příznaky těhotenství- jaké jsou a jaké jste měly vy?

24.09.2011

ahoj, chtěla sem se zeptat, jaké byly vaše první příznaky těhotenství ještě před tím, než vám těhu potvrdil TT nebo gynekolog.
mě totiž TT vychází tak, že mám tři negativní a od včerejška dva pozitivní, a zatím radostí do světa radši nekřičím, abych to nezakřikla. k doktorovi jdu až (v úterý - možná), v pátek. to je prostě hrozně dlouhá doba. u druhého syna jsem na testu měla dvě čárky po 32 dnech, u prvního ale až skoro za 50 dní od poslední ms. asi to tak bude i teď.
já už mám po ránu hroznej hlad a po obědě vydržím bez jídla do půl čtvrtý a musím zase jíst. a co je nejhorší, strašně ale strašně mě bolej prsa a to sem nikdy neměla.
tak řeknětě jsou to příznaky těhu? jaké jste měly vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj no mě bylo na začátku ještě před TT tak nák divně.Jako kdyby mi kolísal tlak před těhu jsem kouřila a to mi postupně přestávalo chutnat(nakonec mi bylo zle i z kouře někoho jinýho) taky jsem měla pořád hlad a měla jsem divně v puse (přítel mi říkal že mi nějak narostli "kozy" :-) )Mě teda přišli pořád stejný tak sem tomu nevěnovala pozornost ale měl pravdu a po // bylo jasné proč narostly :-) Někde jsem četla že když žena otěhotní tak že je čípek dlouhej a tvrdej.Den před testováním jsem se teda nahmatala čípek a fakt takovej byl až jsem se toho zalekla :-) Tak přeju at to vyjde :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka