Tak se přidávám mezi znuděný:-(

23.03.2008

Ahoj holky,tak dneska mám dost jse doma od pěti sama a nic se mi nechce jsem se přejedla,a cítím se jak balón :pig: , se chci zeptat když jsem 25+3 jsem v kolikátým měsíci? Já myslela v 7 ale prej jsem teprv začala 6 měsíci :00: mám vtom zmatek.

Podle kalendářního jsi v 6. měsíci a je opravdu nejlepší to počítat podle TP, nebo PM. no a podle lunárního jsi v 7. měsíci (těch lunárních je nakonec 10)......no je to takovej trochu guláš :s:

Ahoj přejedená Jeřabinko, já jsem byla doma sama celý den a teď už jsme zase všichni tři(tedy malá zatím v bříšku), ale už je to lepší. Myslím si, že jsi 6,5 měsíce, alespoň matematika to tak říká, ale záleží odkud to počítáš, jestli podle termínu porodu nebo od začátku PM.

In reply to by Nik.

podle toho jak mi to gynekolog napsal do knížky ve 12 týdnu, od té doby se to nezměnilo, nemám víc termínů jako jiní, a sama budu celou noc do zítra manžel si šel slavit narozeniny ke kámošům a pak jdou pařit na disco tak je mi smutno :r: , už aby bylo zítra :dance: jerabina

když máš termín 10.7. tak je nejjednoduší to počítat podle termínu tak , že vždycky 10 v měsíci začínáš nový měsíc...takže teď jsi 10.3. začala 6.měsíc a 10.4. začneš 7.měsíc..pak to hezky vychází
Pellullinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka