Koupačka

28.03.2008

ta moje place kdyz ji svlikam kdyz ji davam do vody kdyz ji koupu kdyz ji vytahuju a kdyz ji oblikam :s:

Jéé Ajko, tak ta je nádherná!! :\x: Koukám, že má už naušničky.
Je to fešanda. A co to máte za mastičku na hlavičce?

In reply to by Zuzik

Díky Zuzí, na náuškách jsem s ní byla minulý týden a proběhlo to v pořádku :one: Mastička se jmenuje Holtova mast a dávám jí Justuli, když se jí na čelíčku objeví takový žlutý stroupky. Do druhého dne je z ní pak zase kočička :cat:

In reply to by Ajka007

AHojky AJi, sice píši zase trochu se zpožděním,ale o víkendu tady nebývám...........jinak ty žluté stroupky jsme měli taky,ale už samy od sebe zmizely.
Nejlepší je na to olivový olej a pak vytřít hřebínkem,ale ta mast je asi taky dobrá :one:

Ajko napsala jsem blog a mám tam foto,tak se mrkni néééééééééééééééééééé na mě :s: :s: :s: :s: :s: ,ale na ten pupek :w: :w: :w: :w: :w: a to jsem teprve 31tt

In reply to by Ajka007

no když jdeme ven tak už to není tak hrozné ví že jde ven tak neřve (většinou) i když už se těším na léto až mu dám jen triko a jedem, ale po koupání je to tragédie i když mě neřve tak jak taťkovi :s: ale to je únava a hlad a tak takže mu to rádi odpustíme :h:

Jsou to krásný fotečky!!!! Malá je moc roztomilá..... :!k: Já jsem zvědavá na tu naší princeznu až ji budu koupat, co mi na to poví.... :s: Ještě pár týdnů a dám vědět..... :)

Ahoj Ajko, Justík je krásnej lachtánek :one: a jak jí to sluší s náušničkama :girl:
A taky přeju všechno nej k dnešnímu svátku, paní učitelko :k:

In reply to by Ajka007

:) Děkuju :) Učím angličtinu, ale soukromě, většinou jsem učívala po firmách, takže moji studentíci už nejsou zlobiví puberťáci, ale přesto mi dávali někdy zabrat. Teď učím jen takovou jednu skupinku, která je moc fajn, takže už se na ně po týdnu vždycky těším :)

In reply to by Silvik52

Tak to je hezký, že se těšíš :c:. Já si při studiu tělocviku udělala masérský kurz, takže jsem si přivydělávala a teď v tom pokračuji. Takže taky nemám u Justuli úplný úvazek ;) a na 2 hodiny týdně jí opouštím, ale vůbec se mi od ní nechce :h:

In reply to by jituška

Ahoj Jitu, tak to jsem tu tu pěkně sešly na Den učitelů :s: :s: :s: Já mám Ze-Tv/ 2.stupeň, takže stejné raubíře jako ty :one:
Alenka je ještě malinká, takže si třeba na koupání ještě zvykne :c:

Ahoj. Je vidět, že se jí ve vodě líbí. Rozárka dnes začala při koupání pořádně kopat nožkama. Dřív jen ležela a koukala, co to s ní provádím. Když ji vytahuji z vody tak brečí jen někdy - asi hlady...

In reply to by Macík

Ahoj Maciku, tak malá tyky ze začátku nekopala, ale teď je to v té vaničce ukázkové rodeo. Tak to jste si to koupáníčko dneska užili co? Nám se dneska Justule zařehtala nahlas a já :h: z toho byla úplně na větvi

In reply to by Ajka007

Malá se zatím jen usmívá - je fakt, že občas u toho "hýkne". Ale když na ni někdo mluví, tak to vypadá, že odpovídá. A někdy "skáče do řeči". Až začne doopravdy mluvit, tak mi asi půjde hlava kolem. Vypadá to na brebentilku.

In reply to by Ditousek

Vzpomínám si :) Ale upřímně ti závidím, že se ti miminko narodí do teploučkého jara, teda aspoň podle předpovědi na duben. Už se těším, až tady budou zase nové fotečky malé prdelky :h:

In reply to by Ajka007

No mě to počasí teď trošku vyděsilo, tak jsem dokoupila ještě takovej spíš letní fusáček a pár teplejších věcí, říkala jsem si kdyby vylezla dřív tak jak si člověk furt říká bude teplo bude teplo a ono tady bejvaj pařáky, ale taky bejvá klíďo pěkná kosa! Jinak já už se na ní taky těším, na toho človíčka co bydlí u mě v bříšku jakej bude a jak bude vypadat :!k: hlavně aby byla zdravoučká a zbytek doladíme :!k:

In reply to by Ditousek

Pamatuji si, že když mi jí dali na bříško, tak jsem si jí prohlížela a říkala jsem si, že jsem si jí představovala úplně jinak. Né hezčeji, ale jinak. A milovala jsem jí od prvního okamžiku :h: Je to nádherný zážitek a zase ti závidím, že ho máš před sebou ;) Budeš rodit v Brodě? Já tam byla moc spokojená :one:

In reply to by Ajka007

Já bud rodit zřejmě v Jihlavě, jezdím tam i celý těhu za svojí doktorkou, pracuje přímo v porodnici a jsme domluvený že mě i přijede odrodit, kdyby neměla službu a jdem tam v úterý i na ten předporodní kurz, takže tam, pokud bych to nestíhala, tak Brod je po cestě :!k: já ani ti nevím jestli si jí nějak představuju, spíš si tak prohlížím ty mimísky co vidím a říkám si jak bude ta naše křivochcalka (tak jí říká někdy můj chlap) vypadat a jaká bude a jak to budem zvládat, je to hromada otazníků, ale to k tomu patří :!k: :!k: :!k:

In reply to by Ditousek

Jihlav je taky dobrá ;) , ale i když jsem měla Jihlavu blíž, tak jsem se rozhodla pro Brod :) Nad tím názvem prcka se tady musím řehtat :s: :s: :s: , tak až budeš mít čas tak mi vysvětli, jak ten název KŘIVOCHCALKA vznikl :!k:

In reply to by Ajka007

No já chtěla původně rodit v Havlíčkově Brodě, protože to mám i blíž, ale jak jsem měla na začátku problém s hematomem, tak jsem začala jezdit k doktorce v Jihlavské nemocnic, je to známá mého přitele a už jsem u ní zůstala, je stejně stará jak já, jsme i domluvený že přijde k porodu, takže nakonec skončím asi tam :!k: no a křivochcalka se říká holčičkám, ale nevím jak to vzniklo, rozhodně to musel vymyslet nějakej chlap, oni s těma pinďourama asi čůraj jen rovně :!k:

Jééé ta je nádherná, ty kukadla :girl: :k: Mně zatím nebrečí, ale uvidíme, ještě 6 týdnů a :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka