Terka

30.04.2010

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat máte tu některá dětátko s Downovým syndromem????

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by umpopo

v těhotenství nebyl jediný náznak pro tuto diagnosu,po porodu bylo podezření pouze dle vzhledu, krevní testy se nezdařili.terka se vyvíjela jak má,ddalší testy jsme podstoupili v 9 měsících a na vásledky čekali 8 týdnů.

In reply to by pepunka

ale co... je to určitě krásný miminko,jako všechny a rodiče přeci svoje děti milujou ať jsou takový nebo makový. Hlavně že člověku dělaj radost a jsou šťastný. Akorát holt někdo potřebuje víc pozornosti a péče. Chce to asi pevný přesvědčení nic nevzdávat. Znám od vidění jednoho pána staršího, má taky Downa a je celkem v poho..člověk by to ani neřek.. tak hodně štěstí :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky ,díky za napsání.Terezce je rok a testy nám vyšli ca před měsícem na DS pozitivní.myslím si že jsem celkem silná holka,jen mě děsí budoucnost a zároven si říkám že je naprosto zbytečné se tím zabývat,asi víš co prožívám.nejde mi skloubit dcera a DS.Terka je velice šikovná,projevuje se jako normální mimi,je velice šikovná jen nechce lézt a díky Bohu je zdravá ,nemá žáddnou vrozenou vadu .no a tak si místo užívání Terky kazím některé dny přemýšlením.děkuji že jsem mohla písnout,ale v tomto mi asi neporadíš.chce to čas a doufat že vývoj u terky půjde pořád dopředu.měj se krásne

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuji za napsání,jsme z okolí Prahy tak snad něco seženu.Je hezké že mi cizí člověk takto zvedl náladu.Terezku velmi milujeme a uděláme vše abychom byli všichni štastní.Měj se moc krásně a děkuji.Hezký večer

In reply to by pepunka

tohle se mi naštěstí vyhlo, ale záleží na míře poškození, nakolik ji to ovlivní. pamatuju si na jeden článek který jsem četla před pár lety ve španělské příloze deníku El País, a tam bylo o klukovi co DS měl, a snad o DS a podobném i dával konference (= on byl ten, kdo měl příspěvky), byl na tom relativně dobře.
záleží na míře postižení, a také na tom, jak se mu je věnováno (tím nemyslím jenom rodiče; ale je třeba samozřejmě brát ohledy na limity dítěte, a nechtít to lámat přes koleno za každou cenu)
holka, může to být relativně v pohodě, ne sice na 100%, ale zase to nemusí být úplná katastrofa, uvidíš, jak budete dál postupovat.
držím palečky!!!

http://ReinaZoo.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka