mé malé bude v lednu 2 roky, už také nad tím hodně přemýšlím a to se ví že bych chtěla .Ale v hlavě mi bliká červené světélko, je to nesmysl. Začla jsem chodit do školy, přítel je pořád v práci. Malá je čertice, děti miluje ale je to takový máš malý skrblíček. Srdce mi říká , že už by to chtělo ale hlava nene.

ahojky,znám několik mých kamarádek a musím říct,že hlavně ze začátku je to mazec :) A druhý mazec nastává,když druhé dítě začne chodit :) Pro mě je ideální rozdíl kolem tří let a taky to tak budeme chtít :) Myslím,že děti jsou ještě relativně blízko sebe a už to není tak náročné :) ale samozřejmě ideální věkový odstup neexistuje a věř tomu,že když se jednou povede,tak to prostě budeš muset zvládnout :) A určitě to zvládneš :) Tak držím palečky,ať se brzy zadaří!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky