Víkend s jeho kamarádama...

25.06.2011

Ahojky,
mám takové trápení..
S přítelem jsme se rozhodli, že bychom jeli na víkend na mácháč bez malého. Tak jsem u mamky zařídila hlídání.. Pak přišel s tím, že řekne i pár kamarádům, aby jeli s náma.. No na nic se mě neptal, a dopadlo to tak, že bych tam měla být jediná holka a asi 6 chlapů, co ani nemají přítelkyně natož děti, takže se už domlouvají kam půjdou zapařit apod..
Jsem z toho docela rozhozená, přítelovi jsem řekla, že se mi to nelíbí, a on, že to myslí dobře.. No je tohle normální??? Jak byste se zachovaly vy??? Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já bych nejela, pokud chtěl abyste jeli bez malého tak snad spolu a ne s badnou chlapů. I když já jsem asi poznamenaná tím že jsme jeho kamarády neznala a taky jsem na tohle kývla a vyklubala se z nich banda ddebilů co mě úplně odsunula z konverzace tím že se celé dny předháněli historkama kdo kde kterou ohnul, jak, kolik jich bylo a opravdu detaily že se mi chvilkama chtělo zvracet, taky hodně chlastali, takže za mě už nidky víc !!!!!!!

No...co na to říct? Chlap to myslel dobře, ale pro sebe :-) . Každopádně musím říct, že se mi mnohokrát osvědčilo to, že když se mi někam vůůůůbec nechtělo, tak to nakonec bylo parádní!!!! Přemýšlím, jak by se mohl vyvinout k tvému prospěchu víkend s bandou chlapů? Nevím, já jsem si to vždy mezi mužskýma užívala, hýčkali si mě jako květinu - i před mým chlapem :€m: Záleží na tom, jestli je znáš...
Ale musím říct, že se mi líbí, co ti radí holky. Taky bych se na ně vyprdla a domluvila bych se s kámoškou a jela někam s ní. A z toho bych se snažila vytěžit maximum - pohodičku, zážitky, které s chlapem za zádama nejdou. Jde o to, zda by ti nevrtal v hlavě červíček, co tam ten tvůj chlap s tou bandou vyvádí? :|:
Ale rozhodně doporučuji - víkend s kámoškou!! :-)
Dej vědět, jak jsi se rozhodla a jak jsi víkend strávila..

In reply to by korelová

dobře znám a vycházím s nima výborně a oni mi taky řikaj ať jedu.. Jen mi to přijde takový divný, vždyt to i docela blbně vypadá, když někam půjdeme.. Nechci si připadat jako stíhačka.. Jen je mi líto, že jsem si myslela, že si užijeme víkend sami a ne s bandou pubertálních chlapů...

In reply to by korelová

Přesně tak.
Přítel měl takhle minulý víkend akci z práce, prej mají vzít manželky s sebou. Vůbec se mi nechtělo, při příchodu jsem zjistila, že je tam asi 30 50ti letých chlapů (a co si budem povídat, ti s sebou manželky nevzali) a jen jeden vzal s sebou ženu. No nakonec to byl za poslední dobu nejvydařenější víkend, dloho jsem se takhle nebavila ;). A když se ještě můžeš druhej den dosytosti vyspat, to je teprve labůžo ;-)

Když už máš zařízené hlídání, tak nejezdi s chlapem, ale zkus se domluvit s nějakou kamarádkou a vyražte spolu někam za zábavou, nebo na chajdu.......A uvidíš, že si to chlap, hned při první zmínce rozmyslí ;-). Nebo si aspoň užiješ hezkej víkend i bez něj ;-)

A nebo na něj zatlač, že se ti to nelíbí, že si chceš přítele užít v klidu bez prcka.....

No určitě bych si společný víkend takhle nepředstavovala a že to myslí dobře?To si asi z tebe dělá prdel nemyslíš?Nevím jaký vztah máte ale já bych toho svýho poslala samotného,rozhodně bych s nima nejela.Něco jiného by ještě bylo kdyby jely jejich přítelkyně ale pokud by jsme byli domluvený na víkendu jen my dva tak by mi nejspíš vadily i ty holky.

nooo tak to by me taky dost nastvalo kdyby to byl par tak by to bylo v pohode ale toto bych asi nezkousla zkus s nim jeste promluvit ze to je vas vikend vy dva sami a ne nejaci naddrzeni chlapi a ty ;)

In reply to by Penny

kdyby měli přítelkyně, tak bych byla i ráda, ale takhle si to umím docela představit.. Je mi to líto.. Jenže ty kamarádi už jsou na ten víkend prostě domluvený, že jedou a my zase hlídání nemůžeme mít, kdy se nám zachce, ještě mi mamka vyšla vstříc, že si v pátek vezme dovolenou v práci..
Přítel mi říká ať jedu, ale nevím, případala bych si tam jak nějaká stíhačka a stejně s partou chlapů, co půl dne po pařbě prospí nebude moc velká zábava, nebo je pořád poslouchat jak hodnotí kdejakou ženskou.
A úplně mě dorazilo, když řekl, že to myslí dobře..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka