vymazany prispevek

01.07.2011

Ahojky, tak mi byl smazan pristepek o Tehulce4, ktera si z MT udelala vyhodny business. Poukazala jsem na to, ze zde prodavala mnozstvi osobniho obleceni, presto ze s nejvetsi pravdepodobnosti pochazi z jejiho vlastniho obchudku. V prispevku nepadlo zadne sproste slovo, nadavka, nebyla porusena zadna pravidla a tak nejak nechapu, proc byl smazan.... :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No Terez, jedna návštěva psychologa a docela dobré, rozum to pobral ,ale to víš, srdíčko bolíííííííí :r: :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Adél, v poho, já už se vybrečela a už to přebolelo :!k: :!k: :!k: .
S tou Danielou se nedivím a myslím, že to jinde lepší o moc nebude - u nás jí mají za 76,-Kč :00:

Tvůj příspěvek jsem četla a rozhodně tam nebylo nic urážlivého!!! Někdy admin řeší věci unáhleně, doufám, že to dá do pořádku :-)

tak jsem zjistila, ze tehulka4, ktere se ten prispevek tykal si asi stezovala.

Admin napsal:
Dobrý den,
upozornil jsem danou maminku, že příspěvěk je v pořádku a že je chyba na její straně, slíbila že již nebude inzerci do diskusí vkládat. Je proto zbytečné to více řešit, jelikož se v diskusi následně začaly objevovat příspěvky které byly urážlivé.

Nejak nechapu, co bylo urazlive..... pokud vim, tak slibovala uz milionkrat, ze nebude inzerovat do blogu a diskuzi, ale budis.
Uz chovani teto maminky nebudu dal komentovat.

In reply to by jannach

Dokážu pochopit, že si stěžovala, přeci jen, když se někomu něco nelíbí, tak si stěžovat může (byť teda v jejím případě bych spíš lezla kanálem, jak bych se styděla, než si šla stěžovat). Plus teda, v tomto je admin aktivní (jo, dostal "udání"), ale v jejích izerátech, to zase tak aktivní není (a to chápu, že nemá čas sedět celý den u Pc a inzeráty hledat, ale teda na tehulku4, být na jeho místě bych si obzvláště dávala pozor). A že tam byli urážky? jaké? že je arogantní k pravidlům, vysmívá se "do očí" a jiné? to má být urážlivé? četla jsem jiné diskuse, kde to fakt bylo o urážkách, nadávání si do všeho možného, ale tohle, to bylo ve vší slušnosti.
a jsem na ní teda zvědavá, když to slíbila...no, moc jí nevěřím, že to dodrží, ale ráda se zmýlím:-)hh

In reply to by Terinka84

Jsem zvedava, jak dlouho mi vydrzi tento pristevek. Pravda je, ze jsem si s ni delaly legraci, ale odmitam, ze to bylo urazlive.
Na druhou stranu jsem taky napsala, ze holky, ktere si od ni neco koupily, byly s jejim pristupem velmi spokojene.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak jsem napsala adminovi. Uvidim, co mi odepise, doopravdy jsem presvedcena, ze mi ho smaznul nepravem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

A to jde, ze si nekdo jiny si rekne, ze se mu zrovna ten a ten prispevek nelibi a admin ho smazne??????

In reply to by denisa9191

jenomze ja jsem nevkladala zadny inzerat, jen jsem napsala, ze si tady jedna maminka vklada do blogu a diskuzi inzeraty, ze proda sve veci, ktere nejspis pochazeji z jejiho podnikani. A ze si myslim, ze za prvne to do blogu ani diskuzi nepatri a za druhe, ze to sen nepatri vubec, protoze se jedna o komercni prodej a ze pokud chce prodavat sve veci tady na MT ma admina pozadat o placeny proklik. Co je na tom spatne?????

In reply to by jannach

JO takhle =) blbě sem to pochopila =)) Ale ADMIN je divnej !!! Jednou sem tu psala zda někdo neprodává velký balík hadříků na klučinu a smazal mi to že inzerýty patří jinak ale já se pouze ptala zda někdo neprodává. Takže teké nechápu proč ti to smázl.

In reply to by denisa9191

hm, tak to mi taky hlava nebere! :-) Byli tady a cetla mnohem horsi diskuze a blogy, kde se to hadalo a ktere vylozene nekoho druheho urazeli, ale ty nikdo nesmazel.
Asi brecim na nespravnem hrobe a mela bych se obratit primo na admina.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka