Byl někdo v Hurghadě v hotelu Jungle aqua park ??

19.07.2011

Ahojky holky,kolem záři se chystéme do Hurghady Konkrétně do hotel Jungle aqua park ozvete se kdo byl v tomto hotelu mám pár otázek

Jukni na orbion.cz na recenze.
My chceme taky v září, tak uvidíme, co najdeme. Ale chtěli bychom taky nějaký hotel, kde se táta s malým vyřádí.
Doporučovali mi Titanic aquapark, ale mě se to podle recenzí nelíbí.

In reply to by VeverkaG24

Tak Titatnic bych ti také nedoporučila. Pracuji v agentuře a kolegyně byla v květnu na infošce a řekla, že nechápe, proč lidi do tohdle hotelu jezdí, že nikdo ze skupiny tam ani nic nejedl, jak to bylo hnusné.

In reply to by Makak

Holky a nevíte ještě nějaký super stránky na recenze. Že bych je zkoukla a pak už jen vybírala vytipovaný hotely.
Orbion je super, ale u některých hotelů nové recenze nejsou. Na Seznamu toho taky moc není, a zatím jsem jiný stránky na recenze nenašla, teda aby za něco stály.

In reply to by Štěpula

To mi povídej, sebou fláknu na lehátko, malýho na kraj moře, a budu se kochat. Sem fotky nedávám, někdy to tu funguje, někdy ne. Tak jestli chceš, tak jsem na FB Věra Popovičová Gebelová. Tam dám fotek :))
Tvoje malá je taky z Ledňáčků 2010, ne

In reply to by VeverkaG24

my byli v hotelu Aladdin (je to trojkomplex hotelu Ali baba, Jasmine village a Aladin-super místo-mohli jsme navštěvovat pláže,bary a restaurace všech tří hotelů :ww: ) a hned naproti je právě Titanic-byli jsme v tom jejich mega velkém aquaparku a supéér, hned bych tam jela znovu ;) . Jen je blbé,že právě ten Titanic nemá u hotelu moře-pouze přes cestu u jiného hotelu... :a:

In reply to by Štěpula

to je ono. Někdy je super hotel. Ale my pojedem s rok a půl starým prckem, tak radši něco hned u moře. Předloni jsme byli v Tia Heights, můžu jen doporučit. Skvělý služby. Jen musí člověk vědět, jak zapůsobit, aby nemusel platit za lepší pokoj :)

In reply to by VeverkaG24

A co takhle do Sharmu? Tam je lepší šnorchlování, ale vy stejně chcete písčitou pláž, nejlépe nějakou lagunu pro malýho. Nebo Marsa Alam-tam jsem tedy nebyla, ale chtěla bych někdy. Já letos raději volila Řecko na září, malej bude 20 měsíců. Do Egypta se s malou bojím kvůli faraonu. Ale jela bych hned.

In reply to by Štěpula

Manža chtěl taky zkusit Řecko, ale chtěl spíš koukat na památky, to s prckem nejde. Faraona se nebojíme, chytil ho zatím jen manžel jednou, ale žral jak přetrženej, tak pak se mírnil s jídlem, a bylo to v pohodě. Jenže když si chce člověk dovolenou užít, mít hezký počasí a teplý moře, tak moc možností není.
Jedině na Kanáry, ale tam je dlouhej let, to by nám ty děti asi dali.

Já jsem tam tedy nebyla, ale mám na tenhle hotel taky políčeno. Kamarádka, která dělala dva roky v Hurghadě delegátku říkala, že to je tamní nejlepší hotel ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka