kočeny..už fakt nevim....:(

25.03.2011

Ahoj kočky,
už jsem z toho nešťastná, některé víte,že jsem po dvou revizích..ale,co, druhá Ms od revize se nedostavila(prvni,bez problemu) a tak jsem šla k dr., ta se podivala na ultrazvuk, kde mi zjistila cystu..:-( jako by toho nebylo malo...takze mi pichli Agolutin na vyvolani ms a rekla mi ze se tenhle cyklus asi vytvořilo více vajíček, a že se po injekci máme snažit,že ještě mohu otěhotnět, tak jsem se snažili, dnes je to přesně týden od vyvolávací injekce a ms nikde...ale jsem z toho nervozni,protoze podbrisek me obcas sem tam jakoby taha....mam teda jen bily vytok porad...
porad jen nervozne chodim a cekam,co bude...jestli mi tam ta cysta zustala a brani stale ms a z toho me poboliva ten podbrisek, nebo ms jeste prijde, vim, ze mam jeste tyden cas, protoze ma dorazit po injekci do 14 dnu..ale vubec se mi nezda ze by mela prijit..ach jooo...no kazdopadne pani doktorka rikala,ze by me uz mela nejradsi v tehotenske poradne, to je porad neco...:-(
mate s tim nektera zkusenosti???
pohladte briska ,snazilky, co nejdrive at najdeme // a maminky opatrujte sve broucky... :h:

Ahoj,
já jsem byla na vyvolávací injekci v říjnu. Měla jsem hodně nepravidelnou MS, 3 týdny zpoždění a 2 týdny už mi bylo zle jako bych to měla dostat, ale nic. Doktor říkal, že se obvykle MS do týdne objeví, pokud by to nebylo do 14 dnů, že mám znovu přijít. Dostala jsem to až asi 10. den po tom agolutinu, ale pocit že to dostanu a zle mi bylo dohromady skoro měsíc.. Ted po té revizi jsem to dostala poprvé až po 7 týdnech.. už jsem také chtěla k doktorovi (říkal, že bych to měla dostat do 3-6 týdnů od revize), ale akorát jsme se s manželem chystali na 3 dny do Alp, tak jsem to chtěla nechat až potom, abych měla na horách klid a samozřejmě jsem to den před odjezdem dostala :-)
Tak dej vědět, jak jsi nakonec dopadla..
Jarka

In reply to by m.bartosicka

No, pokud to nedostaneš do 10-14 dní, měla by jsi jít znovu k doktorce.. ta ověří jestli náhodou nejsi těhu a případně dá další dávku agolutinu. Kdyby i pak menstruace nedorazila, musela by se nasadit jiná léčba.. alespoň tak mi to říkal doktor v tom říjnu.. Ale jestli už jsi špinila tak si myslím, že to snad brzy dostaneš.. a příští měsíc už budu držet palečky, aby se co nejdříve povedl mimisek :-)
Drž se :-)
Jarka

Ahoj,
tak já už mám po vyvolávačkách taky dlouho, tak ti nepovím, protože už nevím.
Ale na nějaké příznaky MS bych se moc neohlížela. Já jsem minulý cyklus taky byla přesvědčená, že už jsem těhu a s 5-tidenním zpožděním :spid: doazila. Bříško mě typicky menstruačně začalo bolet až těsně před tím ...
Ráda bych ti dala nějakou naději, ale radši se na to moc neupínej, ať pak nejsi zbytečně zklamaná, ale raději příjemně překvapená. A hlavu vzhůru, když už se to povedlo, tak se to povede znovu!! :k: :a:

pamatuji si na tebe a móc ti přeju, aby jsi brzy změnila poradnu a še bylo OK.
Sama jsem měla problémy s otěhotněním u obouch těhotenství.
1. těhu - každý měsíc jsem chodila na ty injekce A... (jak píšeš, nevím přesný název). Na druhou stranu mě před ní vždy dělal UZ doktorka, zda tam právě není cysta, že by to v tom případě nemohla ordinovat. Nevím, vo tomhle se nevyznám. Nakonec mě řekla, že tam nic není ani těhu a píchla a za 14 dní nebo 3 týd )nevím přesně bylo to před 6 ,5 lety) jsem tam šla jako těhu!
2. těhu - ta samá doktorka mě nasadila po 3 měs neúspěšných měsících snažení pregnyl s polu s utoršem a já skončila v nemocnici ve fakultní. Tam se divili postupu lékařky a vlastně mě vysvětlili, proč mě to nejde a vše kolem, samozřejmě se divili, že už k nim nechodím dávno! Nakonec jsem tam přestoupila a vlastně po 4 měsích se zdařilo (bohužel to skončilo špatně), ale za další dva jsem tam šla znova a už - hádej , ani nyní jsem ve 22. t.t.
Já jsem taky nedala dopustit na svoji doktorku,ale přeci jenom nechceš se dojít ještě poradit jinam?
Držím pěstičky!!!!!

Ahoj,zkušenosti s Agolutinem nemám valné,dostala jsem ho pouze jednou,MS jsem pak dostala asi za deset dní.Já už jsem po třech revizích,ale naštěstí už mimi mám.
Dnes jsem měla ze všeho taky depku,trošku jsem se litovala a bylo mi smutno.U mě zatím :spid: nedorazila,jsem po revizi 3.týdny a už bychom se chtěli začít znovu snažit. Snad se vám brzy zadaří a vše proběhne na jedničku. :a:
Monina

In reply to by m.bartosicka

nevímk jestli je to to samé ale když jsme se s přítelem snažili o miminko tak jsem s ms měla velký problém nepravidelná někdy krátká někdy dlouhá a někdy vůbec nedorazila tak jsem byla několikrát na té injekci co ms vyvolá a jak dr říkala vždy do 14 dnů dorazila většinou do 10 dne a bříško mě bolelo docela dost. To co píšeš ty že tě to jakoby tahá a je to jakoby na ms ale není to přesně taková typická menstruační bolest tak to jsem cítila když jsem byla v hodně ranném těhotenství to jsme schodou okolností zjistili jen díky téhle bolesti že jsem si na to furt stěžovala a když mě vyšetřila íká jéééé tak to není zánět moč. cest ale začínající těhu takže být tebou hodně se hlídám buď klidná a věřím že brzo tu budeš jako těhulka . Hodně štěstí Janča s Jeníčkem :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka