Depka

07.03.2008

Ahoj holky, tak dneska se tady musím nějak vypsat. padla na mě hrozná depka.. včera jsme se smanželem dost pohádali, až tak moc, že se odstěhoval z ložnice. naše manželství je asi omyl, ale co ted můžem udělat, já chci mít plnou rodinu s pravými rodiči.. včera jsem mu sice řekla, že chci od něho pryč.. ale zas až tak moc vážně jsem to nemyslela.. jenže on si mě neváží už ted moc, takže když se mu dnes za to omluvím, tak...Ach jo.. jsem si posrala asi celý život. i když KLárinka mi dává největsí stěstí...

Myslím, že když by sis vyběhala všechny dávky co jsou dostupný, tak by jsi to 100% zvládla. A NEOMLOUVEJ SE!!!!!!!!!! Oni si ti zmetci pak troufají ještě víc, když vidí, že seš z nich posraná. Já teď měla něco podobnýho. Dokonce jsme byli 4 týdny od sebe, ale už se prostě nechci nechat ponižovat nějakejma omluvama, když jsem mu de facto nic neudělala.
Věř, že to s holčičkou samy zvládnete.

ahoj moje první manželství byl taky omyl, byli jsme spolu 5 let a všichni si mysleli jak je vše v pohodě a pak byli v šoku když jsem ze dne na den odešla, já ale měla kam jít, šla jsem k rodičům, ale byl jsem tam jen chvíli, bych se tam zbláznila začla jsem si hledat podnájem a vše zvládla i finančně. A teď mám super chlapa(i když mě taky někde sere :s: ) a další holčičku a rozhodně lepší život než s bývalým

Na finance se vůbec nedívej. Vždycky bude při tobě stát někdo, kdo Ti pomůže. A neříkej, že takovou oporu nemáš.. Vůbec, když je dítě. Mám známou, která právě kvůli penězům a bytu, že se bojí, že nemá kam jít a bojí se, že by podnájem sama neutáhla, zůstává nadále s manželem, se kterým bude dvacet let, mají dvě téměř odrostlé děti (18, 19) a to i přesto, že už zhruba rok ona přespává v obýváku, on je vyvalenej v ložnici, ona ho nesnáší, on ji údajně má rád, jen jí přispěje na děti, jinak to stejně táhne ona, pořád chodí ubrečená, s podlitýma očima, ... co z toho života má? Chápu, že ona k rodičům jít nemůže: máma ji loni zemřela, otec pije a bydlí daleko, musela by dlouho dojíždět do práce. To není život....

Těžko hledám slova, co na to napsat.. asi jedině to, že bys měla udělat vše pro to, abyste ty a malá byly šťastné! Ať už s taťkou nebo bez něj.. v dnešním světě nebere nikdo na nikoho ohledy, tak ani ty to nedělej.. držím pěsti!!!

In reply to by AkneL

Máš rodiče nebo někoho, kdo by tě v té nejhorší situaci finančně nebo jakkoli jinak podpořil??? Určitě se najde někdo, kdo tě na chodníku s kůrkou chleba nenechá! Já mám sice úžasné zázemí, ale dokážu si představit, že bych byla raději sama, než s někým, s kým si nemám co říct! Moc moc držím pěsti!!!!!!!

In reply to by AkneL

Je lepší být sama s mrňousem a být spokojená, než se trápit. Je to lepší i pro děti. Už to dávno vím. A finančně se to zvládnout dá. Je to tvrdý, ale ne nemožný. Tak hodně štěstí a sil.

ahojky, já bych za to byla i ráda. doma se denně hádáme, ale můj odejít nechce, musela bych já a kam s dítětem, že? Ale to tě asi nezajímá, viď?
Já bych zkusila se chovat jakoby se nic nestalo. Nerada se omlouvam, i když mě to moc mrzí a většinou dělam, že je vše v normálu, ten druhej to pak většinou bere stejně.

Ahojky,vím,že to není nic příjemného.....všichni si přejeme vedle sebe partnera,který bude podle našich představ,ale bohužel to tak není....Leni,já sice neznám pravý důvod vašich hádek,ale myslím,si,že je strašně brzy dělat ukvapený závěry.Konec konců je to tvůj muž a mtáta Vašeho miminka!!!!Asi to chce víc Tolerance,ale jak říkám,nemůžu Ti radit....Drž se a neviď vše hned tak černě!!!!!Eleonorka

Ahojky,tak to je mi lito.....no jo nekdy se to stava.Musis si vse poradne rozmyslet..jestli ma smysl udrzovat rodinu i pres hadky nebo ne.Neboj vse se urovna a treba Vas to zblizi.I to se stava ;)

In reply to by Simik

furt hrajeme, jak jsme v pohodě a spokojená rodinka a jednou za čas to prostě v jednom z nás bouchne a je z toho hádka.. já ho mám rada, on mě taky, ale prostě furt jako by tamn ěco chybělo.. měli jsme pocit, že malá nás sblížila. ale sblížila naás jen na chvíli..tak hrozně mě to vše mrzí..

In reply to by AkneL

To je blby,zvlast ejstli citis ze tam fakt neco chybi,protoze vztah se zalepit ditem neda.Naopak je to sobecky vuci nemu(miminku) kdyz se ordice hadaji a tak.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka