poradte co koupit mlade babičce...

14.11.2011

Maminky,marne si lamu hlavu tím co koupit me nevlastní mame je jí 40 let...Kosmetiku nee musí mít nejakou specialní co jí vyhovuje na citlivou kuži a ani nevím jakou,Líčení take ne nemaluje se.Je pořad v praci a koníčky take žadne nema...fakt nevím :? a cenove tak do 400kč asi.Dejte tip co kupujete nebo mate v planu díky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Když s ní je to prave težky,ona je pořad v praci a když už je doma tak se venuje svemu synovi 10 let.Jo a občas plete pokud jí vybude čas...Takže knížka asi ne nebo vubec netuším že by četla..Ten kalendař dostali s dedou loni k vanocum prave.Asi opravdu ten poukaz na neco to bude,ale na co :? Podle me asi ty masaže...tam si hezky oddychne(budu doufat že si najde čas tam jít¨)

In reply to by skořice

A já už ji tak hrozně dlouho nedostala,miluji historické romány nebo vůbec knížky o historii.Předplatné také není vůbec špatný nápad ;) Monina

jak Ti radily holky, poukaz neni špatnej dárek. Co lekce Zumby? Poukázka na něco na sebe, na véču, na manikúru... Nebo kup nějakej šperk. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky...už nad tím poukazem přemyslím...je to dobry napad.Poradím se jeste s tatkem zda masaže,nebo ta kadeřnice třeba... :)

In reply to by petanda

Chodí pravidelně ke kadeřnici? Pokud ano, tak je to určitě její oblíbená, kterou má už vyzkoušenou a která ví, co a jak jí sedne... a tak by možná nebylo zrovna nejlepší, kdyby dostala poukázku k jiné... a nebo jestli občas chodí plavat na bazén, tak třeba nějakou permanentku tam by taky ocenila...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když to vezmu z pozice obdarované, tak elektrický zubní kartáček by bylo asi to poslední, co bych chtěla dostat... ale každý jsme jiný, že jo... jestli to vaši chtějí a udělá jim to radost, tak je to určitě bezva dárek... ale kdybych po tom vyloženě netoužila, tak by mě asi moc nepotěšil... to už spíš oblíbený parfém nebo tak něco...

No a co tak třeba poukázku do nějakého masážního salonu? Já to kupovala jednou kamarádce k padesátinám, u nás se dá koupit dárkový poukaz na libovolnou částku a zbytek si dotyčný obdarovaný doplatí podle toho, co si vybere... mě osobně by se takový dárek líbil (je mi taky čtyřicet)... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka