Kuk :-)

17.02.2011

Ahojky vám všem tady :a: ,
Už je to nějaký pátek, co jsme tu byli naposled… nějak nezbývá čas poslední dobou. Jakpak se máte březňátka?
Už se nám blíží 11.měsíc a první narozeniny – no to bude slávy :\x:
A cože u nás nového? Prakticky nic moc. Z pusenky nám prosvítá zatím jen jeden zoubek :€Ss€: , lozíme si jen dozadu – a to když se nám chce :€h: zkoušíme to i na kolínka, ale ještě nám to nejde na 100%, stavět se nestavíme, natož chodit..ee.. jsme holt lenoši po mamince :€m:
S jídlem je to poslední dobou jak na divadelním představení – tolik šaškáren u toho - hrůza. Mlíčko máme 2x denně a jsem ráda, když mi vypije dohromady 300ml. Svačinky celkem ujdou, ale oběd – to je někdy opravdu boj. Jak říkám, musím mu dávat nějaké hračky a misky a nevím co ještě, abych to do něj dostala. :00: }:) Teď už jsem ztrácela nervy po celém dni, co takhle jedl-nejedl a já do toho nemocná a vyřízená. A pak se z ničeho nic zašťuří nebo zasměje a člověk by ho pomuchloval a vyplácal na zadeček, jakej je to raubíř }:) :) :h: To nechci vidět tu komedii, jak bude chtít baštit sám…
Zkouší vám už dětičky baštit sami? Nebo hrábnou si do jídla a ochutnávají? U nás je to tak, že jsme zvědaví, co je to na talíři nebo misce, ťápnem si po tom, ale do pusenky si ruku nedá aby to ochutnal.. to samo s banánem. Nakrájím mu kolečka a k tomu dostane piškot – ten sní, ale banánu se dotkne, oprple si ruce a zahodí ho… ani si nekousne nebo neožužle, když mu nabídnu celý banán.
A copak ještě umíme? Paci paci, berany duc, táák je veliký, strašně nás baví obrázkové knížky a piánko – to vede na první čáře. Dokonce jsem jej párkrát přistihla, jak se kroutí jakoby tančil :dance: :c: gegleme si tata, mama, dada, baba a několik dalších nesrozumitelných slabik :€):
A nemáme rádi cizí lidi…jak na nás někdo promluví koho neznáme, tak začínáme natahovat :r: nevím jestli je takový maminčin mazánek, ale je to hrozný a doufám, že to přejde. Nejhorší jsou chlapy –ti se nám opravdu nezamlouvají – hlavně když promluví a slyšíme jejich hrubý hlas :n:
No sranda…. Jinak jsem si všimla nových těhu z březňátek, takže velká gratulace. :qu: :\x: To bych asi nedala tak brzy, ale na druhou stranu si říkám, jestli to dám třeba v 35, že? No uvidíme, to ukáže čas… :)
Páni, už budu raději končit.. moc vás všechny zdravíme, posíláme :kiss: :kiss: :k: :k: a přejeme hodně zdravíčka :€s€:
Pa Petu a Tomášek :a: :a:

Ahoj Tomášek je kouzelnej!! :h:
my taky nemáme moc rádi cizí lidi, ale co hůř, všechny děti - to bulíme hned. S jídlem taky jsme povětšinu na štíru a musím vymýšlet, aby něco pojedl ... :bulva: a buď ráda, že ti ještě nějaký mlíčko pije, mě UM začal týden zpět úplně sabotovat, i když jsem už vyzkoušela jinou značku, nic do něj nedostanu :€z€:
Jíme vše, co máme, rýpe se rukama ve všem jídle a ochutnává vše :a\|: Peťuli, opatrujte se :h:

Ahoj Péťo, Tomášek je hezoulinkej :qu: S tím baštěním je tady tolik březňátek, co vyvádí neplechu, potvůrky naše. Taky musím cpát něco do ruky, aby se zabavil a při tom tak nějak bezděky otvírá papulu, tak mu to tam honem šoupu. Nebo dostane do ruky kousek rohlíku a jak na něj otvírá pusu, šup, jsem rychlejší a je tam zeleninka :s: Já jsem teda zatím nezkoušela mu dávat, aby si jedl sám, nemám na to odvahu :s: Mějte se krásně a pošlete fotky z první oslavy :a:

Ahoj, tak malej je krásnej!!! :#~: To já do Nelinky dostanu pouze jedno mlíko denně a pak už jen jogurt 200g - jinak nic mléčného už do ní nedostanu.Kupované kaše už nechce - koupila jsem krupičku a tu zatím zblajzne --- dělám jí s UM.Nelinka ráda sama papá - ale je to všude , tak jí to dovolím jen občas. :) Roste nám 4zub a tak průjmuje - jinak je v pohodě. :€Ss€: Já jsem ráda , že mám děti zhruba 2roky a 8měsíců od sebe - kdybych šla po Anče do práce - tak už by se mi na mateřskou nechtělo. ;) :a:

ahoj. Malej je krásnej!! Okatka okatá!! Mi taky doktorka vyhrožovala cvičením, protože v 10M nelezl ani si nestoupal a týden na to začal klekat a teĎ se snaží chodit.. :) takže ten vývin jde strašně rychle pak. Uvidíš sama.

malý je šikulka okatá... Z toho lezení si nedělej hlavu, přijde to ani nebudeš vědět jak a většinou krátce na to si zkusí stoupnout... a jde to ráz na ráz. Alespoň u nás to tak bylo a teď málem ani neuvařím, leze jak tryskomyš, všude si stoupne a rabuje... :s: neboj, užiješ toho ažaž... Myslím, že do roka chodit bude,ale já už musím mít očí i na zadku }:) . Zdravíme Marta a Josífek.

Ahoj Peťo!! Malý je krásný jako obrázek a roste jenom do krásy. A co se táče chození a plazení asi nemá potřebu takto mu to stačí, ale neboj on to potom dožene až ti z toho půjde hlava kolem!!! Jinak sme dnes byli u dr a říkala že ještě nemáme chodit mezi velký kolektiv. Ale myslím, že už příští pátek do slunka půjdem už se moc těšíme!!!! Měj se hezky Zuzka a Evička

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky