Kontrola v 33tt .... poslední ultrazvuk a šok :.-)

22.03.2011

Ahoj květinky, tak se jdu pochlubit z včerejší návštěvy u pana dr. ...... jen než začnu, tak chci napsat, že veškeré věci od kočárku až po oblečení máme připravené, vyběhané papíry na jméno taky ..... tak ráno jsem vztala z přítelem ... natěšení, že konečně po dlouhé době jdeme zase na ultrazvuk a uvidíme tu naší malou holčinu. Sotva jsme přijeli hned jsem šla na řadu, takže jsem ani nemusela čekat ....... zvážila jsem se, dala jsem sestře moč ... vše v pořádku ... testy na cukr vyšly taky dobře...... připrala jsem 14 kg :-) dostala jsem magnosolv .... kvůli tomu, že mi často tvrdne bříško a tlačí mi to na spodek. Tak a že půjdeme na ultrazvuk ... .... přítel řikal, že ani nebyl tak nervózní jako obvykle ..... doktor začal ukazovat, kde co miminko má a jestly se všechno dobře vyvyjí jak má. Tak všechno je v pořádku i jsme otočený hlavičkou dolů. No a nakonec, že se ještě koukne jednou na pohlaví a najednou hrobové ticho .... no holky hned mě napadlo, že to asi nebude naše Valerie, ale místo toho budeme mít kluka ....... tak se na nás kouknul a řiká no, jak to tak vypadá, tak tam něco vyrostlo .... ještě mi hýbal několikrát s břichem aby se ujistil jestly je to opravdu tak....... no.... byl to tedy šok, protože jsem si ani ve snu nepomysleli, že bychom mohly mít kluka ...... samozřejmě, že jsem rádi. Ale co s těmi všemi věcmi co jsem nakoupila .... no tak mi to začíná na novo ..... všechno prodat a nakoupit nové .... Přítel je zaskočený ještě dneska, ale jsme rádi i za toho našeho klučíka :-) Večer jsem Vanesce vysvětlila, že místo sestřičky má maminka najednou v bříšku brášku :-) tak koukala a ptala se jak je to možné když tam byla ségra je tam najednou brácha :-))) a v 33 týdnu máme 42cm a 2350g . Na kontrolu budu chodit teď už po 14 dnech a pak mě čeká náštěva v porodnici a monitor. No už se to blíží a já už se nemůžu dočkat až tu bude s námi. Pohlaď te bříška :€O: a opatruj te se

Gratuluji k chlapeckovi :-) dobre prekvapko...pokazde kdy se takhle spletou na poprve,tak si jenom rikam,jestli pak se nespletli i u me :-D Mame skoro vse v ruzove,a komu bych to vsechno dala to vazne nevim :-) pac bydlim v usa a kamaradek tu zatim moc nemam.Ale vyslo vam to super,holcicka a chlapecek to je snad sen kazde rodinky :-)

No tak to je opravdu překvápko, ale alespoň budete mít doma páreček ;) horší je to s těma hadříkama, kluk moc růžovou asi neunosí, ale to nějak doženete, váhu má tedy krásnou, bude to asi pěknej cvalíček, že? Hlavně, že je všechno v pořádku :a:

In reply to by Jajda007

řikala jsem si, že jsem se nějak rychleji zakulatila :) až mám z toho strach .... vaneska měla 2950g když se narodila a myslím si, že to stačilo na porod :///: věci mě štvou nejvíce ... je fakt, že jsem nakooupila minimum věcí, protože jsem měla všechno schované, ale i tak to stálo dost peněz. No budu se to snažit prodat co nejdříve a nakoupit nové. Mám ještě dost času :)

To je teda překvápko :C]]: Musel to být šok, ale hlavně že je chlapeček v pořádku :€s€: Má super míry :€p€:

In reply to by Veru1987

překvápko to tedy bylo velký :) ještě teď tomu nemůžu uvěřit, ale moc se těším. Míry má krásné až se bojít toho, aby to nebyl cvalíček ..... kluci jsou přeci jen o něco větší. Proto taky tak mamince chutná hihi :///: Dr. řikal, že porodní váha když bude přibírat furt stejně bude okolo 3600 kg. No tak uvidíme. Hlavně, že je malý v pořádku a krásně prospívá to je důležitý :-)

jéé tak to je jako u nás ,od 20tt Eliška po 32tt Radim :-) a já doma samo všechno v růžovém :-D co šlo jsem vyměnila a co ne nosíme na doma , ovšem já si nemůžu pomoc ,jemu ta růžová sekne :-) ale hlavně že je minko zdraví :one: hezky si užij zbytek těhu a pak rychlí porod :k:

In reply to by katerina-kaca

taky jsem si řikala, že růžová nemusí slušet jen holčičkám :) no když se mi podaří prodat kočár, tak koupíme nový a jestly ne, tak na to prdím a bude jezdit ve fialorůžovém no co se dá dělat:-) Všechny růžové věci jsem vyřadila ..... moje kamarádka čeká holčičku, tak jsem se s ní domluvila, že si něco koupí ... něco jí dám a musím dokoupit tedy nové věcičky.... spíš co se týče kahlot a budiček .... bodíčka mám v univer. barvě.

Ahoj, zdravim z Cerviku 2011 :a: Gratuluju k peknym miram, dobrym vysledkum a zaroven k tomu prekvapku ;) Ja toho budu usetrena, protoze vse zjistim az po porodu :°*°: :°~°: Nasim znamym se stalo uplne to stejny, komplet ruzova vybavicka a narodil se Filipek :C]]:

In reply to by LucikS

děkuji ..... jsem aspoň ráda, že mám tak nějak čas to ještě všechno poupravit.... i když hlavní je aby bylo mimčo v pořádku. Nejvíc to rozdejchával můj přitel, tem byl z holčičky úplně nadšený ....... určitě sei zvykne a pak bude rád i za klučíka a jednou si bude řikat, že si nedokáže představit, že by tu s námi nebyl :) Já mám kamarádku, která tak údajně čekala holčičku a až když porodila zjistila, že je to klučík ....... ale tam byl omyl trochu jinde ..... nejdřív jí na ultrazvuku řekli hočičku na druhém dr zjistil že je to kluk a prý si to poznamenal do karty a že až odejde, že jí to zdělí ...... ale během vyšetření na to zapoměl a ona se to dozvěděla až po porodu. Takže to bylo taky překvápko .....taky věci měla nakoupené na holčičku :)

No to jsou tedy věci :jawdrop: :jawdrop: alespoň budete mít páreček a je dobré, že to víte už teď a ne až na porodním sále :!k: :a:

In reply to by madamecrazy

to určitě ...... jsem moc ráda i za klučíka ..... u nás to nejvíce přivítala moje babička .... protože jsme všechny holky a v rodině nemáme kluka ... ani vnoučata ani pravnoučata .... včechno to jsou holčiny ..... takže tuhle zprávičku hned obrečela a už se nemůže dočkat :///:

No to se povedlo :C]]: ale hlavně, že je mimi zdravé :c: Já jdu na KO ve čtvrtek, tak už se také moc těším. mějte se krásně :a:

Ahojik ... tak gratuluji maminko ke klučíkovi :°~°: :€p€: Já jsem tento šok zažila ve 24tt kdy jsme byli na 3D .. pět doktorů řeklo holčičku a DVD z UTZ máme 20 minut Natálku a najednou doktor říká, že to nejspíš je Natálek :€): Tak jsme to rozdýchali a moc se na brouška těšíme ;) Tak přeji hodně štěstíčka :kiss:

In reply to by Klaricek

jo je to určitě šok v prvních minutách .... já jsem nevěděla ani co mám řikat .... teď jsem jen čekala, jak zareaguje přítel. Doktor byl z toho taky celý špatný .... asi proto, protože se ptal jestly máme už nakoupené věci . No a to jsem začala připravovat věci teď poměrně dlouho ... u Vanesky jsem v 6 měcíci měla všechno koupené a připravené. Tak mi Dr. vrátil 100,- za určení pohlaví a šla jsem domu :) taky přeji hodně štěstíška a pohodový porod :€O:

Ahoj. Tak to mi připomíná přesně mojí poslední UTZ kontrolu. Ve dvacátém týdnu mi moje doktorka řekla, že budeme mít holčičku. No a pak někdy kolem 32 týdne, když jsem byla na posledním UTZ, tak mě vyšetřoval doktor a ptal se mě, zda chci vědět do budeme mít, no tak jsem mu řekla že to víme, že to bude holčička, a on se jenom smál a když mi to ukázal na ultrazvuku, tak mi bylo jasný, proč se směje. Holčičky pindíka nemají :n: :s: :s: A ted jsem strašně ráda, že mi tu pobíhá už rok a půl strarý chlapeček. Papa :°~°:

Gratuluju k super poradně, ukázkovým mírám, zdravému miminku v bříšku a vlastně i k sourozeneckému párečku :-). Šok odezní a mít doma ségru s bráchem bude paráda!! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka