slabnouci carka

11.03.2011

Ahojte, kdyz druha carecka na tehu testu misto toho, aby nabirala na sile, slabne, pak je neco spatne, ze? Znamena to zamlkle tehu??

Ahoj, promiň, že se do toho vkládám, ale já když jsem byla těhotná a dělala jsem si test asi tak v 16 týdnu, tak jsem si říkala, že jsem asi nějaká míň těhotná než na začátku, páč ta čárka byla taky o dost slabší :) bude to v poho uvidíš :) příjemné těhulení přeji zdenina

Dekuji Vsem za odpovedi. Ja vim, ze si myslite, ze to prahanim a zbytecne trojcim. :-) Ja ale nedokazu byt v klidu. Citim za tu carecku velkou zodpovednost.
Muj manzel je starsi nez ja. Uz jednou zenaty byl. S manzelkou se nekolik let snazili o miminko. Prvni umrelo par dni pred terminem. Druhe mimi jeho prvni zena potratila v 13tt. Pak uz se o dite nepokouseli. Myslim, ze je to duvod, proc se jim nakonec manzelstvi rozpadlo. Nedokazali tu bolest ze ztraty ditete sdilet dohromady. Kazdy se stim vyrovnaval po svem. Matej tim, ze si nasel praci az v Rakousku. Jeho byvala zena je taky po druhe vdama, ma hodneho muze a tri leteho chlapecka.
A ja proste za nic na svete nechci, aby si tim Matej musel znovu projit. Chci, aby byl kooonecne tata. Zaslouzi si to. Bude vyborny tata.
Tak mi me obavy nemejte za zle. :-)

In reply to by jannach

tak jsem si dneska taky delala testik, podle tehu kalkulacky bych mela byt 5+3 a taky je test o hodne svetlejsi, nez ten co jsem si delala predevcirem (fakt nekecam). Podle me proste kazdy test (klidne od jednoho vyrobce) je jinak citlivy na HGC a taky zalezi na tom, kterou denni dobu si testik delas, kolik jsi pred tim vypila tekutin, atd....
Mimochodem jsem nekde od tebe cetla, ze ti dr. rekl, ze test proukaze jen pritomnost HCG v moci, ta vubec nemusi odpovidat hladine HCG v krvi.
Takze to, ze si tady vsichni myslime, ze tehotensky test, ma-li byt vse OK, musi tmavnout, je treba absolutni blbost.
Holt to spolu do toho 30.3. musime preckat. :-)

In reply to by jannach

Janičko, já ti nemám tvé obavy za zlé a určitě jsem ten svůj příspěvek zle!!!!Jen jsem tě tím chtěla trošku povzbudit, že všechno bude urrčitě v pořádku.... :c: Teď když jsem si přečetla tvůj příspěvek, tak tvé obavy plně chápu,ale i tak musíme věřit a doufat, že bude všechno v pořádku :w: Protože jinak bychom se z toho stálého strachování a pozorování asi zbláznili :€[€: A kdy sis ten test dělala, že ti připadá, že je čárka slabší??? Hoď foto všech testů pro srovnání....

Jani prosím tě už toho nech!!!!Ty se určitě nudíš a nevíš co bys ještě vymyslela, že???? :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€: Když si test budeš dělat odpoledne, tak to je jasný, že bude čárka slabší, protože je HCG rozředěný.....!!!!Klídek zlato, to bude dobrý....Prohlídky u dr :*8*: se dočkáme a všechno bude v pořádku!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

to neznamená nic ,jednou je toho v moči posbíráno víc jindy míň :-) já jich počůrala asi 10 a pokaždý to bylo jinak barevný :-) takže klid :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka