Doma z poradny

19.03.2008

Ahojte holky,tak jsme dneska už doma z poradny u dětské dr....a podržte se:vážíme 6710g a měříme 62cm v 7týdnech...jinak čiperně zvedá hlavičku a vesele si brouká,občas se mu povede slovíčko,Ivánek mi dělá jen samou radost,jen mi příjde ,že to táák strašně letí...vždyt jsme před chvílí přišli z porodnice..a ted už nám budou 2měsíce :\x:

Týýý brďooo,to je chlap a já si myslím,jak je malá velká,když má v 9týdnech 5700gr(porodní byla 4090g) :cc): :qu: :qu: :qu:

My jdeme do poradny zítra, tak jsem zvědavá kolik jsme přibrali a zda jsme přibrali..ovšem začíná mít naducané tvářičky, tak myslím, že přibrala..taky to bude naše první procházka, ale u okna se jí líbí!!
Pohlaď za tetu monču Ivánka..:-) :h:

ty joooooooooo :one: ...tak to je teda macek :ww: ...věřím, že se pronese, kor když ještě kojíš. A jak často papká?

Téda to jsou ale excelentní míry.... :one: Pěkně baštíte....letí to šíleně moc..... :00: , někdy bych brala, kdyby se dal čas na chvilku zastavit, to by bylo super!!!

In reply to by Princezna

TĚĚĚŠŠŠŠÍÍÍÍMMMM..... :h: :!k: Já bych nejradši porodila dřív, ale vím, že lepší je si počkat. Je to neskutečné, jak to utíká, ale je to dobře.... :) Jen začínám mít takové ty obavy, jestli to zvládnu vše tak, jak jsem si myslela a představovala. Nějak začínám pochybovat a bát se , ale vím, že je to normální a jen čas mi ukáže, jak to doopravdy bude..... :? Každopádně se moc těším na den, kdy pojedu do porodnice, bojím se moc, ale zároven se těším a přijde mi to jako neskutečný adrenalin.... :s:

Koukám, že už při narození byl Ivánek pěkný macek-prostě kluk, jako buk :qu: Tolik už toho umí? To musíš být právem pyšná maminka :one: Ať se vám tak daří stále :h:

In reply to by Marichen

to jsem pyšná,máš pravdu..každý pokrok mě úplně nadchne :s: dívala že jsi podobný ročník :) taky se určitě moc těšíš až budeš mít mimiško na světě,co?přeji ti abyste to v pohodě zvládli a byli zdraví :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka