puchejř..

18.05.2011

Krásný večer, dámy, mám stupidní dotaz ale.. Dcerce se spálila o lampičku,udělal se jí puchejř, kterej si následně o koberec strhla- já to opláchla, osušila a jen přelepila.. Jde s tím udělat ještě něco jiného? Fakt netuším, na netu jsem našla jén nějaké náplasti na puchejře, ty koupím zítra.. Ještě teď se budí a kňourá, musí jí to pálit prdelinku moji.. Jde jí nějak víc pomoct????? Díky za rady :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nejde,nejlépe sterilně překrýt a poté,co se ranka zahojí tak mazat.Náplasti na puchýře nedoporučuji,to jsou na puchýře od otlačení a ne od spálení,po spálení je kůže daleko citlivější a musí se s ní opatrně.Hlavně v téhle fázi ničím nemazat a nechat to přirozeně se zahojit.Pozor na špínu,aby se jí tam nedostala nějaká infekce.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha,no vidíš,to mě ani nenapadlo,že jsou náplasti přímo na spáleniny.Tak by se to dalo řešit,pokuď najde nějakou vhodnou :) je to na poradu v lékárně :)

In reply to by pumina83

ne ne,nevymývat,jen pokuď by tam byla nějaká nečistota.určitě denně měnit náplast a nejlépe se koukni v lékárně po nějaké celouzavřené,až malá třeba půjde na písek,aby jí tam do toho nevlezl :( měnit denně a poté,co se zahojí kůže a udělá se tam ta jemná kůžička,tak promazávat něčím mastným-třeba infadolan je fajn a nebo stačí i obyč sádlo,jestli máte doma :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka