Zuby?

06.04.2011

Tomáškovi budou 4,5 měsíce a honí si prstíkama dásničky, občas tam dává i moje prsty. Vzhledem k tomu, že slintá už pěkně dlouho, tak jsme původně růst zubů zavrhli, ale teď nám připadá, že už by to mohlo být ono :-) Zdá se nám, že pod některýma dásničkama jsou i takové hrbolky. I když se píše, že rostou mezi 6. a 8. měsícem života. Možná se to teprv chystá a ještě chvíli to potrvá. Ale asi pomalu začnu chystat kousátko. Kdy vašim drobečkům začly růst zoubky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já jsem malé našla první dva zoubky v 5,5 měsících. Bohužel jsem nepoznala, že jde o zoubky, tak jsem ani nemazala. Na dásínkách to poznám až teď, kdy nám rostou nahoře.To tam má fakt bouličky. Mažu calgelem a kousátko nám nejelo. Taky nám lezou po dvouch.

aoj, zoubky to být můžou a nemusí. Tohle co píšeš dělali obě mé děti a zoubky jim začli růst až kolem 9měsíců :-). Kousátko si pořiď-nejlépe to, ktré se dává do mrazáku a pořiď si gel na zoubky.

Ahojky my měli taky první ve 4.měsích a rostli nám synchroně po dvou, takže do roka jsme měli všecky zoubky :-)Hodně nám pomohla mast na dásničky z lékarny a kousátka ale jen z mrazáku :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky