Jak vyvařit lahvičky a dudlíky

29.11.2010

Ahoj holky,mám na vás možná trápnu otázku ale jak se vyvyřujou lahvičky a dudlíky jen v horké vode nebo se něco přidáva a jak dlouho.Nechci je nějak zničit tak se raději ptám na postup :C]]: Holky co jsem dnes ráno zažila :\/: Manžel ode dnežka jezdí do práce a z práce autobusem domu takže večír i když pozdě ale bude doma.Poprvé dnes ráno jel na autobus a v 7.30 mne volá že musej požádny kus pěšky že řidič autobusem boural :jawdrop: No mne polilo horko a myslela jsem že snád v tu chvíli porodím :r: Naštestí nikdo nebyl zranen jen z toho byli otrasený a můj se do telefonu smál jako blázen myslím že z šoku.Tak jsem to musela někomu napsat.Mějte se krásně a dnes nikam nechodte aby jste neupadli na bříška :a:

myslím že nejjednodušší je sterilizátor do mikrovlnky já mám z tesca stál nějakých 250,- naskládáš lahvičky dudlíky no co potřebuješ naleješ tam 200ml studené vody a dáš do mikrovlnky podle výkonu když je do 750W tak na 8minut a pak jen necháš ochladit a hotovo:-) je super.

Jeee,ty uz vyvarujes :s: ja to jeste ani nijak neresila,lahvicky budu stejne pouzivat pozdeji.No a ten jedemn dudlik co mam hodim do vrouci vody,ja totiz planuji ze ho nepouziju vubec,tak jsem zvedava jak dlouho mi to vydrzi :s: nejspis kdyz se mala poprve poradne rozbreci :^O^:

AHojky, vyvařuje je to ve vroucí vodě tak 5minut.. já do vody přidávám kys. citronovou aby na lahvičkách nebyl tenbílý povlak,ale jak to vyvařím tak to oplachuju pod tekoucí vodou aby to nebylo kyselé.... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka