golfky

29.04.2010

Ahoj holky chtěla bych poradit jaké golfky koupit. Nebylo by to jen do města ale i do horšího terénu a samozřejmě ne moc drahé tak do 4tisíc. Vy ci už nějaké máte tak prosím napište jaké a jak ste s nimy spokojené. Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky uvažuji o golfkách. neví někdo, jestli se dělají i jen se 4 kolečkama (místo s 8)? ty "zatáčecí" mi připadají hrozně malé a špatně se s nima jezdí :( :+^*:

vyzkousela golfek nekolik - mela jsem od Chicca Travel neco (nevim jak se to jmenuje presne), jedny z trojkombinace, pak jsem si koupila jedny superlehke, kdyz uz mel maly rok a pul a potrebovala jsem je jen obcas. Ted jsem si pro druhe koupila dalsi :00: , teda hlavne proto, ze vsechny troje predesle mi nevyhovovaly na jiny teren nez byl normalni chodnik. Koupila jsem Graco Trekko, jsou sice velke do kufru auta, ale pokud nepotrebujes porad nakladat a vykladat, tak jsou super, dobre se ridi, maji velky kos na nakup dole a jsou vysoke a decko z nich pekne vidi. Mely i fusak na zimu. Nevim, kolik stoji v CR, ja je platila 160 euro.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka