PlinkyGAGA Premium z TESCA

02.02.2011

Nikdy jsme je neměli.Znáte je?
Jsou tet v akci.Zajímalo by mě přirovnání,jestli jsou to "igelitové" plinky,nebo prodyšné.V tescu kupuji zelené tesco,vyhovují nám.Ale nevím co tyto,poradíte?Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Děkuji za odpovědi.
Nám vyhovují taky zelené tesco,pak bybylove z DM.
Nevěděla jsem,jaké jsou tyto.
Nevím jak tet,dříve byly tesco 2 druhy-jedny se přebalily na zelené a další byly modré a ty byly igelitové.Nevím ani jestli ještě jsou.
Pampersky nám nevyhovují vůbec-brzy máme pročurané.
Tyto jsou tet v akci za solidní cenu.Peníze nejsou,tak berem levné,ale vyhovující.

In reply to by matizek

Tesco plínky stále jsou.Dnes jsem se rozhodovala mezi mimi a těmi Gaga.Náš Kubíček chodí sem tam čůrat na nočník,tak vyhrály ty Gaga.Protože u fialových Tesco když zapnu ten lepící pásek,tak pak kdybych chtěla malého dát vyčůrat.Tak ikdyž plínka bude suchá,tak jí můžu vyhodit.Protože lepící pásky jsou něco jako izolepa.

aranka plinkyjsou prodysne ,ale nam nevihovovaly jak se malypocural byl hned mokry a to mu vadilo .Hned mi brecel nebo knoural tak uz je nekupuji.Jsme na pamperskach kupiji jen kdyz jsou v akci a s temi jsem spokojena.

Dnes jsem je v Tescu koupila.Dala jsem jí před chvilkou Kubíčkovi na noc.Tak jsem zvědavá.Jinak kupujeme zelené Tesco plínky a jsem s nima spokojená.Řekla bych že ty Gaga co jsem dnes koupila jsou stejné,jako zelené Tesco.Aspoň na pohled a na omak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky