jsem tu nová :-)

12.03.2011

Ahojky holky,
už pár týdnů tady drze okukuju vaše blogy a hlavně fotečky všech vašich prcků a nebyla jsem ještě schopná sem taky napsat něco o sobě :-). Včera jsem se dívala že porodila jedna z květinek a to mě moc zaskočilo :-). Já mám termín 29.5. a připadá mi to ještě hrozně daleko, ale ono se to strašně rychle blííížíííí :-D Postupně sem přidám všechny ty fotečky našeho pokojíčku pro Matýska, jak jsme to všechno krásně nachystali, vyzdobili, už jsem začala i prát ty mrňavoučké věcičky a moc se těším až tady bude prcek s náma :-) No nic musím jít, přítel zavelil jít na procházku, tak musím, večer sem zaskočím a přidám nějaké ty fotky :-) Užijte si krásnou slunou sobotu. paa Eva a Matýsek a pohlaďte pupíky

Taky tě vítám mezi květinkami :ww:. Já mám termín o den dýl jak ty. Jinak narození Dominička nás zaskočilo úplně všechny stejně, taky jsem měla pocit, že je ještě spousta času a najednou to vypadá všechno blíž :00:.
Na fotečky se těšíme, jsme baby zvědavé a rády okukujeme :-).

Ahoj Evi. Vítej mezi námi květinkami. Taky mi to přijde hrozně daleko, ale to bude tím, jak se moc na ty naše mimča těšíme. Doufám, že pošleš ty fotky, ať se máme čím pokochat. To praní je super, ale počkej to žehlení. Já jsem se s každou věcičkou tak mazlila, že bych za tu dobu měla jindy vyžehleno snad pro regiment vojáků :s: Pak jsem jen do večera ležela a ani se pomalu nehýbala, jak jsem z toho byla hotová. :a:

In reply to by Taňka

Děkuju za přívítání. No já zatím prala a žehlila jen látkové pleny, mám jich asi zbytečně moc, ale neztratí se :s: a to žehlení teda... a je mi jasné s těma oblečkama to bude horší.. ale už to chci mít nachystané :qu: kdyby náhodou chtěl jít :°O°: dřív za námi

In reply to by kroklena

Máš recht, raději mít vše už nachystané, než pozdě bycha honit. Já už mám vše hotové, nabalené ve skříni. Doktor nám totiž na kontrole v 30tt, řekl, že malý odpovídá 35tt, tak jsem to rychle všechno sfoukla a už jsem pomalu začínala chystat tašku do porodnice, ale nakonec mi teď ve středu řekl, že se asi spletl, že je prcek tak akorát vůči délce těhu. Ale co, aspoň mám vše hotové. :\x: A co čekáte? :||):

In reply to by Taňka

Přesně tak :-) a navíc mi čím dál víc dělá všechen pohyb problémy :s: Takže čekat s tím už se mi nechce. No jo bříška nám rostou :€O: Já už si to taky dodělám :) a věci do porodnice nemám ještě ani pokoupené, asi bych měla začít... Budeme mít chlapečka, přítel vybral jméno - Matěj. A co čekáš ty? A kdy máš termín? :a:

In reply to by kroklena

No jo vlastně, jsem to ale zapomnětlivka. Vždyť to máš napsané v úvodním článku, že je to Matýsek. Moc hezké jméno vybral. Čekáme taky chlapečka. Líbilo se nám společně asi deset jmen a nakonec jsme vybrali Vojtíška, tak snad nás za to nezahluší, až bude větší, ale myslím, že je to normální hezké jméno. Termín máme oficiálně 10.5., ale máme doporučenku od ortopeda na císaře, takže, pokud budeme rodit plánovaně, tak to vychází na 39tt, tedy poslední týden v dubnu.

tedy myslím :€O: jinak jo :€Ss€: ale vítám tě a ať tu najdeš spousta dobrých rad a taky kamarádky ;) pohlaď :€O:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka