Přidávám se k vám

04.10.2011

Ahojky, tak jsem tu :-) Ve čtvertek jdu k Dr. a doufám, že už by tam mohl vidět i :h: A halavně aby mi to vše potvrdil a že je vše tak jak má :€O: Myslím, že termín budu mít kolem 5.6., co jsem si tak spočítala. poslední MS 28.8.
Jinak taky jste holky tak náladové??? Já hroooooozně! Hotový psychopat. :-D Jednou sršim humorem a je mi žasně a za chvilku bych se nejraději zakopala a nevylejzala. A když mě něco vytočí, to je plně konec ://:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, já jsem nikdy neměla nikoho na hlídání, neb tatínek chodí ráno do práce a vrací se večer. Malá taky nevydrží u sestry. Tak jí beru hračky, malování, a je se mnou u doktorky, pokud nemůže vydržet, tak doktorka spěchá, a já jí vyprávím, nebo zpívám :-)
Když byla úplné prtě, tak jsem jí měla i na břiše a dr. mě vyšetřovala :-)
Nejsi první ani poslední, která nemá hlídačky, a dr. by měly být chápaví. A pokud to nechápou,tak ať si trhnou :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj, já taky na hlídání moc nikoho nemám, takže bude malá (18m) asi chodit se mnou, budou to muset (ona i doktor) zvládnout :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když nepohlídá babi, malá (2 roky) půjde jednoduše se mnou, proč z toho dělat drama. Cizího nemusí, takže sestra opadá, ale nevadí. V čekárně se zabavíme, čekání jako každé jiné. Na vyšetření koukat nebude, protože nebude stát přede mnou. Naopak to pro ni bude vzrůšo a když uvidí, že mamka taky chodí k dr.,nebude pak ječet u pediatričky sotva tam strčíme nos.

In reply to by Bystřinka

v cekarne to zvladnem ale nejak si nedokazu predstavit ze ji posadim na zidly, vyskociim na kozu a ona se na me bude vesele divat?! navic si myslim ze moc neposedi a je schopna doktorovi bud pomoct s vysetrenim nebo mu projede supliky :€): ale co nejak to dame ale fakt si to nedokazu predstavit :bulva: :€z€:

Ahoj, tak jak jsi dneska dopadla na kontrole? Mě vyšel pozitivní krevní test a v pondělí mám přijít na kontrolu.

Ahoj Leni!! Ty máš doma taky březňátko 2010 vid?? Tak to na tom budem úplně stejně - teda samozřejmě jestli všechno klapne jak má - ale já věřím že určitě jo ;) :c: U mě to vypadá na TP kolem 8. 6., ale s doktorem zatím čekám, aby už bylo něco vidět... asi půjdu až příští týden...
Každopádně moc gratuluju!!!

tak pak napiš, jestli už bylo :h: ..já měla posl. MS 27. 8., ale zatím teda fakt nevím, kdy tam jít, aby to nebylo moc brzy.. nejspíš jsem těhu zjistila jako první z čevíků 2012, ale u doktora jsem ještě nebyla.. já fakt nevím kdy :$$:

Ahoj Leni!! tak gratuluju!!! jsem ráda, že se vám již zadařilo. Já jsem měla PM 17.8. a chodím do květňátek :-) super zprávička :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka