Co na ovulační bolesti??

04.01.2011

ahoj holky, nemáte některá nějaký dobrý tip, co by mohlo trošku ulevit od ovulačních bolestí??? Chystám se začít brát příští měsíc HA, abych si ulevila...ale i tak by mě zajímalo, jestli extisutuje ještě něco..třeba nějaký čaj, mastička nebo já nevím co, co by mi mohlo trošku bolesti zmírnit?
Nikdy dříve jsem na to netrpěla, měla jsem bolestivou mensturaci, pak jsem brala asi 3 roky HA, to byl klid, pak jsem ji vysadila, otěhotněla, a 3/4 roku po prvním porodu se objevily bolesti - ovulace, pak jsem opět otěhotněla, a po narození dcery mě cca půl roku po porodu začaly ovul. bolesti, trpím více než při MS, teď už od srpna pravidelně menstuuju, ale ty bolesti jsou děsné.....i blbý brufen či ibalgin někdy ne a ne zabrat :-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

mně se to stalo po porodech taky...dřív jsem o nějaké ovulaci ani nevěděla...pomohla pupalka dvouletá ( kapsle od walmarku,za nějakých 70 korun).

Ahoj, nevím a žádných mastičkách ani ničem jiným, jen jsem chtěla, že pokud začneš brát HA, tak ovu mít nebudeš, čili tě to nebude ani bolet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka