tak ted mam bobky!

23.08.2010

Ahojky holciny,tak aby tech problemu nebylo malo tak me ma kamaradka postrasila ,ze jsem to jeste nedostala....do 4 mesice jsem kojila a male je za tyden 7 mesicu ,beru azalii a porad jsem to nedostala....docela jsem ted zacala mit bobky i kdyz jsem si precetla v mnoha diskuzich ,ze to zeny maji i pozdeji...tak stejne,jak jste to meli vy?po kolika mesicu ci tydnu jste to po skonceni kojeni dostali?

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky moje zlatý tak ted jste mě opravdu ,ale opravdu uklidnili........fakt jsem se bála ,že mám na průser zaděláno....vím ,že to zní ošklivě ,ale mimčo další ted neeee...

Ahoj, já brala od 6nedělí Azalii, kojila jsem pouze do 4. měsíce a dostala jsem to až v 9. měsíci věku malýho....bude to dobrý, neboj ;)

In reply to by LenkaSV

Ahoj, taky beru Azalii, jsem dva měsíce po porodu, antikoncepci beru 10tý den a už třetí den mám menstruaci, jsem pěkně naštvaná,že to přišlo tak brzy.. Takže jen odpovídám na Tvou otázku--při azalii se bohužel menstruuje.

In reply to by nikolap

Pokud ji bereš pravidelně na minutu přesně a neděláš pauzu, tak nemenstruuješ... ale každé vykolejení, rozdíl v braní o pár hodin už vyvolá zhruba týden poté krvácení, což může vypadat jako menstruace... ale normálně bys menstruovat při braní Azalie nebo Cerazette neměla... i když někdo může třeba špinit nebo i více krvácet, zejména když už kojí méně, třeba jen dvakrát denně... ale zezačátku je nějaké to krvácení možné, po třech měsících by se to mělo upravit... jen je fakt dost nutné dodržet pravidelnost při braní doslova až na minutu přesně ve stejnou denní dobu...

když bereš azalii, tak se neplaš, já to neměla už víc jak rok.
chodím pravidelně každý 3 měsíce k dr., udělá mi UZ, aby koukl, jestli někde není cysta nebo tak.A jsem spokojená

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka