Tak už víme pohlavííííííí

27.03.2008

Táákk před hodinkou jsem se vrátla z genetického UZ :w: :w: bylo to krásné holky!!!vše bylo moc moc krásně vidět!!pan DR.mi pěkně vše ukázal ,miminko na obrazovce jsem viděla tak 15 minut takže supéér :w: má vše jak má být!! jsem v 22tt a mimi :\r/ má 400gr. tepny,mozeček,srdíčko bilo jako o závod, krásně byly vidět i srdeční komory,nožičky ručičky-prstíky...no a pohlaví?? :qu: je to chlapeček -asi :cc): Davidek nebo Samuel :\x: které se vám líbí více? jsem moc štastná i přesto, že jsme si přáli holčinku :girl: obrečela jsem to nevím jestli více zklamáním že to není ůplné dle představ nebo štěstím ale teď si říkám asi štěstím! ale zdraví je nejdůležitější :w: :w: :k: termín porodu nám vychází kolem 5.6.8.srpna :dance: tak se necháme překvapit :||): kdy to vyjde :cc):

Ahoj Luciku, tak to je super, ze je maly v poradku ,kluk nebo holka hlavne,ze ma bobek vse co mit ma :\x: my jdeme v utery na prenatalni skrining srdicka,tak jsem zvedava jake to bude :)

tak to moc moc gratuluji, hlavně ať jste oba v pořádku. Jo a obě jména jsou moc pěkný. tak se opatrujte.

taky moc blahopřeju :qu: ... my byli v pátek a super. taky jsme všechno viděli a byla jsem hrozně happy, :c: že je vše v pořádku. no, a když mělo dojít na lámání pohlaví tak máme 90ti % holčičku :girl: . asi se styděla, protože se ukázala jen jednou. myslela jsem, že to bude vidět líp. ale doktor nám řekl: vidíte ty dvě černý tečky? tak to je holčička. jestli to byly vaječníky, netuším. :O celou tu dobu jsem byla přesvědčená, že to bude kluk. chtěli jsme taky samču, takže jak to tak vypadá bude to anička po mojí fain prababičce. takže samulea schvaluju taky, ale davídek je taky fain.

Lucíííí, ty jo, tak super! Už to víte! Blahopřeji k chlapečkovi, i když jste chtěli holčičku, ale to je fuk! Hlavně že se má k světu.

:§) no vidis, uz sis na to trosinku zvykla? Alespon budu mit pro tu nasi malou toho zenicha :\x: Koukam, ze sis zmenila ikonu... minuly tyden jsem nad tim taky uvazovala, ale zatim si asi necham miminko :/;x:

Je to pro nás strašně moc krásný a silný emotivní zážitek.... :\r/ Já když jsem po každé návštěvě UTZ věděla, že je vše v pořádku, byla jsem štastná, jako nikdy, je to krásný pocit a už ted se těším na další, ale to už bude asi poslední. Před vánoci jsem se dozvěděla, že budeme mít holčičku.... :!k: :h: :h: :h: jsem štastná, ale určitě je důležitější zdraví a to Vy jste, takže ještě jednou moc gratuluji a přeji štěstíčko!!! Mě se líbí jméno Davídek.

Teda to zní úžasně! Doufám, že z ultrazvuku příjdu taky takhle nadšená, moc blahopřeju! Musela to být jistě nádherná podívaná :)

In reply to by sarinka123

Jo no stoji to za to!! a to jsem byla na obyčejným UZ né na 3D byla jsem jen u jiného DR.který se na to zaměřuje a víc k tomu poví než gynekolog!a má větší obrazovku a pěkně to šlo vidět no co ti mám povídat!i já lajk jsem viděla pindíka :cc):

ahojky gratuluji že je vše OK..moc ti to přeji..jo chlapeček??no to nevadi, hlavbě že je zdravy..a libi se mi jmeno Samuel ;)

Je to úžasný, viď. Vidět miminko a poslouchat srdíčko, my jsme byli na 3D asi před měsícem, byla jsem taky maximálně spokojená. Je to opravdu nádherný pocit, jen mě mrzí, že jsem se zapomněla zeptat na váhu a výšku mimi, nějak jsem na to v tu chvíli nemyslela.

já byla včera a mám podobné zážitky jako ty :\x: :\x: ..tak já jsem ve 20+3tt od pos.MS,jinak výsledky plodu podle stáří v 19+6 máme 330gramů..budeme mít holčičku..taky máme vše v pořátku a jsem nejvíc štastná,protože se mi splnil sen.já si holčičku moc přála..termín mám na 7.-9.-13.srpna tak mi to pořát posunují,ale to je fuk..4.4.jdu na srdíčko plodu,ale už ted mě doktor uklidnil,že je vše v napr.pořátku..mám taky strašnou radost a moc ti to přeji.. :a: :a:

Nádhera, jsem ráda, že je vše v pořádku, a taky závidím že už víš pohlaví, ještě pokecáme příšti týden. Al moc moc gratuluju.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já to obrečela :w: :w: ale už jsem se uklidníla no je to tak hlavně zdravííííííííí toho jsem se bála jako každá mamina!!a je vše oka!!!!!!! doma máme už syna má 7 a půl,tak alespoň nebudem utrácet za panenky :qu: :00: ikdyž bych ráda asi je to sen každé maminky mít dceru i syna :!k:

No tak to je fajn, my jsme si to taky nechali říct. Nějak jsem cítila, že to bude holčička, no a je tam :girl: Ty jména nevím, ani jedno není můj šálek čaje, ale kdybych se měla rozhodnout, tak toho Davídka. Ale uvidíte, my jsme si mysleli, že máme jasno už od začátku, a nakonec, jak o tom člověk pořád diskutuje, je to úplně jinak. Tak šťastné rozhodování, máte čas.

Ahojky tak to ti závidím a hlavně ti blahopřeji jak říkáš nejdůležitější je, aby bylo mimi zdravé, tak si to užívej moc ti závidím, že jsi vtak pokročilém těhu, také bychom chtěli už vědět co se dole schovává, jestli to budou dvě holčičky, nebo dva kluci a nebo páreček.

ahojky, moc ti gratuluji, ze to tak hezky s miminkem zvladate, davidek i samuel jsou obe krasne jmena, ja bych dala ale asi davidka... preji ti, at ti vsevychazi tak, jak si to prejes a hlavne zdravicko!!!:-)))

Jé, ty se máš, já už bych taky chtěla vědět pohlaví. Co se jména týče, tak se mi líbí obě, já jsem taky chtěla Davida, ale bohužel mi to u manžela neprošlo :( , takže já jsem pro Davídka :) .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka