čípek na nule a předčasný porod

27.07.2011

Ahojky všem těhulkám, chtěla jsem se zeptat ve kterém týdnu jste měli čípek na nule? Já jsem byla včera na kontrole a doktorka mi řekla, že čípek už je na nule a že mimčo je hodně dole. Jsem ve 31. týdnu. řekla, že v podstatě můžu porodit kdykoliv, ale že pokud porodím do 34. týdne tak by mimčo muselo do inkubátoru. Máte s tím někdo zkušenost? je to moje první mimčo a poslední 2 dny se tam pěkně vrtí a sem tem mám pocit jako by se tlačilo ještě více dolů. Předem děkuji za Vaše odpovědi :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

a bolí mě celý břicho a nikdo mi neřekl že bych měla odpočívat že mi hrozí předčasný porod prý je všechno ok k dr jdu až 12 a to mi miminko zváží změří a řekne mi kolik bude tak važit a objedná mě na monitor já jsem se ho ptala jestli to nevypadá na porod říkal že nee až prý praskne voda tak nevím

já jsem měla v 31tt čípek 0,5 a otevřená na špičku prstu...vnitřní branka otevřená do U...rodila jsem předčasně 36+3tt a v inkubátoru byl malý 5dní,jinak naprosto v pořádku,tak držím palce..fakt si lehni,klid,nestresuj,dopřávej si dobrůtky mysli na příjemné věci a držím palečky :k:

In reply to by Leushka

Ahojky děkuji za radu, ležet určitě budu. Já teda otevřená zatím nejsem, ale může to nastat kdykoliv. Včera večer mi trochu tvrdlo bricho, tak jsem byla taková nesvá. Taky bych ráda vydržela alespoň do toho 36 týdne. Jediné co nemůžu je dopřávat si dobrůtky mám dietu na zvýšený cukr, takže sladké je pro mě tabu. Ale na ostatním jídle jsem musela něco přidat, protože jsem začala hubnout, což nebylo zrovna optimální (mám 66 Kg) jen o 3 kila více než před otěhotněním, ale váha už jde pomaličku nahoru. Tak snad ještě vydržíme :-)

ve 31tt to je trochu brzo....asi bych doma lehla a nechala se obskakovat, aby mimčo vydrželo uvnitř co nejdýl....a pro jistotu bych si sbalila tašku do porodnice

In reply to by Tesa

no taky už odpočívám. V tašce do porodnice mám zatím jen kalhotky, vložky, plínky a rodný list a zatím nic víc. Já to taky tak brzo nečekala, tak zbytek musím ještě zabalit. Nejhorší je, že neustále lítám po doktorech a výšlap domů do třetího patra bez výtahu mi taky nepřidá, tak se snažím po schodech chodit co nejméně.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka