11.5 bylo Lukáškovi 15 mesicu....

24.08.2011

Ahojte mamusky a male kvetinky,Luky oslavil 11.5 -15 mesicu..Je to nase slunicko,ale poradne narocne a do toho se uz pere se svym braskou,takze o zabavu mam postarano celej den a vecer jsem grogy. :00: :) Starsi 5 letej jde od 1 zari zase d skolky,tak nam zase naskoci novy rezim. :) Malej Luky je hrozny vzteklous a vcelku ani nemusi mluvit a vlastne i poradne nemluvi. :) Prvnis yn byl ukecanej az hruza a Luky zase mluvit nemusi :? :) Kdysi rikal mama,tata,ale ted uz nemluvi vubec a jen vydava jakousi hatmatilku,ale zato do vztekana bych rekla,ze je vitez a kam se hrabe prvni syn. :) v pondeli jsme byli na ockovani a chudak Luky rval jako tur,ale neda se nic delat a vydrzet se musi.Na kontrole se stihl pozvracet a jasne,ze me rovnou do tricka a rovnou hodil 3x kosu, :sick: :00: :c: protoze dr.mu kontrolovala i ustni dutinu a on nejak nezvladl jakma zvysenej davivej reflex,takze jsem odesla od dr.totalne poblita,ale co,jsou horsi veci.. :) Starsi 5 letej byl taky ockovanej,ale byl chlapak a nevydal hlasku a pak dostal od nas odmenu za statecnost. :) Nejak mi tady blbne posilani fotek,tak snad se zadari,abyste videli nase posledni dny... Luky v noci nespi a budi se stale a stale.. :00: Je to vycerpavajici,aůe manzel mi pomaha a obcas si ho bere na noc i moje mamca,takze se to da vydrzet.Ve dne spi tak hodku a spi zhruba kolem 11-12h... Spapka vcelku vse a zacina byt peknej mlsoun..Od 14,5 mec.zacal chodit a naramne ho to bavi,takze chodime po venku,na zahradu,ale to jeho vztekani a vecna nespokpjenost me nekdy dost ubiji a bohuze i moji mamcu,ktera mu rika,ze je neurotik,ale je proste zivej a jen tak neni s necim spokojenej.. :) Vsechny zdravime :a: .....Tak kukam,ze fotky se nenacetly,tak nechapu proc :? Delam to tak vzdy a ted to nejetak nevim :? :a:

Ahoj Silvi nemáš to lehký,ale věř, že se tomu jednou zasměješ a povykládáš mu to až bude větší a on se tomu zasměje s tebou :c: Posílám vám pusenu všem třem :kiss: Sofi jde už ve čtvrtek do školy :metal:

In reply to by kesja

Ahoj Kesjinko,i na tebe a Sofinku jsem myslela,protoze nejde zapomeout jakjsi psala,ze jde do skolky :one: Vidim,ze jsi,teda aspon se zdas,ze jsi v pohode a beres to v klidu.Ja bych asi mela nervy vetsinez dite jk to zvladne,nezvladne atd :00: Moc vam drzim palecky :h: :a:

Ahoj Silvi,
jsem ráda, žes nám napsala nějaké novinky od vás, vždycky si ráda přečtu, jak se máte :-).
Přijde mi, jakobys to vše psala o nás :-) - 1. září jde Honzík poprvé do školky, ale může tam chodit jen na 5 dnů v měsíci kvůli těm jeho zdravotním problémům, tak uvidíme, jak to zvládne.
Tomášek je taky pěkný vztekloun, často nadává, brečí atd. Nesmím mu zmizet z očí, jinak je zle :00: . Taky to vypadá, že máme doma neurotika, potvrdil nám to neurolog už ve 3 měsících, když viděl, jak je neklidný a ukřičený :00: . No musíme to s nimi nějak zvládnout - už kolikrát ani nevnímám to Tomáškovo nadávání a kňourání, protože jinak bych se z toho asi už zcvokla.
Honzík měl v jeho věku daleko větší slovní zásobu, Tomášek taky v mluvení nespěchá. Taky dřív Tomík říkal víc slovíček, teď je jeho nejoblíbenější slůvko VAVA, které říká snad na vše :-).
Držím palečky, ať Lukášek zvládne to období po očkování bez nežádoucí reakce jako si to zažívá Tomášek :-(. Už podruhé má horečky kolem 40 stupňů - poprvé to měl 2 dny po očkování, trvaly 2 dny a teď má znovu horečky od včerejška a zatím to nijak neklesá.
Naštěstí v noci spí Tomášek lépe než Lukášek, budí se většinou tak dvakrát až třikrát - dvakrát se budí na cucnutí vody a potřetí okolo půl páté už chce mlíčko a pak spí ještě do 7 hodin. Tak držím palečky, ať se i Lukášek v noci trošku srovná a lépe spinká, abys byla odpočatá a měla dost sil a energie na zvládání dvou lumpíků :-).
S těmi fotkami mi to taky občas blbne - zkus několikrát upravit článek, několikrát nahrát fotky a poslat, snad by se měly nahrát. Minule mi to taky dělalo problémy, ale nakonec se to odeslalo.
Tak se Silvi drž, moc dobře chápu, jak to máš doma náročné jak fyzicky, tak hlavně psychicky. Mně naštěstí hodně pomáhají moji rodiče, kteří si berou často Honzíka k sobě, jinak bych už byla s nervama asi v kýblu. I takhle mi ty nervy občas vytečou a moje reakce jsou dost přehnané a bouřlivé :00:
Jo a doufám, že na příští sraz pojedeš taky, abychom si mohly popovídat osobně o našich problémech s kluky a hlavně se odreagovat a přijít na jiné myšlenky :-). Opravdu mi to hodně pomohlo, odpočinula jsem si od toho každodenního stereotypu a už se moc těším na příští sraz.
Mějte se pěkně, pa :a:

Sylvuško,škoda,že ti nejdou fotky,zkoušej to,at ho vidíme chlapáka!!!
opravdu je mi líto,že jsinejela na sraz,bylo parádně..já jsem si psychicky odpočinula,pomáhal mi tam Jirka a hrozně mě nabilo nenergií,že jsem byla celé dny venku na vzduchu a sluníčku....a ne zavřená v bytě....
sice jse se moc nevyspala :s: Adam vstával v 6.30 :00: usínala jsem pozdě,ale moc se mi tam líbilo...holky i děti jsou užasné,to už bylo poznat odsaď,ale na živo,ještě lepší :h:
jo..a nemáš tam prosím tě chybu?? v nadpisu? nemělo tam být místo 11.5 přece 11.8?sis to pomotala s měsícem narození :///:

In reply to by Leushka

Ahoj Leusko,tak ted jsem se tady uprimne pobavila :c: Ano,ano,ma tam byt 11.8,je to zle,uz mi vynechava mozek :c: Ty fotky mi porad nejdou,nechapu proc..Uplne vam ten sraz zavidim,ela ja fakt na to nemam sanci..Jsem z dalky,na kluky s mamcou,ale ta uz ma toho taky dost jak kluci davaj zabrat..Jsem moc rada,ze vam to tak vyslo a uplne verim jak pises,ze jsi vydechla a vypadla z baraku,protoze neco takoveho taky dost ocenuju ;) Ty 4 steny taky rada zmenim :) Holky tady jsou skvele..Nahoda,stesti,nevim,ale je to tak.. :h: :) jsem za to moc rada :) Leusko,myslim na Adamka at je mu lepe.Mrzi me,ze ma takove trapeni.. :k:

Ahoj Silvi, no vidím, že máš opravdu co dělat, zvlášť když je dítě pořád s něčím nespokojené, to naštěstí téměř neznám, nedovedu si představit, že by jsem toto měla na denním pořádku, stačí, když se Pavlínka v noci budí a kňourá kvůli zubum, a to jen v noci, přes den je v pohodě, což se divím, musí jí to šíleně bolet, rostou jí dvě horní stoličky!! Teď když jsou ty vedra, tak Pavlínka je schopná si půl dne hrát v bazénku a když z něj vyleze, tak tak hupsne znova, nikam jinam se jí nechce, tak to je děsná pohoda!! Má nad sebou slunečník a kontroluju teplotu vody, když tam je tak dlouho :€Ss€: Ani nevím, proč jsi nepřijela na sraz, nějak mi to asi uniklo?

In reply to by Michaela

Ahoj Misko,moc dekuju,jsi mila :) Priznam se,ze ja opravdu zasnu a klanim se pred Pavlinkou,ze vydrzi v bazenku atd.. :qu: Nemyslim si,ze nejak prehanim,nebo tonejak nezvladam a dukazem toho je,ze moje mamca,manzel a vsichni nejblizsi rikaji o Lukym to same,ze neposedi,vecna nespokjenost,nevrlost.Nevim proc je takovy,ale je a ja ho miluju at je jakykoliv. :) Prvni syn byl to same,pred par dny mel 5 roku a je velmi aktivni stale,tak nevim zda geny,nebo co a v legraci to vycitam manzelovi,ze byl urcite stejny :s: .To je i duvod proc to tady ted tak nestiham,protoze od rana me kluci zavali a ja jsem tu jen pro ne a jsem vubec rada,ze se nekdy ucesu a mam minutku pro sebe a stejne tak se srazem.Na me je to prilis daleko,manzel stale v praci,ja sama s klukama..S tema zoubakama u Pavlinky je mi to lito,verim jak potvurky dokazou potrapit :( Uz at je princezne zase dobre,zoubky se provrtaji a je zase dobre.V bazenku,ze Pavlinka vydrzi tak douho??!! :c: Tak to je bomba.Taky jsme dnes byli na zahrade,Lukaska jsem dala do bazenku a vydrzel 3 minuty,pal lezl ven do velkeho a tam vydrzel 30 sekund a hnd zacal nadavat a tak jsem to tam prozila dnes vcelku celej den a pak me prisla vysvobodit mamca,ktera vzala Lukyho at vydechnu :) Snim o tom,ze si Luky sedne a chvilku pohraje,ja se budu kochat pohledem na nej,ale je to jen sen :c: Misicko,mejte se krasne a velke pohlazeni Pavlince sikulce :h: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka