chuť na sex po porodu?

22.06.2010

Ahoj holky! Tak jsem se s rostoucím bříškem a po porodu bála, jak to bude mezi mnou a přítelem vypadat ze sexuální stránky, obzvláště, když byl se mnou u porodu a viděl úplně vše a z blízka. Myslela jsem, že nebudu mít ani chuť já, nebo čas na to myslet, ale naštěstí se zdá být všechno při starém a to i u něj. Jsem strašně ráda. Konečně po 10 dnech za námi přijel přítel a řešili jsme, co a jak to tedy budeme dělat těch 6 týdnů - tedy teď už jen tři, naštěstí ;) No a tak jsme přišli na to, že se úplně všeho vzdávat nemusíme a vyřešili jsme to alternativně ***(díky bohu už jsem zahojená a očistky už taky nejsou) a bylo super po 3 týdnech půstu obejmout ho a bez bříška :€O: jak to řešíte vy? čekáte až po 6 ti nedělí? myslíte na to? Jak to berou vaši chlapi?

Tak to ti moc zavidim ze po trech tydnech uz jsi zahojena a nemas ocistky. Ja jsem dneska 16 dni po porodu a jeste tam mam nite a ocistky porad odchazeji:( Ale taky uz mam chut, musim vydrzet no:(

Ahojda. můj přítel byl také u porodu a včera, týden po porodu, se ke mě přitulil a říkal : "opravdu musíme čekat ještě 5 týdnů?" :c: Jsem ráda, že na mě neztratil chuť po tom, co viděl celý porod vlastně z pár desítek centimetrů. My to zatím řešíme orálním sexem, na nic bližšího si netroufám. A určitě plánuji počkat do konce šestinedělí, ikdyž to asi nevydržim :€}€:

ahojky my nesmeli sexikovat cele tehu takze jsem byla pekne nadrbana, pritel se bal a nakonec povolil az mesic po porodu nebudu tvrdit, ze to bylo uplne super trosilinku jsem to vevnitr citila ale dobry uz jsme si par cisel dali.... urco to ze byl u porodu nijak vtah k sexiku nenabouralo....

On by to asi vydržel, já ne, vlítli jsme na to po 4tt s kondomem a super, nej sex! TeĎ jsem zvědavá, jak to bude po druhém :-)
Terez, Kristian a Lucián

In reply to by Terez

a byla jsi před tím u doktora, nebo jsi se prostě na to cítila? já se hrozně totiž těšim, takže asi i s klasickým sexem začneme dříve, i když konec šestinedělí nám vychází na naše roční výročí seznámení. :h: :h: :h: ....přeci jen v posledních měsících to nebylo ono. pořád jsem si hlídala břicho, nemohla jsem se moc hýbat, no známe to :s:

In reply to by olive

Nikde jsem nebyla, prostě jsem to cítila, že už můžu a jestli ne tak exploduju :-) Já jsem byla malinko nastřižená, že už v porodnici při kontrolách si Dr. myslela, že vůbec a tak se to i dobře hojilo, zkontrolovala jsem zrcátkem, že můžu :-) Ale samo že ze začátku pomalinku, možná proto to bylo tak hezký!
Terez, Kristian a Lucián

Tak já jsem úplný opak. Malý má 4 měsíce a sex u nás ještě neproběhl.Za 1-jsem byla šitá dost "divně", měla jsem problémy chodit i sedět-jak to strašně táhlo. 2-jsem dole bolavá ještě teĎ a mám kolikrát problém i se zvednout po delším sezení, jak mě bolí spodek 3-nějak na to opravdu nemám VŮBEC chuť...a manža mě nenutí...tak snad to brzo přejde...

In reply to by olive

Nijak to neřešili, prostě mi bylo řečeno, že jsem porordila, tak co chci... že cítít se dobře po porodu přece nemůžu... No měli jsme sexík zakázaný i skoro celé těhu a protože to bylo vytoužené mimi po 8 letech a nakonec z několikátého umělého oplodnění, tak jsme vydrželi... teĎ to asi tak nechybí už ze zvyku, tak doufám, že to půjde zase zpátky do normálu-jak si napsala...

In reply to by Beru

No o zádech ani nemluvím...připadám si někdy po celém dni s malým jako 150letá stařena, která má být na invalidním vozíku... To bych měla začít cvičit, protože moje břicho vypadá, jako bych měla ještě jedno mimi v sobě... Prostě děs a hrůza... Snad to časem nějak přejde. Ale to si říkám už 4 měsíce a je to pořád to samý, a s tím že Kubík má už dvojnásobek porodní váhy, tak dává zabrat těm zádům ještě více... Ale když kouknu na to ukňourané mimi , co si vedle mě teď žužlá palec, tak je mi to v celku jedno :c:

In reply to by simonides

jo, mluvíš mi z duše, taky pořád čekám, kdy budu už v pořádku a ono pořád nic :D A když nedejbože zvedám malýho z deky, tak se nemůžu narovnat, fakt paráda :00: Dokonce mě bolí v noci kříž, no je to na prd. Ale máš recht, když ho vidim, tak me je všecko fuk :c: Pak ale zase jdu juknout po nějakém hadru na léto a nemůžu se na sebe ani podívat :€[€:

tak já jsem měla v těhu šílenou chuť na sex,ale bylo to až děsný :D No a pak po porodu jsem o to teda moc nestála, přitom jsem šitá nebyla,ale nějak mě bolely všecky kosti dole a bála jsem se,jaké to bude. Takže mi nakonec měli sex až po šestinedělí a i tak jsem se zezačátku bála,ale bylo to v pohodě.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka