Vyvolání nebo porodím sama?

01.01.2011

Ahoj holky, jsu a asi do vyvolání budu celá. Máte zkušenosti s vyvoláním porodu? Pokud neporodím do úterka sama, tak jdu v úterý na vyvolání. Jaké to je? Je to rychlejší nebo je to větší mučení?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já měla první 2 vyvolávané a třetí přirozený a měla jsem takřka stejný průběh. Cca do 6-ti hodin byly všechny holky na světě :-)
Silný bolesti až poslední hodinku. Nemůžeme Ti tu radit. Každý to má jinak a každý porod je originál...
Držím palce!

tak se mám těšit a nebát? Můj první porod byl 10h a pak epidurál,jinak bych se fakt bolestma zbláznila.

Tak u každé to je určitě jiné mi vyvolávali porod tabletkou a i s monitorem jsem porodila celkem za 3hodinky . :||):

Tak mohu srovnat, při prvním mi nic nevyvolávali, za 21 hodin jsem porodila... bolesti byly několik hodin...
Při druhém mi praskla voda, ale bolesti nic, otvírání nic, tak mi za 10 hodin začli vyvolávat, a do 4 hodin byl prcek venku, ty nejhorší bolesti byly tak +- hodinu.
Vyvolání bylo lepší :-)

Tak mohu srovnat, při prvním mi nic nevyvolávali, za 21 hodin jsem porodila... bolesti byly několik hodin...
Při druhém mi praskla voda, ale bolesti nic, otvírání nic, tak mi za 10 hodin začli vyvolávat, a do 4 hodin byl prcek venku, ty nejhorší bolesti byly tak +- hodinu.
Vyvolvání bylo lepší :-)

Porod jsem měla vyvolávaný a od porodila jsem za 5 hodin. Vůbec žádné bolesti, pohoda, až posledních 45 minut před finále ...auauauaua :s: . Pohoda, kdyby to tak bylo i příště. :)

Mě odtekla voda v sedm ráno, celej den jsem byla v nemocnici na lůžku :-( v pět odpoledne mi zavedli antibiotika, ty mi tak do půl hodiny vyvolaly kontrakce, jink v sedm by mi taky vyvolávali. Každopádně jsem měla hodně silný kontrakce a ke konci asi po pěti hod kontrakcích jsem htěla jen spát a nic jinýho, vůbec jsem pak neměla sílu na tlačení :-( myslím, že je lepší kratší, ty bolesti nebudou o mnoho větší a budeš to mít dřív za sebou ! hodně štěstí !

Ahoj vyvolávané porody jsou mnohem rychlejší ale intenzivnější tudíž bolestivější než normálná.... já pododila za necelé 3 hodiny od zavedení tabletky ale teda poslední hodinu kontrakce jedna za druhou až hrůza.... ale dá se to vydržet fakt je to rychlý:)) Držím palce:)

In reply to by Pitras

ber to tak že ty bolesti co prožíváš třeba 15 hodin se ti smrsknou do 5 hodin,takže ve finále tě to tolik nevyčerpá,u třetího to na mě přišlo sice samo ale měla jsem bolesti 35 hodin a posledních cca 15 jsem nevěděla co bolestí dělat,takže já bych šla do vyvoláváného okamžitě,proti tomu co jsem si zažila

eeliskaa

ahoj,já mám nástup do porodky v pondělí a zřejmě mi ho budou také vyvolávat,ach jo,mám šílenej strach:-(

tak mi porod vyvolávali 12 dní po termínu, zavedli mi tabletku a mala byla na světě za 5 hodin :s: . Podle mě je porod vyvoláním rychlejší ;)

In reply to by Brázdilová

Ty jo já taky první jsem měla vyvolávaný v 41+3 tt ale mela jsem posly snad kazdy den i 5 hodin v kuse ted mam taky tak porat cekam jestli uz to neni ono mam strach jak blázen ale rikam si ze ten druhej snad bude stejnej jako prvni ze mam casu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka