Tak znovu od začátku ;o)

16.01.2011

Ahojky, patřila jsem k dubňátkům 2009. Synkovi je dnes přesně na den 1 a 3/4 roku a mně se po dvoudenním vynechání menstruace ukázaly //. Jsem z toho trochu rozklepaná, i když jsem v prosinci plánovaně přestala brát HA. Bude mi letos koncem roku 40 let a říkali jsme si manželem, že to budeme do mých narozenin zkoušet. Přišlo to hned a docela mě to zaskočilo. Padla na mě zodpovědnost a strach, jak to zvládnu. Jsem tu sama, nebo to některá z vás má taky tak, že kromě radosti pociťuje i obavy? Samozřejmě si přeji, aby vše dobře dopadlo, ale mám strach z možných komplikací, když už je to tady . . .
U dr. jsem samozřejmě ještě nebyla - to si nechám, až bude na UTZ vidět i srdíčko, ale hlavu už toho mám plnou :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak moc gratuluju,já mám 2 velké děti 18 a 14 let a moooc jsem toužila po třetím ,manžel nechtěl ani slyšet ale ze zdravotních duvodu jsem musela vysadit antiko a přestože jsme si dávali pozor,jen 1x jsme se zapomněli tak miminko přišlo,když jsem to zjistila tak se dostavil šok ale pak euforie,ohromný pocit štětstí,skoro až do konce těhu a po porodu to byli teprve obavy,jak to budu zvládat,do čeho jsem se to uvrtala,když už mám holky velký a relativní klid sama pro sebe a mužu ti říct že ta depka trvala několik dní,a pak jsem si to začla užívat,dneska už je malý 8 měsícu a jsem strašně štastná že jí máme,že si tu cestu k nám našla

In reply to by Zdenda3

že ti to tak vyšlo :\x: Prostě to tak mělo být. Také jsem si říkala, že pokud to má být, stane se to, a pokud se to nestane, tak to tak má být. Jen na mně dolehla zodpovědnost a lehká panika. A teď, když má náš chlapeček "svůj den" , jenom doufám, že to za tři čtvrtě roku bude lepší a bude s ním lepší domluva. A nebo, že budu mít úžasně hodné miminko :one:

Ahoj, moc moc Ti gratuluju, máš to podobně jako já:-) Mám také doma dubňátko 2009 a dceru, bude jí letos 17 ... A 36 let na krku:-)
Já bych do třetího taky asi ještě šla, jen teď trochu zkomplikovaná situace - nemám s kkým:-D
Tobě přeju hodně štěstí a pevný nervy :heart:
Hlavně zdravé miminko !!

Ahoj, moc moc Ti gratuluju, máš to podobně jako já:-) Mám také doma dubňátko 2009 a dceru, bude jí letos 17 ... A 36 let na krku:-)
Já bych do třetího taky asi ještě šla, jen teď trochu zkomplikovaná situace - nemám s kkým:-D
Tobě přeju hodně štěstí a pevný nervy :heart:
Hlavně zdravé miminko !!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přeji ti, abys taky brzy uviděla // a vše dopadlo tak, jak si přejete :cc): Hodně štěstí :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Náš klučík je také hodně čilý a rád se prosazuje - no prostě Beran. Často nás zaměstná všechny a tak raději ani dopředu nepromýšlím, jak a co bude. Budu to řešit "za chodu". Ono s těmi dětmi stejně moc plánovat nejde :€s€: Vždycky překvapí. Někdy v dobrém a někdy naopak :^O^:

ahoj, gratuluju. Určitě to zvládneš. Obavy jsou normální. Ve mě se taky mísil pocit štěstí a pocit strachu jak to bude. Mám děti 3 roky od sebe. Čím víc se blížil den D tak jsem měla větší obavy. Představa ukočírovat Ondru a ještě mimi. Nakonec mé obavy byli zbytečné. markétka byla moc hodné miminko. Ani jsem nevěděla že ji mám. Užívala jsem si její miminkovské období. U syna jsem si miminkovské období vůbec neužila. Byl hodně neštastné miminko.

Prosím Tě, žádne obavy!!!! Ja patřím k dubnátkum 2010 a ted jsem 9 tt. :DDD Druhe miminko jsme chtěli brzo, protože nam taky už není 20. :D A mám kamošku, které bude příští týden 40 a teprve se pořád pokouší o první miminko! Uživej si, že se to povedlo, přeji pohodove tehotenství a at je mimi v pořádku! :D

ahoj, tak blahopreju a chci jen rict, ze obavy jsou normalni i u mladsich holek. Mne teda bylo 29, kdyz jsem otehotnela podruhe (syn mel v te dobe 18 mesicu), ale i tak jsem se obavala, jestli prubeh tehu bude ok a tak. :a:

ahoj,nesmis si to pripoustet a na to ze ti bude 40?Na veku preci nezalezi a mas nekoho kdo te ma rad a urcite bude pri tobe stat ja mam skoro rocni holcicku take nejsem nejmladci kdyz se mi narodila tak mi bylo 35 neni teda jedinacek ma jeste tri sourozence,samozrejme jsem mela take strach byla jsem na plodove vode a pak se to sklidnilo a ja si to uz nepripoustela u me to bylo horsi ze jsem na to byla sama drzim ti palecky a preji ti aby jsi se brzy radovala ze sveho detatka :k: :j)

pribeh...sveho zivota... ;) To verim,e to bylo sokove mile prekvapeni a ty obavy naprosto chapu.Nejsem ve tv e situaci,ale vcelku dokazu pochopit co se v tobe odehrava :00: :h: Musis verit,ze vsechno bude v poradku a ono taky bude :one: Na vek se neohlizej,protoze i nase babicky rodily do az nevim jakeho veku :) Me uz teda taky neni zrovna 25 a 30 jsem uz taky preskocila.Mam dve deti a s manzelem porad premyslime o tretim,tedy spise ja,protoze touzim po holcicce.Mam doma 2 milovane rostaky 4r. a 8mes. :h: Cas a roky bezi,ale a uvidme jak to u s dopade.Ty ver,ze vse bude ok a raduj se.Chvlku to bue trvat,"sok"pomine a broucinek v tobe zacne rust :h: Strach jak a co,ja vim,ale zvladnes to,ver si!!!Zvladli to jini,tak proc ne ty a rikej si to jako hymnu ;) Jooo a jeste - gratulujuuuuuu :qu: :qu: Je to krasny a hlavne preju zdravicko a zase jen zdravicko tobe i miminku ve tvem brisku :) :h: :h: :a:

ahoj, srdečně blahopřeji, já mám stejný ročník :-) ale květníky
jsem tedy, pravda, o pár měsíců mladší, ale už s tou mšlenkou také významně koketuji. A už vím, co mi hlavou bude lítat, radost, štěstí, ale ty obavy.... uf.
no, ještě pár týdnů počkám a pak se také (dvojčatům) rozhoupu pořídit nějakou panenku na "hraní"... když budou mít v květnu ty narozky :-) co by pro ně člověk neudělal, že?
drž/te se, určitě bude vše v nejlepším pořádku,..

In reply to by Ifka123

Něco takového jsem potřebovala slyšet - číst ;) Teď už je to lepší, ale ráno to byl šok. Jsi určitě super máma, když ještě po dvojčátkách toužíš po dalším :/;x: Přeji ti, aby to šlo dobře, hned jak se rozhodneš a aby bylo vše OK! Držím palečky :k:

In reply to by Gabuša

to ale musel být super krásný šok, zvláště, když jsi vysadila HA - takže plánované a určitě maximálně chtěné.
já jsem nechtěný jedináček, ale chtěla bych alespoň tři děti, protože toužím po velké rodině, budou-li čtyři, zlobit se nebudu :-)
no, super máma rozhodně nejsem, jediné, co mě tak trošku drží při zemi, abych do toho už "nevtrhla" je, že jsem s nimi přes týden sama, tak abych to zvládala. Musím počkat, až nebudu bojovat s každým nočníkem a tlačením k jídlu, protože to je fakt boj. Nočník ne, jídlo v podstatě jenom nátlakem,....a také jim chci dopřát dostatek aktivit.
to budeš mít tak říjňátko, že?

In reply to by Ifka123

Ono je to s tím počítáním všelijaké, ale určitě jsem otěhotněla mezi Vánocemi a Novým rokem. Kalendářně mi to vychází na říjen (což bych chtěla, protože mám narozky :\x: ), ale počítáním od 1. dne poslední menstruace je to už 22. 9. Ale co já vím. Chlapeček byl vyvolávaným porodem už ve 38 tt, takže je zbytečné zatím přemýšlet, jestli to bude Panna nebo Váha :)
Jinak u nás je nočník zatím skoro pokaždé prázdný :€\€: a samostatně by se klučík nenajedl ani za půl dne :n: Budeme toho muset hodně dohnat, abych měla k mimču trošku víc času.

In reply to by Gabuša

no, člověk plánovat a vymýšlet může. Já jsem je chtěla dát mojí mamce k narozeninám.
ehm, ale trošku se to zvrtlo,:-) bylo to dřív a já jsem si je porodila přesně v den mých narozenin
vždycky, když se na to někdo ptá, říkám, že rodiče budou jednou senilní a aspoň takhle si to zapamatujeme, protože to bude jedno datum pro tři lidi
:-)
a ušetříme za dort :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka