Meloun

Věroušek
13.03.2008

Tak sem vcera snedla pulku melounu a dneska druhou :a\|: Sem fakt cunik se s nim takhle nacpat ale byl naprosto uzasnej. Tvrdej ale naprosto sladouckej. Mnam mnam :hu: Ale pani doktorka me pochvalila, ze tim doplnuji tekutiny. Jen pry budem muset vic hlidat cukr, kdyz jim tolik moc sladouckeho ovoce.

mnami mnami :hu: taky bych si dala.Já se cpala ledový salátem,ale jak?Jak králík co měsíc nejedl :s: :s: :s: :s:

Ty jo tak na tom jsem byla moje první těhotenství,sice jsem měla holku v lednu,takže to vyšlo docela draze,ale každý den jsem měla půlku a hned potom 10dkg kaštanů,byla jsem v to období v Holandsku,tak to bylo bez problémů,jako to schánět,teď bych si ho teda,ale dala taky mňam

jééé teď si mi úplně nahnala chuť,jsem ho teda v obchoďáku ani neviděla,že bysme tady neměli

Věroušek

In reply to by eDitaa

No to byses divila. Ja jsem na nem uplne zavysla a jednou sem mela male predavkovani vytaminama :D Ale nic mi nebylo. Jen vyrazka a bylo mi divne. Ja nemusim moc masicko a kdyz, tak jen pravou svickovou, panenku, nebo rizky, takze si to nahrazuji ovocem a zeleninkou

In reply to by Věroušek

tak to já masíčko můžu,ale jen hovězí pěkně libovoučký,kotletku a panenku taky ráda..kuře se mi nějak zprotivilo co jsem v těhu...Ale zeleninu a ovoce....Sakra kdybych tady měla přítela tak si zajedu do tesca jak bych si dala nějaký ovoce,mám jen citrón a to by se mi pěkně zkřivila huba :s:

Věroušek

In reply to by eDitaa

No tak to ja si kupuji i limetky, ktere si krajim na platky a papam je samotne :!k: Sem takove prase co vse spase ://: Nedavno sem si koupila papaju a ty mi teda nechutnala. Asi nebyla spravne zrala nebo nevim. A takove avokado primo nesnasim :sick:

In reply to by eDitaa

holky vy máte chuťě nejste náhodou v tom? :? :? :? :? :s: Já měla období pomerančů a mandarinek,to mě přešlo pak začalo období sladkýho.Jenže to člověk nejí ale fakt žere,at už je to ovoce,zelenina nebo čokoláda.Já musela mít plnou pusu.Třeba mandarinek skoro kilo na posezení nebyl problém,mužíček mě napomínal že se z toho osypu,ale já nemohla přestat,nešlo to. :a\|: :a\|: :a\|: :a\|: :a\|:

In reply to by Tesa

:s: :s: :s: :s: to by šlo.Na jablíčka jsem málem zapoměla,samozřejmně mi neunikly.A to jsem dřív snědla 1 jablko za rok a pomeranč jsem pár let neměla,nebaví mě loupat,ale letos je to všechno nějaké lepší :s: :s: :s: :s: :hu: :hu: :hu: :hu: :hu: :a\|:

In reply to by Vjů

jablka taky normálně nemůžu, je mi po nich totiž blbě.....ale máš pravdu, letošní úroda se opravdu vydařila - výborné jsou taky banány a kwi :s:

Věroušek

In reply to by eDitaa

Jj to mam taky rada. Nejvetsi citrus pochazejici z ciny. Mato byt jako grep ale ja to jim bez cukru. Kdyz je zralej tak je moooc dobrej a ja sem z nej cela opatlana. Ale je jeste plno ovoce co jsem neochutnala ale to jsou vetsinou ty drahe tropicke a ja jejich chuti moc neverim

In reply to by Věroušek

já měla furt takový tušení že to bude kluk,měli jsme štěstí že hned roztáhl nohy,i když ze začátku se mu moc nechtělo,tak jsem udělala pár dřepů,poskočila jsem a hned spolupracoval...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka