Pampers Sleep and Play od zítra v Kaufu za 149,-

18.05.2011

Nikdy jsem je nekupovala, jaké jsou? Máme č. 4. Používám Pampers Premium Care na noc, přes den Tesco nebo Babylove. Vím, že na jedny ty pampersky se docela nadává, ale nevím, na které.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, oranžové pampersky mi mimís pročural. Kupuji zásadně Pampers active baby a mám tady asi 5 balíků z Tesca větší velikost - to byl dar partnerovi od kolegů z práce. Tak uvidím. Ale je to nějaké fialové balení Super fit, které jsem v Tescu neviděla /tam maj to zelené/.

Ahoj, asi uděláš nejlíp, když si jedno balení koupíš a vyzkoušíš. Někomu sedí, někomu vůbec. Já si na ně třeba vůbec nemůžu stěžovat. Malej po nich nikdy opruzený nebyl, nikdy je nepročůral a že kolikrát plena měla snad 10 kilo, a nepružné pásky mi vůbec nevadí. Fakt to chce vyzkošet. Já třeba nemohla přijít na chuť Tesco plenám a vesměs si je tu většina chválí. Zrovna tyhle pleny jsou u mě nejhorší ;)

In reply to by Ivik77

Asi to tak opravdu udělám. Mě osobně se ty Tesco taky moc nelíbí. Já z nich cítím moč. Doberu balení a už je nekoupím. Zatím vedou Babylove, z těch necítím ani chemii a ani moč a podle mě i dobře sají.
Tyhle teda koupím a vyzkouším.

In reply to by omites

Mě na Tesco plenách zas vadí, že jsou takové tvrdé, neforemné a mě by se taky nelíbilo mít něco takového mezi nohama :s: A máš pravdu, že moč byla cítit. No prostě nej pleny u nás byly Pampersky klasiky a pak ty oranžové. Vyzkoušej a uvidíš ;)

My je kupujeme pravidelně a jsme naprosto spokojení. malý opruzený nikdy nebyl, plenky jsou tenké a neprotékají.

já jsem s nimi naprosto spokjená,malej je sice už skoro bez plen,ale když jsme kupovali,tak převážně tyto.Nicméně doporučuju vzít pro vyzkoušení jen jeden ten malý balík co mají v akci,protože někdo se po nich osypává,jsou napuštěné nějakým heřmánkem.V takové akci je mívají celkem často,takže je určitě ještě seženeš,kdyby vám vyhovovaly :)

In reply to by krumpacek76

A já dodám, že moje malá v tom byla jak neskutečně opruzená jitrnice :s: Je fakt, že nesnese všechny pleny, ale jak se mi oprudila skoro do krve už po první plínce, tak to byl extrém :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka