kde si udělat reklamu a jak? máte zkušenost?

07.04.2010

ahoj, chtěla bych se vás zeptat, jak si mám udělat reklamu...dělám permanentní make up. nemám salon ani nechci, dělám to doma nebo jedu za zákaznicí domů, to je lepší, protože zák. pak nechce někde chodit nebo jezdit, doma se cítí i jistější...to dělá málo kosmetiček, většina má salon někde. ale jak si udělat reklamu? mám stránky, ale pokud o nich nikdo neví, nenajde je na seznamu...myslíte, že si mám třeba navěsit reklamu do autobusů? aby to nevypadalo zase blbě, že nemám lidi a musim si dávat reklamu do MHD nebo mám zajít s letákama třeba na gyndu a zeptat se tam? nebo do restaurací a dát to tam na stoly? nemáte nápad, jak to udělat? díky za odpovědi
studiodeni.wgz.cz

Kliknutím vložíte smajlíky:

právě začínáme s přítelem rozjíždět e-shop a máme webovky pronajaté,neplatili jsme ty velké penízky.
A přítel kontaktoval právě to www.seznam.zboží a já nevím co ještě,a když se tam pak zadá jméno našeho webu nebo popis moto-oblečení,tak tam mezi ostaními vyjede i naše stránka.
Jestli chceš zeptám se ho přesně jak to dělal a napíšu ti osobní zprávu.
Alča

Udelat si normalne webove stranky...kdyz si pak zadam permanentni makeup...tak mi vyjede tvuj web v nabidce...teda podle me :?

In reply to by Rradunka

Aha tak to je teda hrozna cena!!!...tak ja bych si udelala letacek s cislama,jak se daji odtrhnout a vylepila je na autobusouve zastavky-ne do autobusu! a take mozna do obchodaků na tabuli,jak se pisi reklamy! Mozna i do profitu ci nejake jine inzerce:)

In reply to by Rradunka

No ja jsem z vesnice a videla jsem napr. u nas na poste letacek(pekne udelany s foteckou) ze pani dela masaze a prijede domu+cena a ja si to cislo vzala...takze myslim,ze blbe to neni! Ale ty webovky by byli nejlepsi! Tak ti poradi snad maminka vys:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka