Krupicová kaše

08.07.2010

Ahojky holčiny,

prosím Vás o radu. Chtěli bychom naší malé (1 rok) uvařit k večeři krupicovou kaši, ale nejsme si jisti, jestli máme použít normální mléko nebo máme použít UM? Předem díky za rady.

Kliknutím vložíte smajlíky:

já dělala krupičku z kravského polotučného nebo plnotučného od 9.měs jiné kaše mě nechtěl a z um mlíka taky ne a jinak jsme na kravském od roka už na pití plnotučném,malýmu chutná více než um a alergii na mlíko nemáme ;)

ahoj, plnotucne prevarene klido muzes dat nic se nestane :) my male davame od 10 mesicu,protoze prestala pit mliko uplne :( takze dr nam poradila plnotuc.ale jedine prevarene!! takze dostava krupicku a snazim se jogurty,ale ty taky moc nechce ..

In reply to by Alfa

jj, čerstvý mlíko je čerstvý mlíko. Jsem ráda, že se konečně začlo prodávat i v Praze. U našich jsme chodili jen do kravína, to byla lahoda. úplně bych si teď dala, ale nekoupila jsem si, smůla.

tak nejdřív si ověř jestli nemá alergii na kr. mlíko..a pak to zkus z kravského...jen je třeba tu krupicovou kaši namočit aspon na 10 min. předem než se uvaří..a nebude snad problém

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka