KVĚTEN lásky čas, tak ať malý človíček konečně roste v nás :)

25.04.2010

Pro všechny co byly v dubnu neúspěšné navazujeme tady na tuto dubnovou diskuzi... http://www.mojetehotenstvi.cz/duben-velikonoce-aneb-snazilky-nebojte-da…

Přeju všem hodně štěstí a hlavně trpělivosti. Těhotenství nás určitě žádnou nemine, ať už tento měsíc a nebo později :\x:
www.mojebrisko.co.uk

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by sachmetka

Jj, laboratoř :ww: , už jen bílé pláště a jsme hotový doktoři :€):
No a to, že spermijky po cestě odpočívají a pak jsou ještě kvalitnější jsem zrovinka včera taky někde četla, tak to čteme stejné články :qu:
Už se vám to holky blíží, zítra je den D, tak držííím palečky, ať chlapi necouvnou :one:

In reply to by sachmetka

:s: :s: :s: v tom případě ty naše asi taky odpočívají :s: Teda holky, to je fakt sranda, takže v úterý se dozvíme všechny 3 ortel, mno pěkně jsme to načasovaly :s: :s: :s: Asi budu první, která to bude mít za sebou, jedeme tam totiž hned ráno, tak držtě pěsti ať to stihneme v limitu a nikde nic cestou nezvrhneme :s: :s: :s:

In reply to by jujunka

A já doufám, že jestli balíček dorazí, tak manža na to hnedka půjde, je zvědavej a já ho budu jen navádět, co a jak, chi,chi, jinak to bude nejspíš až navečer, až to spunktujeme :ww: , na výsledek se čeká hoďku a půl, tak dám potom vědět, ju a Juju ty taky :ww: , na Sachmetky výsledky si holt budeme muset počkat týden, ale bude to určo dobré, co dobré výborné :w:

In reply to by jujunka

Nebuj, teď jsem dala manžovi přečíst tenhle blog, jak ženský diskutujou o spermiu a říkal: že ti vaši chlapi jsou odvážní :ww: a hned se ptal, kam asi bychom mohli my tady na spermio :€m: , bobeš už přestává mít strach a to je dobře, sice se vymlouval, že zítra má fyzické testy a spermijky budou na ten náš domácí test unavené, ale půjde do toho a večer dám opravdu vědět. Juju držíííííím a Sachmy tobě samo takyyyyyyyyyyyyyyyyy :one: :one:

In reply to by sachmetka

:s: :s: :s: :s: my sice auto máme, ale zase se bojím toho, abychom to tam vůbec stihli. Nemocniční kabinka je pro něj strašák, takže prostě musíme věřit tomu, že se to stihne a že nebudou po ránu moc velký zácpy :s: :s:

In reply to by jujunka

Bud v klidu. Oni ti řeknou, že to musí být při tělesné teplotě do hodiny odevzdané, ale my to odevzdaly skoro po dvou hodinách (přítel to měl v kalhotech, aby to drželo teplotu těla) a bylo vše úplně v pohodě. Takže no stress :-D

In reply to by tajemstvi3

Fakt? A já se bála, že kdybychom to nestihli, tak pak už z toho nic nevykoumají :s: TAk v kalhotech to ten můj má taky-ale má tam nasr.... :s: :s: :s: :s: Já to asi pak vezmu do podprsenky. No holky, to bude asi vtipný ráno. Rychle naplnit zkumavku, pak vystřelit do auta a pak se modlit, aby moc nebyla zasekaná magistrála :00: To bude jak z bondovky :s:

In reply to by jujunka

To buď fakt v klidu. Oni to stejně zkoumají až v okamžiku, kdy je to zkapalněné (tzn.až se bílé a husté přemění v kapalinu připomínající olej - nevím, jak to laicky popsat. My to tak říkala tátova sestřenka a ta je lékařka tady přes to). Ten můj má třeba zkapalnění až skoro po těch dvou hodinách, ale někdo to má už po 10 minutách. Je to indoviduální. (takže Dr.fakt plus mínus půl hoďky až hoďku nemají šanci poznat). Hlavně aby to mělo tu teplotu těla.Je lepší když to má chlap mezi nohama normálně u kulek v trenkách (ale tomu mému se to tam třeba nevešlo :-D , tak to měl na břiše). Držím palečky.

In reply to by sachmetka

Tak jde o to, co jim řekneš za čas, že ? :-) Pokud dojdeš a začneš větu, 2 hoďky jsou hodně, tak ti to nevezme nikdo, to je jasné. Ale když dojdeš, položíš a řekneš jméno, tak ti to vzít musí. V Brně se to dává třeba ženské do okýnka a navíc,on nikdo nepozná, kdy přesně to bylo :-) (samo že beru pořád rozmezí max.2 hodiny). Věř, že v tomhle už mám praxi, bohužel. A to jen díky té varikokele, co má ten můj (a to už mu ji 2x operovali a pořád se vrací potvora).

In reply to by jujunka

Holky, v úterý dejte vědět, zda jste všechno zvládly a obsahy kalíšků jsou na správném místě v nemocnici, juuu.
Držííím palečky, to my v úterý možná budem testit s manžou spermijky dle toho testu neplodnosti pro chlapy, tak jsem zvědavá, za ty prachy :s:

Holky, mám dnes 16DC a ještě dle OVU testu nemám ten pravý den:-)) je to možné? V útery jsem byla na gynekologii a doktor říkal, že už by mi měli začít plodné dny.Máte některá s tím zkušenost?

Tak ja jsem dneska 24DC, uz jen 2 dny do konce cyklu. Dneska me silene zacla bolet prsa, takze k tomu, ze uz me asi tyden boli bradavky se pridalo toto, obcas citim tlak v podbrisku, tak nevim co si o tom mam myslet. Tlak obvykle citim pred ms i 3-4 dny. Prsa uz me jednou taky takhle bolely :( Vubec nevim a nechci testovat....nejdrive v sobotu, jestli tedy jeste bude duvod. ACH JO! Proc to vsechno tak dlouho trva????
www.mojebrisko.co.uk

jak je to s duchy na těhotenském testu? je tam ta skoro průhledná čárka vždy nebo se můžu radovat? dnes měla dorazit ms a ani žádný beďar nevylezl, ohlašujícící její příchod dva dny do předu.

In reply to by Dejmalka

Ahoj, mě vyšel téměř neviditený včera odpoledne. Taky nejsem jistá, jestli tam to průhledné třeba není pokaždé, takže počkám s radováním až do neděle, kdy test zopakuju (nebo aspoň do pátku). Držím palce

Holky, já snad budu taky testovat. Od soboty jenom slabounce špiním, tak nevím, jestli je to těma hormonama nebo se nám opravdu zadařilo. Těhotně se teda vůbec necítím, ani nemám žádné příznaky, ale to špinění je mi divný... Ale je fakt, že dřív, když jsem brala duphaston, tak jsem taky jenom špinila.

Ahoj holky, zatím jsem se chodila jen dívat na Vaše diskuze,ale teď se už i přídávám:-))
Snažíme se už rok o 2 dítko, první bylo hned .............teď jím clostilbegyt a utrogestan a každý měsíc čekám, jestli se to podařilo:-)))Tak snad v tom květnu

Ja bych se take hlasila o jedno těhu.Od stredy jsem mela plodné dny(podle ovu testu),snazili jsme se kazdy den... kez to tento mesic vyjde..MS nekdy za 14dni.Vsem preji dve carecky... Snazime se 5.mesic...

In reply to by sachmetka

Ahojky, vím, že ta zvědavost je veliká, ale já bych ještě počkala. Doporučuje se testovat až po vynechání ms, tak ještě vydrž. Aspoň pak ty dálnice budou pořádný :dance: Držím pěsti!!! :one: :)

In reply to by sachmetka

:qu: :qu: :qu: holky , ja se totiz bojim zklamani ... a to mi manzel z vlastni iniciativy koupil myslim 2 krabicky Mammatestu... a to uz je snad 3 týdny... a papirek jsem ne a ne a nepocurala !!! A vsazim se, ze do konce kvetna testovat nebudu !!!! :qu: :qu: :qu:

http://tehu.galerie.cz/

In reply to by jujunka

už jsme se tady na jednu stranu bohužel :r: zase sešly, ale na druhou stranu se podržíííímeeee, že jooo holky, my se včera snažili po minimálně měsíci a dokonce 2x, ani nevím, zda v plodných dnech, nebo neee, ale hlavní je, že stresy trochu polevily a my na to zas dostali chuť :one: Jupíííííí :C]]: :\x: :qu:

In reply to by sachmetka

Je mi poslední dny nějak jako špatně, včera jsme jeli s kolegou okruh Strakonice - Praha - žebrák a strakonice a já bych normálně zvracela za jízdy - pití mi to zlepšilo, ale prý jsem byla nějaká taká nazelenalá,jinak se mi to stává normálně tak dvakrát, třikrát denně, to je předzvěst, že až se nám zadaří, tak to bude pravidlem :C]]:
A jinak chuť se vrátila, to je super a u tebe sachmy, udělejte něco netradičně, nebo se celý den usmívej a večer to přijde samo :*O*:

In reply to by Petulka_S

No jenze u nas ta nechut k :*O*: je oboustrana :? Navic ja uz mam druhy den silenou vyrazku pod prsy a jsem rada, ze ziju :( A na usmev uz mi nezbyvaji sily, boli me to snad vice nez svedi. Po dlouhe dobe ocenuji velke poprsi....nosim tam vlozenou plenu aby to bylo v suchu a ono mi to tam samo drzi :) No a zitra zase do prace, tak budu muset nasadit podprsenku a to nevim jak dopadne....asi to bude vecer rozedrene do krve :n: auauauuuu
www.mojebrisko.co.uk

In reply to by sachmetka

Jeee, tak to mě by plena teda jako nedržela, tak nějak mám spíš taková kůzlátka :€m: , ale teď ses zasmát musela, to nepovííídej :one:

Já bych zkusila bepanthen, ten je prověřený, mazala jsem s ním čerstvé tetování a pro mimi se taky doporučuje, ale ten miminkovský a jinak - větrat, větrat, větrat a namazat by tě mohl miláček a pak by to bylo šup, šup :ww:

:\x: Ahoj děvčátka - hlásím se :\x: hlásím :\x: ... prosím jedno těhotenství i pro mě :€O:

Takže nepočítám plodný dny, nemerím bazálku, nekontroluju hleník...nic . Jen hezky po MS :*O*: a :€O: :€O: :€O: a vyjde nám to ! Všem :||):

http://tehu.galerie.cz/

ahoj ali kez by jsi mela pravdu no ted kdyby to prislo v co vubecc nedoufam vzdyd ja skoro nejsem ani schopna pracovat na toz myslet na mimco zatim se zda to na dobre ceste uvidime co rekne zitraeji vysetreni a rohodne se pro me by bylo nelepsi kdzbz se ta operace o nejky ten rok odlozila a az budeme mit deti je to strasne chces pomoci a ruce mas svazane a to pokud by sel na operci tak se musi jeste najit darce

In reply to by sachmetka

jo přesně tak ne celé ale prostě část já jsem o tomhle věděla ale doufala jsem že to ještě chvíli počá ale to se dovíme zítra a modlím se aby ho ve středu moc ho už tu chci mít

Tak potvůrka mi zatím nedorazila (tak jí dávám šanci do pátku a pak zkusím udělat testík), ale i tak se předem hlásím do květnového snažení :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka