Zdravím

10.04.2008

Zdravím Terinku, Jitušku, Ivčulku ... a ostatní, které mi vždycky odepíšou a jsou tu :-) !!!!!!!!

ahoj božo, taky zdravím :a: já jsem dneska mimo, malá mě nenechala vůbec vyspat. potvůrka jedna. :§)

Ahoj Boženko, co takhle pozdravit ty, které tu ještě nejsou? Resp. jsou, ale nemají čas na čtení a psaní? :s: Lenka

In reply to by Boža

Jéé, to jsi mě potěšila :) včera jsme byli s Honzíkem na procházce a to byl teda zážitek. Mrňous si našel novou zábavu, tlačí na močový měchýř a dloube. Takže jsem se musela každý druhý krok zastavit a pohladit ho. Ke konci jsem myslela, že mě bude muset vzít Honza na záda :) ale byli/y jsme statečný/í (kvůli pohlaví, nevím, co nosím v bříšku :s: ) a došli jsme až domů :)
A co vy? Koukala jsem, že špatné dny jsou zažehnaný, snad a teď už budeš jen nakupovat a šít a plíst a háčkovat a co všechno ještě ovládáš a všechno v modré barvě ;) Lenka

In reply to by LenkazMB

snad jsme to zažehnali a snad už bude jen líp. Jo, dloubání do měchýře - to je pošušňáníčko. A takový správný dloubnutí do žeber, či pokus omotat se kolem páteře, to je taky něco :s:
jo a ještě vyšívám. Ale to bych nesměla sedět tady :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teda a hned mi máváš dvakrát zprátky? Já se mám, to má člověk hned lepší náladu, ještě když musí dřepět v práci a nejradši by byl doma :)

Ahojky!!! :D
Zdraví jedna Jihočanda,která nebyla jmenovaná... :s: :s:
Dneska se to možná vybere na sluníčko,za chvíli vyrazím do města
nakoupit něco té naší čertici. }:) Na jaro má akorát botky a když šla včera
s manželem ven,zjistila sem,že všechny kalhoty má jak tříčvrťáky. :jawdrop: A vypadá jak
když čeká velkou vodu... :00: přes zimu se nějak vytáhla.Hrůůza! :a: :a: :a:

In reply to by mona80

Ahooooj!!!!!!!! My se chystáme s velkýma holkama zítra odpoledne, nebo v sobotu ráno. Taky jsou jak vodnický dcérenky. Všechno krátký... rukávy, nohavice.... a boty nejsou a Lucce se rozsypala školní taška... S Natálkou už jsme byly :-)
Tý jo, to bylo, je a zas bude peněz. Hrůůůůůůza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Boža

Já to možná nechám taky na sobotu,ale ve městě bývá blázinec...tak uvidím. ;)
Já sem se chtěla sobecky mrknout po sekáčích,tak na sebe....protože všechny trika a
tak se nějak srazily..a místo pod břichem jsou pod prsama... :00: Docela sranda,když začnu vytahovat věci..co mi byly
před tím dobře..malá už je oblečená a kouká vyjeveně...kdy teda už konečně půjdem na to hřiště!!!! :?
A mamina má všechno jak podprdu!!! :jawdrop: Tak musím nejdřív zvládnout malou....tak Ty to máš taky,ale několikrát viď?? :a: :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zdravím nany!!!!! hele, opláchni i to naše nádobí, kfxž už budeš v tom :-)

Božo,díky za pozdrav.Já jsem na prášky,mám zánět i ve druhém psu,malá v noci vůbec nespala a až teď jsem ji poozila v košíku a spí.Mám si dneska vybírat svatební šaty,ale Martin mě tak štve,že bych to nejraději zrušila.Mám nějakou depku,drí se mě už dlouho :r: :r: :r:
Jak se máš?

In reply to by jituška

Joj! to není dobrý. Já zánět nikdy neměla, jen rozžužlaný bradavky. Tak ani nedokážu poradit, co s tím. Ale musí to boleeeet!!! mě Mára tak dlouho štval, až jsem vypustila páru ( a jak!!!!) a víš co? asi se 15.8. vdám. byl zamluvit termín!!! ale ještě si to můžu rozmyslet, že? :-)
Ty depky můžou být z únavy. Dej malou Martinovi aspoň na dvě hoďky. A´T s ní drandí s kočárkem a ty si pořádně odpočiň!! Buď si zdřímni, nebo si pusť film, zkrátka dělej něco u čeho vypneš.

In reply to by Boža

No bolí to,dávám si obklady z tvarohu,ale nepřipadám si jako svéprávná bytost,smrdím od tvarohu,od mlíka,bolí mě všechno,nestihla jsem ještě dneska nic....Jse hrozná....
Gratuluji,my máme termín 8.8.,ale fakt pochybuju.mě tak sere,že se to nedá.Nechci tě zatěžovat,měj se pěkně.Co plánuješ dnes?

In reply to by jituška

Práce není zajíc, neuteče... ( a taky není pánský přirození, práce vydrží stát celý den :-) ) Po mlíčk ua tvarohu nesmrdíš. To voníš po miminku. Ber to tak.
Vůbec nezatěžuješ. Jestli chceš, klíďo povídej. A jestli Tě sere, tak mu to pěkně od plic řekni.
Dneska plánuju poklidit a mám tu kopec látek. Těším se, že se pustím do šití. No a taky chcem odpoledne zajít za dědou. Už se po nás sháněl. A taky bych měla uvařit.... :-(

In reply to by Boža

Však my se hádáme už pěkně dlouho,akorát on mě nedokáže pochopit,připadá mi,jako by se celých těch 7 let přetvařoval.
Já bych teď potřebovala někoho na pokec,tady u sebe,ale jsou všichni v práci.Malá nespala a zase nespí,já to nedávám:(

In reply to by jituška

Tak to není dobrý :n: Já se taaak nerada hádám. Zpravidla dlouho nic neřeknu a pak bouchnu jak saze. A pak jsem zas naprosto v klidu. Jen pláču a s nikým nemluvím.
S maličkou se to srovná. Vím, že se to lehce říká a těžko dělá. Ale mám vyzkoušeno, že když jsem nervní já, jsou nervní a zlobivé i holky. a u miminek to platí dvojnásob !! Necítí smutek a nervozitu z Tebe a nepláče proto???
Řekni tomu Tvému,. že potřebujete obě klid. Pověz mu v klidu, co Tě sere, co si myslíš, co bys chtěla jinak a ať se s tím popere. Škoda, že bydlíš tak daleko

In reply to by Boža

Na mě zas padla BABIZNA...přečti o pár bogů výš!!!! Jinak se máme fajn, ale bolí mě břuch, tak snad to přejde, chtěla jsem jet dnes do hypernovy, maj tam akce na dětský věci i ve velkých baleních, tak jsem proto hctěla jet, že se se švagrovou šábnem, ale nikam se mi nechce...

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Ne ne, jen jsem v jiných blozích koukala, že tu jsou i tyhle holčiny. A nechtělo se mi míchat se zdravením do jiných debat :-) a pozdravit jsem je chtěla :-)

In reply to by terinka

Ahoj. Asi jo. Parádně se tou bouřkou vyčistil vzduch. jen aby to vydrželo.
No a mladej přišel domu, hned mezi dveřma si klekl ptal se, jestli budu mít 15.8. ve 2 čas aspoň na půl hodiny. Pak mi povyprávěl, jak jsem nej..... a jak ho hrozně mrzí, jakej je trouba, ale že to fakt schválně nedělá.... tak se vám asi vdám. Ale pořád ještě si to můžu rozmyslet, že ? :s:

In reply to by terinka

On mě o ruku požádal už na vánoce a od tý doby ticho po pěšině. Já mu včera řekla, že ze mně má stejně jen srandu a naprosto nic nemyslí vážně. Že má jen spoustu řečí a skutek utek.... a ještě spousta dalšiho ze mne vypadla. Prý ho hrozně mrzí, že si tohle myslím. Prý jsem ta neúžasnější ženská na světě. Nikdy nikoho nemiloval jako mě, miluje moje děti, jako by byly jeho.. jsme pro něj všechno a každý den se chce budit vedle mne a každý večer vedle mne usínat. Chce abych byla šťastná a spokojená......

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no znělo to tak :-) a bylo to krásný !!!!!!!!!!!!!!!! :h: :h: :h:

In reply to by terinka

Klečel u mne, povídal, povídal, držel mě kolem kolen, já na něj skoro neviděla přes břicho, tak jsem si dřepla k němu... No kdyby nás někdo viděl, tak se asi uchechtá :s:
ale co mi řekl, bylo nádherný....!!!! :h: :h: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky