detske caje

25.03.2010

Ahoj holky,
Damiankovi byly v sobotu 3 mesice a je plne kojeny. Vcera jsme byli na kontrole u pani doktorky a rekla nam, ze zacina byt teplo, tak muzeme pomalu zacit zkouset cajiky :§: . Sice je prej moc chtit asi nebude, ale ze by si do leta mohl zvyknout. Muzete mi poradit jaky cajiky davate? A zacala jste nektera zkouset uz takle brzo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jinak já bych se na čaje vyprdla a už vůbec na ty granulavaný a pokud tedy tekutiny chceš dávat, tak bych dávala jen převařenou kojeneckou vodu.

Ahoj.Naší malé chutnal granulovaný od Hippu s bylinkama ten je od 2měsíců,jablečný s medunkou taky granule a hotoví jablečný s fenyklem od Hippu asi ale ty nevím od kolikátého měsíce jsou.Tyhle střídám.Nejdřív nechtěla nic.Dávala jsem ji je po lžičkách a někdy zkoušela i lahev.Trvalo to měsíc než začla pít čaj z lahve.Jinak dávám už příkrmy a kojím.Je jí 6měsíců.Jak je tepleji tak pije víc.ahoj.

malá se narodila v loni v dubnu a až do 8 měsíců jsem jenom kojila a pak jsme rovnou přešli na pitko s tvrdým koncem po příkrmech. v létě jsem asi 2x dala převařenou vodu, když jsme jeli nakupovat do Globusu, tam těžko kojit mezi regály...
prostě jsem jí nabízela prso každé 2hodiny v těch vedrech a pila trochu dýl.
:a:

Já čaj nedávala do 8 měsíce. Od 6 měsíce jsem se pokoušela, ale malej nic jiného než MM nechtěl. Kojené děti nepotřebují žádnou jinou tekutinu.

Jestli plně kojíš, tak jsou čaje zbytečné, i ve vedrech se mlíčko přizpůsobí a bude ho víc na žízeň. Ale pokud chceš dávat čajíky, tak bych volila sáčkové, pro tak malé děti jsou snad jen bylinkové. Mě malej čaje a jiné tekutiny odmítal i po zavedení příkrmů a přežil bez toho i v Itálii, kde jsme nemohli ani vyjít z baráku, jaké bylo vedro...

Ahojky,podle mě pokud je plně kojený tak zatím čajík není potřeba.My jsme na UM,je nám půl roku a už papáme zeleninku takže čajík dávám,bud fenyklový od sunárku ten byste mohli i vy,je od 1.týdne a pak bylinkový od leros,ale ten je až od ukončeného 4.měsíce.Klidně bych s tím čajíkem ještě počkala.

Takhle brzy jsme dávali jen feniklový nebo dětský pytlíkový neslazený....feniklový jsem dávala i při kojení od 1 měsíce kvůli prdíkům

já jsem začala dávat někdy od pátého měsíce fenyklový granulovaný čaj od Hippu. Malý je taky plně kojený,takže ho stejně moc nechtěl,jen si cucl a pak si hrál s dudlíkem od lahvičky.... :00: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka