Prvnich 16 zubu, kdy prijdou dalsi?

01.03.2011

Ahoj holky. Maly ma od roka a pul 16 zoubku. Byl to boj s kazdym teda... :-( Ted ma necele 2 roky a myslim, ze mu roste dalsi-nocni i denni rev, protivec, slinta a prsty ma az v krku.
Je mozne, ze by rostla/y dalsi stolicky?? Nekde jsem slysela, ze ty dalsi zoubky jsou az kolem 5. roku, je to pravda?
Diky Evi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Takze, jak to ctu, mame na pul roku vystarano... Homeopatika mu bohuzel vubec nezabiraji :(, Cal gel pomuze na par minut, ale s tim Ibalginem me to vubec nenapadlo! Mam doma jen Paralen sirup, tak kdyz bude v noci nejhur, dame "dobrutku".
Kez by mu rostly az v 7 letech, to uz bude jinak komunikativni a samostatny, ale ted je to akorat o revu, pac skoro nemluvi a hlavne mu nejsem schopna vysvetlit princip kousatka a ze az tam dozadu na zoubky.

Je to boj... Dekuju za odpovedi a vase tipy :) :a:

Tak muj první syn měl poslední stoličky ve 2,5letech a tet druhý bude má 22měs a čekáme už jen na poslední stoličky a nevím kdy mu vyraší taky si už přes dva měs strká prsty až do krk :c: u je protivnej,slintá jak bernardyn :s: budu ráda až mu už ty poslední vyrostou prožívali jsme muka s každým zoubkem :00:kamarádka mi zrovna dnes říkala,že jejímu synovi vylezli až v 7letech :)

Já ti neporadím,jen se musím zasmát,můj malý má 13 měsíců a už dva měsíce má jen ty svoje čtyři zoubky,tak pořád čekám a čekám............... :s:

In reply to by Evi

No ty čtyři byly úplně v pohodě,jenom trošičku protivnější,ale nic hroznýho,možná u stoliček to bude horší,uvidíme. Koupila jsem i calgel a ani nebyl potřeba,jinak pro vás doporučuju homeopatika chamomilla vulgaris,kamarádce se to osvědčilo :a:

ahoj, tak otom jsem neslyšela. Synovy vyrostly všechny zoubky do 2,5 let. markétce zbývá asi 5 zoubků (je jí 20měsíců)

In reply to by JaMiOn

Myslis vsech 20 zoubku? Pokud bychom to meli taky zvladnout do 2,5 let, tak to opravdu vypada na dalsi pulrocni narez... :00: Loni mu jich vyrostlo 8 jen pres leto, a to srajdil jak amina a jen jecel, TAK jsem se tesila na toto leto, ze se budeme konecne smat oba. Uuuff...

In reply to by Evi

jj všech 20zoubků Ondrovy vyrostlo do 2,5 let:-). U nás jsou zoubky v pohodě. Malá sice stoličky vyřvávala, ale stačilo jí dát Ibalgin baby a byl klid. Nyní jí rostou 4 špičáky najednou :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka