Neuklidnitelné miminko

23.11.2010

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat. Máme doma už 12 dní miminko - holčičku a neustále brečí, denně třeba 10-14 hodin, chování nepomáhá, dokonce ani zavinutí a jiné metody např. z knížky Nejšťastnější miminko v okolí nepomáhají - je to jen krátkodobé řešení, jakmile ji položíme do postýlky začne zase křičet. Spí jen od 2 - 8 a pak 3 hodiny kolem poledne. Jediné co funguje je houpačka Fisher Price (tam ji ale nechceme nechávat 10-14 hodin houpat ), nebo kojení. Myslíte že to je normální ? Pravidelně masírujeme bříško natíráme Pupíkem a používáme rektální rourku ( má prdíky ), takže v tomto by snad problém být neměl....

Kliknutím vložíte smajlíky:

My máme 8.měs.Neřvali jsme,ale byli pořád uknouráni. Odevše jsme slýchavali,že je hladový, ale krásně přibíral.Neposlouchej to taky mě to vrtalo co když má hlad...blbost..Malá je šikulka to přejde. Slyšela taky vyzkoušej nahé tělo maminka i dítě a polož si ji ,aby ucítěla tlukot maminča srdíčka je zvyklá z bříška a pamatuje si to. Hlavně nepřikrmuj to malý taky dělal a pak i ublínkával,protože jsem ho častěji přikládala,myslela jsem že má hlad. A to přejde musíš mít však trpělivost.Bud ráda za to že kojíš my jsme nedali na rady a stále kojíme. Papa držíme palečky a máváme Lucka a Sebastiánek

Ahojky, to je mi moc líto, že holčička takhle pláče. My to znali taky prvních 14 dnů, kdy jsem se snažila kojit a hlavně se rozkojit pořádně a jí to prostě nestačilo. Možná má hlad, zkusila bych dokrmit, pokud to nepomůže, tak bude problém jinde. My taky ze začátku používali i houpačku a dokonce i v noci. Jinak nespala. když usla, tak jsem jí vždycky vypla. Večer pravidelně plakala od 6 večera až do 3 do rána a já ji měla pořád u prsa. Pomohlo nám to dokrmení, dudlík a zavinutí, kdy byla zavinutá úplně na fest.

Mne takhle syn taky rval, zacal kdyz mu byly 3 tydny. Po 14ti dnech jsem z toho byla na prasky a dala jsem prikrm. Ale musim podotknout, ze uz od porodky jsme mu davali strikackou sladkou vodu. To jedine na uklidneni pomahalo. Zkusila bych dat tu sladkou vodu, jestli ti po tom hnedka usne, tak predpokladam, ze to je hlad. Drzim palce!

In reply to by Principessa

Hladem to asi nebude, to uz jsem zkoušela, stejně pak řve. Přibírá krásně, dr. říkal, že jí mám ubrat, aby občas neškytala, což značí, že je přepapaná. Fakt ale je, že se nikdy nepustí při kojení sama. Podle dr. krmím každé cca 3hod 15min. Fén a vysavač zabírá, ale jen, že je zticha, ale rozhodně neusne.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mne taky syn pribiral, mudra rikala, at neprikrmuju, ja to zkusila a byl klid. Akorat, ze pak jsem do 14ti dnu dokojila teda. Ale v 6ti tydnech mi syn vypil 180 ml 5x denne :jawdrop:

In reply to by Adani

narodil se 4,150, ve 3 mesicich mel 7,20, v pulroce 9,50 kg, v roce 14 kilo, v 18 mesicich 16 kilo, ve 2 letech 18 a v 2,5 roce 19... Mudra mi nic nerikala, jen to, ze jsme kompletne mimo tabulky, ale co, am proste velke dite. Tedka pulrocni dcera vypije 240 ml UM a vazi 9,30 kg a to mela porodni vahu 2,91. No a vcera mudra rikala: :00: jsme kompletne mimo tabulky :00: tak jsme se tomu jenom spolecne zasmaly a rikala mi, ze ale umim delat krasne deti :c:

In reply to by Principessa

Tak syn mel 3,09kg a 48 cm...minuly tyden mu byli 4 mesice a meri 66 cm a vazi 8 a ctvrt kila....do vajicka uz se nam ani nevleze...nestaci mu pasy..:-)....Dr na nas divne kouka...jenze malej furt breci hlady...mam strach,ze bude mit na roce 20kg :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To mi povídej. Malej má deset měsíců,v pondělí jsme byli u Dr. a má 7,70 kg a 71 cm,je to drobek,ale hlady ho vážně netrápím. K obědu mi sní i 280 g papání. Ale tak já jsem měla před porodem 51 kg a manža je taky hubeňour. :a:

In reply to by jajinka.k.x

Tak ja jsem pred porodem mela 55 kg na vysku 177cm pred porodem nahore 5 kg a po porodu 52 kg behem tydne..manzel je drobnej take a dite mame otesanka..tak ja teda nevim... :00:

In reply to by jajinka.k.x

Budte rady, aspon nemusite tahat takove balvany jak ja a to to mam z garaze 4 patra pesky, protoze nemame vytah. Takze nesu dceru ve vajicku+nakup :n: To je teda neco. Syna jsem nosila, dokud nezacal chodit, pak jsem ho nutila, aby schody vysel (kolikrat je lezl po ctyrech), ale co jsem mela delat? On vazil 14 kilo+jsem mela nakup................ hrozne!!!

In reply to by Principessa

No nadšená zrovna nejsem,ale prostě to tak je,nic s tím nenadělám a přitom on jí tak krásně,všechno co mu dám a hodně. Má dobrý spalování po nás. Já sním 11 knedlíků ke svíčkový a nic to se mnou neudělá :s: Ale tebe teda obdivuju,to si dáváš,docela asi záhul na záda,ne?? Ale hlavně že jsou dětičky zdravý,to je nejdůležitější,jestli tlustý,nebo hubený,vem to čert :a:

In reply to by jajinka.k.x

:jawdrop: tak to ja svickovou nejedla uz 15 let!!!!!!!!!!!!!! :00: Snist 11 knedliku, tak na druhy den vazim 150 kilo :s: Zahul to je, nadavam u toho jako povalec :s: Ale co nadelam, nejradsi bych nechavala deti v prizemi u sousedky a rano si je tam vyzvedavala :s: No, jasne, dulezite, ze jsou zdravi,navic ani tlusti nejsou, jsme proste tak staveni, mame aj tezkou kostru mno... co nadelam.

taky bych zkusila,jestli nema hlad,pokud se krouti a boli ji brisko,tak urcite i nejake kapicky a nam hodne pomohlo houpani na mici v naruci...nastesti u nas tohle obdobi trvalo do konce sestinedeli...a taky ruzne monotonni zvuky, zapnuty fen, vysavac, z briska jsou zvykli na hluk jako tlukot naseho srdce, proudeni krve atd...drzim pesti,at co nejdriv prijdete na to prave orechove

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no u nás to bylo pravděpodobně taky dost z porodu...bobek dostal dost zabrat a je neklidný dodneška,teda je úžasný,ale hrozně netrpělivý a vzteklý...ale každé dítko je nějaké :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty jo, ja taky byla cely tehu nasrana a vystresovana, asi mi to taky vratil :00: Druhe jsem si kupodivu uzila, byla jsem vyrovnana a klidna a mam uplne zlatou holcicku, ktera breci jen kdyz ma nakadeno v pline :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka