Chipolino Flora, vaše názory?

19.05.2010

Ahoj mamky. Prosím vás, která máte zkušennosti s tímto kočárkem, můžete ho zhodnotit? Mám 10 měsíční dcerku a potřebuju něco skladnějšího a hlavně lehčího. Taky přehazovací rukojeť. Mám těžkou tříkombinaci a na Vysočině v kopcích je to o ruce. Taky by mě zajímalo, jakým způsobem se skládá? A taky jestli nerachtají kolečka v nerovnostech? Dnes jsem ho viděla v obchodě, docela se mi zamlouvá, ale zapomněla jsem skouknout, jak se skládá. Poradíte mi? Díky moc a hezký večer.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já ho mám a jsem moc spokojená. Akorát teda, kolečka opravdu hrkají, ale pro mě nic hroznýho, přehazovací rukojeť je tam k ničemu, protože se špatně jede kvůli předním otočným kolům, které jsou po přehození zadní a skládání teda nevím, jak popsat. :s: Musí se skládat obouma rukama, tahem k sobě a dolů. Snad je to aspoň trošku srozumitelné :///:

In reply to by sonla

Ahoj, děkuju za informace. Já jsem s ním zkoušela jezdit s tou přehozenou rukojetí, a špatný mi to nepřišlo. Faktem je, že jsem ho měla na prázdno. Jsem malá, mám 157 cm, takže mi kolečka při chůzi nevadí. Já bych právě ráda využila tu přehozenou rukojeť. A ještě něco, je to omyvatelný povrch, neklouže ti dítko dolů? Nebo udrží to deku, když to trochu vyložím? Ty kolečka hrkají jako že závada, nebo že jsou tvrdá, nenafukovací?
Promiň, že otravuju, jen teda opravdu nevím.
Děkuju.

In reply to by evaho

já jsem měla chipolino ultra a pořizovali jsme ho hlavně kvůli tomu,abych mohla na malýho vidět..pak jsem to tady se sonlou porovnávala...kočárky byli stejny,ten náš měl o něco větší otočná kolečka,ale s tím,že přehodíš ručku se fakt nedá jezdit..pokud můžu doporučit,nekupuj si ho...já jsem si ho taky vyzkoušela naprázdno,super...jezdilo se dobře,pak sem tam dala malýho a děs..kolečka by měli byt zablokovany,ale to pak ten kočár nejede,protože se ty otočny koleka jak kdyby vylamují a když chceš kočártek nadzvednout na chodník,tak musíš mět ukrutnou sílu a to ještě vypadá,že se kočárek zlomí..já už bych do toho nešla...místo toho jsme pořídili jinej a tam se nepřehazuje ručka,ale korba s malým a jednou rukou pohodlně a kolečka jsou pořád tam,kde mají,takže se jezdí jedna radost...můj názor...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

jéé, děkuju za názor, jsem ráda. A co jsi prosím koupila za kočárek? Já bych taky ráda na malou viděla. Je mi jedno, jestli přehodím rukojeť, nebo korbu. A co stojí? Díky moc.

In reply to by evaho

my jsme nakonec koupili nurse hello http://www.moje-miminko.cz/sportovni-kocarky/kocarky-nurse-hello-vcetne… ale koupili jsme použitej,novej jsem nechtěla,jako sporťák nemá cenu už kupovat nový,když ten typ,co jsme chtěli,byl tak drahý a ještě jsem měla jednoho favorita a to firkon http://www.batolatko.cz/?p=productsMore&iProduct=815&sName=FIRKON-VECTO… jenomže ten by se musel koupit jako hluboký se sporťákem a manžel chtěl,ať je skladný do kufru a ten nurse je super...je lehký a jezdí suprově...jsem s tím nurse fakt spokojená..

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

...nevypadá špatně, jen ještě otázka. Není k němu nánožník? Mám malé 10 měsíců a přeci jen si myslím, že bez nánožníku by jí byla zima.

In reply to by evaho

k tomu přímo není,právě to omrkávám a už jsem se spojila s jednou paní na MMB která už na takový kočárek nánožník šila,tak jsem si říkala,že si nechám ušít nánožník a k tomu třeba vnitřní vložku nebo něco a sladím to...ty maminky co to šijí jsou hrozně šikovny a dokážou i barvu skoro trefit..stejná třeba není,ale je podobná,tak to tak udělám...my máme 9 měsíců a taky chci na zimu nánožník...každej říká,že bude Honzíkovi kočárek na zimu malej,ale on tak vypadá...je to takovy jakože sedátko a tak jak bude větší,tak bude jak na židličce a jak se naučí ťapat,tak bude stejně víc běhat než sedět,takže já si myslím,že bude super i na zimu...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka