Jak válčíme aneb další malý nečekaný obrat mého chlapa

10.05.2010

Ahojky berušky moje zlaté, musím se s vámi podělit s novinkami u nás doma :\x: . Ale začnu popořádku ;) . O víkendu jsme byli u tchánovců jako většinu víkend. V pátek jsme byli u kámošky na oslavě narozenin (moc jsem si to užila) a v sobotu jsme grilovali. No a včera jsem ve skvělé náladě dojela domů a po nějaké době zapla počítač, že napíšu další seznámek snažilek :€s€: . Koukám a najednou dvě nové těhulky. Říkám si, že to je skvělé. Rychle jsem napsala seznámek a pak jsme jeli do Ostravy nakupovat. V autě mě to ale chytlo - DEPKA :§) . V rádiu hrála nějaká pomalá písnička a najednou se mi po tvářily koulely slzy :\\: . Prostě jsem si říkala, že já chci taky. Ale po chvíli jsem se dala dokupy a příteli řekla, že jsem se rozhodla pomalu nakupovat výbavičku :C]]: . Třeba jen jedny dupačky za měsíc nebo tak něco. Prostě nějaké drobnosti, aby toho potom nebylo hodně. A on na to, že klidně, pokud to nebude stát třeba 1000Kč. Tak jsem mu řekla, že tak do 200Kč měsíčně :€): . Holky takovou reakci jsem vůbec nečekala :s: . Vždycky říkal, že je na to čas, ale teď tohle :jawdrop: .
No a pokračovalo to v Tescu, kdy jsem zabrousila mezi oblečky pro miminka. Objevila jsem tam dvoje tepláčky za 100Kč, tak jsem je ukázala příteli a ten mi říkal, prý jestli tomu našemu mimču budou. Tak jsem mu říkala, že jsou pro mimi 6-9měsíců :s: . No tak řekl, že když se mi líbí, tak ať je koupím :jawdrop: . Nakonec jsem je tam nechala, protože nebyly za 100Kč, ale 200Kč.
Ale dneska jsem zabrousila na mimibazar a říkala příteli, že tam jsou fakt krásné věci, třeba málo použité za skvělé ceny a on na to, že mám raději kupovat nové věci, že se použijí i prod ruhé dítě.
Holky, nějak jsem jsme se o tom miminku začali bavit. Možná, že když pak něco koupím a přítel uvidí, jak je to úžasné, tak třeba změkne.
Myslíte si, že jsem blázen, že chci nakupovat výbavičku ještě před těhu???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka