Jen tak

08.05.2010

Neděle je tady a já mám 36+0. Moje spaní je třetí den jako nespaní, usnu na 2-3 hodiny a zase jsem vzhůru.. spím na 2x (ráno a odpoledne), ale poslové díky Bohu jsou minimální... Pokud nepočítám ty teďkon.. půjdu do sprchy.. malá má škýťu.

Clotrimazol zase zavedu, protože jsem objevila zase malý kousky.. to je z toho sexíku v pátek. Ty jeho spermie mi to tam nabourávají..

Jinak teď mám vodový výtok a zase jsem objevila pár hlenových šňůrek ráno.. takže se to jako střídá.. rozpustí, vypadne.. rozpustí, vypadne..

Nějak mám teď pocit, že ten pupek ke mně patří a že jsem si na něj zvykla.. Každopádně za 6 dní už bychom se nenarodili jako předčasní, což je bezva. Dle tabulek bychom měli mít 2750g cca a asi 50cm. To už jsme velicí! Denně se na Elině usadí 15g tuku. Asi ano, páč jsem dnes vypila litr mléka a poslala syna pro jistotu pro další 2.. Budu muset udělat mléčné zásoby.

Uvařila jsem puding s piškotama (smetanovo kakaový) a Tom snědl hned 2 skleničky.. měla bych ho dělat častěji. Jen trénuji. Ještě pribináka si zkusím.. To je to samé, jen pak do toho pudinku našlehat tvaroh.. Vynikajícně!!

Všimli jste si, že po těžkých porodech přišli lehčí? A že se rodí každý den jedno miminko? Je to málo, oproti dubnu.. ale ony to holky doženou! A zase přibyli //.. sledujete? Mám radost.¨Ale nechci to zakřiknout.

Takže přeji krásnou neděli a SLUNCE V DUŠI!

Ty to vždycky tak krásně popisuješ...
No myslím si na to bříško pomalu zvykáme,co?Je fajn,že by to teď mimča už zvládly skvěle..ta je moc dobře...
Zásobičky mléčné dělej dál...hihihi
Jé pošli mi ten puding,já ho musím taky uvařit..máme ho moc rádi..mnamky!!!
jinak jsem ráda,že sleduji tady nás..na ostatní mi fakt nezbývá čas...
Měj se hezky!!!Terka :a: :h: :k:

In reply to by Terulkovka

Co cheš poslat??? Kup smetanový puding a kakaový puding, litr mléka, balík piškotů, cukr a nějaký ovoce, co máte rádi.. a šlehajdu..
No a uvař bílej a nalej do skleniček (třeba jako na whisky) na asi 10 piškotů.. pak uvař kakaový a nalej pomalu na to a na ovoce, který na to položíš.. no a navrch hoď piškotku a kus ovoce a dej do mrzáku na půl hoďky, aby to rychle vyhladlo.. do lednice tak na 2 hodiny.. tohle jsi chtěla??? Prdni na to šlehačku, příp. posyp kakaem..
Hezký nový týden!! :a:

Ahoj Jani, přeji ti krásnou neděličku...
s tím spaním jsme na tom asi stejně ,také nemůžu moc spát !!!

Tento týden jsem měla asi 3x kalhotky tak trošku do oranžova a přes den ze mě po troškách vychází takový jakoby průhledný gel. Že by se chystalo k vapdnutí hlenové zátky ? Nebo to je výtok ? Netuším ... Poslíci mi dneska zatím dávají pokoj, tak uvidíme později běhěm dne. Chci se jít alespoň na hodinku provětrat ven, když je tak krásně a v pondělí se juknu opět na učení - no,možná dneska k večeru :-( . Ale vůůůůbec se mi nechce !
Tak to,kdyby jste se narodili, tak to už by jste byli veliký :-) ...
Mléko také hodně piju a to jsem ho nikdy předtím nemusela maximálně jsem si ho dávala trochu do kafíčka, ale teď si dělám kakao, piji ho studení a je to dobrota :-) ....
Měj se moc hezky,papík :-)

In reply to by Dana V.

Tak že by se to chystalo? Vždyť máš taky na čase, že?? ven jdi, krásně tam tvrdne břuch. Jsem si byla dopo koupit kalhotky do porodky (cca po 19,- nebo 15,- za kus) a podprdy.. Kojící podprda mě stála asi 60,- a nekojící bez kostice 40,-. No a s kosticí 85E docela hezká 90.-. No dala jsem za 8 kalhotek a 3 podprdy 320,-!!!

Jak si to mimčo řekne, co chce, co???

In reply to by Jana Kulhánková

Tak už jsem z procházky doma děsně mě začali bolet kyčle a spodek. Jsem ráda, že už jsem doma i když je venku NÁDHERNĚ !!! Také mě to Jani napadlo,dneska mám 37+3, tak uvidíme ....?
Téda,tak to jsi krásně nakoupila ! To máš jistě velkou radost, co? :-) a ani se ti nedivím. Já už mám kalhotky do porodky koupené asi 2 měsíce, tak už si cenu nepamatuji a na podprdu se jdu podívat zítra, tak písnu jak jsem pořídila,jo ? A to jsi koupila u větnamců ? Nebo v normálním krámku ?
To máš pravdu mimi si říká co chce :-)) ...

In reply to by Dana V.

Od vietnamců.. to, že je kojící jsem si všimla až doma a měla jsem radost.. Určitě dej vědět. Oni totiž kalhotky od vietnamců jsou za 15-20,-Kč. Potřebuješ minimálně 8ks.. to už máš rozdíl hodiny, dvou v práci :-D. Já i objednala včera pleny (Huggies a Pampers - 209 a 199,- po 70 a 72 ks), ubrousky vlhčený(40 a 30 Kč po 80 a 60 ks), kartáček na vlasy za 33,-, nůžky na nehty za 100,-, přebalovací pultík na postýlku za 260,-, a závěsný lůžko za 330,-.. plus poštovný. Kdybychom to jeli koupit, tak dáme za benzín stejně. Takže tímto jsem ušetřila cca 1000,-.. U vietnamů mají mycí šampon Johnson o 30,- levnější, než na netu, a o 50,-, než v kamenném krámě (DM, teta atd.)
Taky mě z chození bolí.. Ty woe, ještě měsíc! Se po..
Přítel řekl, že se mi zvětšil zadek! Ale od toho ho máme, abychom měly zásoby na mlíčko!! :s:

In reply to by Jana Kulhánková

Tak to se ti vůbec nedivím, že jsi měla radost :-), byla bych na tom úplně stejně :-) ...
Tak to jsi pořídila moc hezky a máš to hlavně bez lítání :-) což ja také super ! A ten přebalovací pultík na postýlku to je ten klasický dřevěný ? A jaké má rozměry ? Nebo věděla by jsi odkaz ? Já bych ho také brala :-). Nikde ho nemůžu sehnat :-(.
Jo,jo ty kyčle to je teda síla nevím co mě bolí víc jestli v kříži, v kyčlích a nebo v podbřišku a když to začne všechno najednou, tak si připadám jako přejetá :-( !!! Já to mám ještě 3 týdny do porodu ( necelý ).
Jo,tak to já jsem také povyrostla nejsi sama a přes boky, tak to je také něco !
Jo,jo mlíčko bude potřeba :-) ...

In reply to by Dana V.

Ahoj, to je na postýlku universální.. http://www.slune-cz.cz/patron-bohemia-prebalovaci-pultik/ Tenhle myslím! A kromě toho, u prvního jsem měla přebalovák vyrobenej se železné staré kontstrukce, kterej máma používala na truhlíky na balkoně, dali na to dřevo, který přivezla z práce (měli tam dílnu a těhle věcí hafo), vyčistilo se to, natřelo, přivrtalo, potáhlo ubrusem z PVC (koupila sám..) a byl přebalovák jak víno! A za 100,-! No a pak, když nebyl potřeba, šel zase ke kytkám..
A když máš 3 týdny do porodu, už jsi odevzdala dotazník do porodnice pro rodný list :s: . ??

In reply to by Jana Kulhánková

Ahojda, ten je skvělej, ale na dřevěnou postýlku to asi není, že ? Pouze na tu cestovní, je to tak ? Já bych tak potřebovala pultík, který bych mohla dát na postýlku,kterě má rozměry 60x120 asi jako většina, že ? Ty máš ten samý rozměr jako já ? .-)
V pátek jsem byla v porodnici a tam jsem vyplnila pouze nějaký papír ohledně nemocí jak u mě, tak v mojí rodině + operace které jsem prodělala, atd... A ty píšeš dotazník pro rodný list,jo ??? To stačí snad až mě tam přijmou ne ? DOUFÁM !!!

In reply to by Jana Kulhánková

No,tak ty malé nákupy dopadly tak, že to co jsem potřebovala koupit to jsem nesehnala, ale jinak jsem toho koupila docela dost :-). Téda spíše kosmetiku ( pro sebe ) pro prcka už mám nakoupeno :-) ...
Ale tahle postýlka je o něco širší to by nešlo na tu mojí. Uvidíme až ji dáme do kupy,tak ji jestě jednou přeměřím,jo ?Ji moc hodná, že se mi snažíš pomoci, děkuju :-)...

In reply to by Dana V.

Jde to, na všechny o rozměrech 120x60.. naopak, ty držátka budou max. o krapánek větší, ale dáš pod to nějaký hadr, aby to neklouzalo a je to.. nemusíš mimi nikam nosit.. no a k postýlce dáš kapsář, pokud ho nemáš, dá se sehnat za pár kaček, nebo jde ušít se zbytků látky.. No, jen některý nemocnice chtějí dotazník o jménu dítěte, ale to jsi určitě vyplnila mezi těmi všemi papíry.. každá nemocnice to má jinak.. my jedeme zařídit ve středu otcovství na matriku a až tam půjdu na kontrolu do porodky, tak to tam odnesu.. i se zbylými papíry.. to papírování NESNÁŠÍM!!!

In reply to by Jana Kulhánková

Tak,že bych ho objednala ? Asi do něj teda půjdu :-). Sice slyším manžu jak frfňá jestli to není náhodou zbytečné a tak, ale to jsou holt mužský, že ? :-) Kapsář nemám, ale asi se juknu na mimibazar a tam snad něco objevím :-).
Jo,tak ten papír ohledně jména miminka už mám vyplněný a mám ho stále doma. Ten s sebou vezmu do porodky v den D. :-)
Ani mi Jani o těch papírech nemluv, vždy mi jde hlava kolem !!!

In reply to by Jana Kulhánková

Ahooj Jani :) no tak já už nespim hodně dlouho :( docela mě to vytáčí,protože když vidim,že je 7,tak bych nejradši zamáčkla oko a spala dál,ale většinou se mi chce na záchod...včera sem do třičtvrtě na dvě třídila věci,protože se budeme stěhovat...když sem si k tomu klekla,tak sem se málem nezvedla :-D a kdy že máš termín? mě už poslali na kontroly do porodnice,ale mám rodit ve Slanym (kvůli stěhování)ale já sem fut v Praze,takže supr :( a a na ty podprdy čumim jak blázen,já asi koupila nějaký hodně drahý :-D ale myslela sem,že je cena normální,takže asi nemám přehled a paní z těhotenskejch věcí na mě vydělala :-D

In reply to by zuskaa23

Ahoj.. termín mám 6.6. To je za 4 týdny.. dnes jsem začala 37.tt. Ale představa, že ještě 4 týdny, je děsivá.. unavená, pálí mě žáha, bolí klouby, tvrdne břicho, hleník je, voda ze mě teče (hlavně ráno).. Jo, já vědět, že se budu stěhovat do Kladna, taky si tam zařídím rodnici, ale Podolí není tak strašně daleko.. Koupila sis takový, který pak můžeš prodat, protože pořád budou hezký.. Kdybych měla víc korunek, taky si raději koupím ty kvalitnější.. Kvalitní podprda Ti vydrží i roky.. Ta od vietnamců rok.. páč zešedne, vytáhne se apod. Jenže já se znám, jaký jsem vůl, že jí dám na 60, nebo k tomu hodím černý ponožky.. pro mě je to škoda..
taky jsem si k výběru těch bombarďáků klekla a měla jsem co dělat, abych se zvedla.. ale to proto, že se mi zamotala palice..
Jo, balení, to mě čeká.. Na to se netěším..

Ahojky Jani....
jooo spani nespani znam az moc dobre co cca 2 az 3 hodky sem take vzuru jdu na wc a pak vetsinou doslova pocitam oveky pac nemuzu zabrat.... ale behem dne usnu i kdyz treba jen na pul hodky a treba aj dvakrat tak hned se citim lip...
jeje ten vytok me mrzi, ale urco masticka zabere a koukam ten vytok je asi normalni co take ho ted mam ponekud vic....
Mnam tedy uplne jsi mi udelala hute s tim pudingem ja bych sla tak neco kuchtit buchtu neco, ale nic tu na to nemame sama se za volant nenacpu no a pritel se uci takze az pristi tyden ho necham nakoupit jojo to jsou ty vesnice kde neni ani kramek a musi se jezdit do mesta...
Rodi se tedy pekne a aj // pekne pribyvaji tak snad to jen tka bude dal by me zajimalo kdy se zacnou klubat dalsi cervici zatim krom Gabky aj pres problemy vsichni drzime pokupe :s:
taaaaaaak krasnou neeli Jani :one:

In reply to by žabičkax

S bytečkem dobrý.. peníze už se zařizují. Bude to hotově a bude to napsaný na Jirkovo bráchu. Takže měsíčně zaplatíme jenom za energii.. Tak jsem ráda. Ten byt je jako půlka tamtoho společnýho bytu v Praze.. Takže se budeme stěhovat na konci května.. Tak uvidíme, jak to celé dopadne.. No, ještě nemám klíče v kabelce, tak ještě nejuchám, ale už si alespoň nezoufám..

Jirkovi sem tam něco přelítne přes nos, ale s tím já nic neudělám.. jen počkám, až to přejde.. místo řízku si vzal starej chleba na protest.. Si myslel, že mě jako naštve.. Těžko! Víc zbyde na Elišku!! A Toma.. :s:

In reply to by Jana Kulhánková

jeeeeeeeeee Jani tak to super mam radost :\x: jasny ze dokud nejsou klize v kabelce je to takovy... ale je super ze se to zarizuje a tedy snad se to pred porodem stihne... musi beruska jeste pockat u maminky :s:

To asi kazdemu neco obcas prelitne u nas jsou "hadky" kuli psikovi pac ho pritel nemusi no, ale ja ho pryc nedam tak obcas trosku bojujeme, ale jinak se mame radi...
jeeee naprotest hehe tim tresta akorat sebe :C]]:

Ahoj s tim spaním jsme na tom podobně,já se probudím pokaždé, když se chci otočit z boku na bok a budim se kolem páté ráno a už bych jako vstávala :D přes den tedy nespím,ale v noci tomu taky moc nedám.. No aspoň budem připravený na noční vstávání k miminkům :) Tak užívej poslední týdny s pupíkem ! Papa a pěknou neděli !

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky