CO MYSLÍTE??? PRIORIX

14.12.2010

Holky Míša byl minulý týden v ůterý na očkování na neštovice a mudr říkala že reakce je po 5-10 dnech.Míša zatím teploty neměl,ani se neosypal nic.Jen je od včerejška protivnej.Myslíte že ještě dostane teploty nebo tak???Jinak je až moc živej.Už ani nespí přes den.Je mu 18 měsíců. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak u nás asi tak 8. den po očkování přišly vysoké horečky, přes 39 a trvaly 3 dny. Pak se ještě celý osypal. Protivný nebyl, spíš hodně unavený z té horečky. Tak přeji ať jste hlavně bez horečky :)

Náš je protivnej pořád,těžko to přičítat priorixu :) už aby to bylo za vámi,co :) A já slyšela,že 4-14 den může být reakce.

In reply to by S.Zuza

Jééé,neblázni,tak můžeš vždycky odjet,ne?Manžel snad umí změřit teplotu kdyby něco?Já bych šla hned,jenže my ho máme zítra a manža má odpolední a hlídání není,takže zase budu dřepět doma :( Jdi a vypni na chviku,to by byla sakra náhoda,kdyby byla reakce zrovna těch pár hodin,co budeš pryč :)

In reply to by lucininenka

To nehrozí :-) Já neměla opici od té doby co jsem otěhotněla až do teď :-) 3 roky pomalu :-)
Jestli v pátek bude Míša dobrej tak půjdu.Snad se mi to nevymstí:-) Ty brďo to by byl pech :s: Přítel bude mít sice 3 týdny dovču,tak so o Mišku postará v sobotu kdyby něco.Ale minulej rok jsem byla taky na večírku,dala jsem si jedno malé pivo a šla jsem domů :s: Míša měl půl roku a byl malinký tak jsem se bála co doma atd.
Jako nejsem z těch co se musí opít.Ale pivko mám ráda :)

In reply to by S.Zuza

Tak snad bzude už zítra v pohodě,jestli je to jen reakce.To je dobře,hlavně když je čilej,aspoň zítra nebudeš mít čas myslet na to,že jsi mohla být někde jinde :( No jo no,občas se to tak stane,snad bude ještě jiný večírek.

bohužel neporadím, dětem jsem nechala dát jenom Priorix, neštovice k tomu jsou zbytečná zátěž a očkování nezaručí, že je časem nedostanou
a Priorix byl naprosto bez reakce, ani apatie, ani protivnost a teplota naprosto OK

Ahoj tak to můžou bejt i zoubky ... náš Jenda zatím žádné reakce na očkování neměl takže nevím ,ale nemusí se to týkat jen očkování :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jste měli po očkování proti neštovicím? nebyly to spíš spalničky atd.?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka