stejná zkušenost !!!!

13.11.2010

Zdarvím vás všechny.Jsem zde po dlouhé době a ne hned s dobrou.Jsem v 6 týdnu těhu a před týdnem jsme začala krvácet byla jsme u dr a dostala jsem prášky.brala jsme je 3x denně po 2.Po 3 dnech to bylo ok.V pátek jsem byla na kontrole a jak mi to tam pani dr. trošku rozryla tak opet špiním i s krví.Mám tam trošku i sraženiny,nic mě nebolí cítím se v pohodě.Máte s tím některá stejnou zkušenost??děkuji za opdovědi :-)

a bereš ještě ty prášky nebo už ne? Já taky krvácela, ale chodila jsem 2x týdně na injekce plus prášky domů. Měla jsem tam nějakej krevní hematom či co. Určitě bych to řekla dr. Nemusí to být nic, ale taky může. Držim palce, ať jste v pořádku.

In reply to by terčula

jojo beru ale už 2 krat po 1.no uvidíme zitra když tam zase hurá v ponděli k dr..přesně taky že tam mám krevni hematom ale v patek mi řekla že se vstřebal a jka mě pohlížela tak to tam asi nějak zase porušila a začalo to nanovo

In reply to by saruska

Ahoj pokud jsi měla hematom,mohl se vytvořit znovu já na ně taky trpěla,ale to bych pak být tebou hodně odpočívala a celkově se šetřila,protože pokud by se nevstřebal,ale šel ven spodem může do 12tt ohrozit mimčo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka