šílena rýma a pěchně chrchle..

04.03.2011

ahoj maminy tak uz mame opet rymu,mame ju stridave uz od narozeni a to nam bude uz 5mesicu. Do ted byvala spis zarazena ale ted teda je vodnata a k tomu pekne chrchle,asi jak se ty hleny nahramazduji,pred chvili sedela v kresilku a zkousela sem ji dat caj po lzickach a zachvilu takova tycka,snad vyzvracela cele dnesni jidlo,ach jo. Uz su z toho zoufala a to vcera zacalo,dnes jen prevlekam veci. taky z odsavacky na vysavac ma hruzu,musim nad ni klecet a ona place,rve me to srdce,ale pomuze ji to. k dr sem ani nesla stejne by me zas poslala z prazdnou domu,davate nejakej sirup bez receptu detem na takovej kasel,nebo jak ji pomoct...

Kliknutím vložíte smajlíky:

dekuji za rady,holky me to nedalo a jeli sme na pohotovost,radsi zbytecne jak ju videt ze se trapi a nevim si rady :-( no takze jsme zahleneni,ten sprej do nosanku-physiometr mame ten ji strikam a dostali jsme kapky Pleumolysin,v noci jsem 3krat osavala rymu,jsou to fakt sceny i kdyz me pripada ze v noci to neni tak hrozny jako pres den. Diky te strasne ryme se snad nauci spinkat i v postylce celou noc,jinak ju mam u sebe a az po kojeni prvnim nocnim ju prenasim,je zvykla usinat u prsa. ted sama usla i dopoledne,coz nebyva,je vycerpana z noci asi,prdolka moje mala. Vecer sme meli i zvysenou teplotku,ale stlumila sem topeni a vyvetrala a byl klid.Jinak postylku mame podlozenou uz od narozeni,prej je to lepsi aspon do 3mesicu,pred par dny jsem to schovala ze bude spat v rovine a ted sem to zas vytahla. Jinak pliny mokre mam pres postylku. Jeste me radili holky koupit zvlhcovac olimp do zasuvky,nemate s tim kusenost? Preji krasny vikend :-)

jestli chrchle a chrčí když dýchá,tak pozor aby nebyla zahleněná. malej mi takhle z rýmy chrčel v pěti měsících,tak jsem šla k mudře a dostali jsme antibiotika,protože měl zahleněný průdušky. Za tři dny byl klid. Zkus podložit postýlku,ať jí nestéká rýma do krku,zvlhčuj vzduch a je dobrá mořská voda Physiomer,já jí dávám i jednou denně na vyčištění nosánku. Sirup nevím,tak malému prckovi možná mucosolvan-ale ten ne na noc,jinak asi bych se poradila s dr. ať jste brzy zdraví :a:

Ahojky, tak my teď dáváme přes den Mucoplant jitrocelový sirup a na večer Sinecod, myslím, že to můžou děti od 2 měsíců. Bereme teprve chvíli, tak doufám, že brzy zabere. Tak se mějte zdravě ;-)

In reply to by Jablotro

ten sinecod je dobrej ale ségra mi říkala,že jí ho mudra pro malou rozmlouvala,že prý ne nadarmo se říká,že kašel je strážný pes plic a ten sinecod ten kašel utlumí a všechen bordel tak zůstává na plicích a usazuje se tam. Něco na tom bude,tak nevím jestli si ho mám do lékárny pořídit a rozhodnout se tak,že se malej v noci při případném kašli vyspí,nebo bude odkašlávat tak jak by to mělo správně být :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka